İlk kez bir bilgisayar almadan önce neler yapacağıma karar verişmişken, şimdide alacağım makineyi bir türlü seçemiyorum. Hatta durumum o kadar vahim ki, eleme bile yapamıyorum. Yaklaşık 4 gündür siteyi tarıyorum, bütün yazılanları okumaya çalışıyorum ama neredeyse kimse ortak bir kanıya varmış değil. Aynı makineyi beyenenlerle beğenmeyenlerin oranı neredeyse aynı. Bu da benim eleme yapmamı engelleyen noktalardan bir tanesi. Sizden şöyle bir yardım istesem amaçlarımı söylesem, sizlerinde yapacağı önerilere göre bu hafta sonu bu işkenceye son versem diye düşündüm.... Şimdiden teşekkürler...
1- İnternete girmek ve kasılmamak (bazen 3 bazen 10 site birden açabiliyorum), 2- Office programlarını kullana bilmek (ağırlıklı excel ve Outlook), 3- Sql ve bu tarz program geliştirme yazılımlarını kullanmak, 4- Online oyunları oynaya bilmek (tra..an), 5- En azından hiç şarj ihtiyacı olmadan bir filmi rahatlıkla izleye bilmek (Hd), 6- Fiyat max 999 Tl. (Psikolojik rakamım :) ) 7- Klasik yazılımlar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme