Şimdi Ara

netbookda mikrofonlu kulaklık kullanamıyorum. acil yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

birkaç gün önce samsung N102S-B03tr netbook aldım. yeni bir yere atandım ailemle sık sık msn de görüntülü konuşmak görüşmek amacıyla aldım. ancak netbookda dahili mikrofon yok. frisby marka mikrofonlu kulaklık aldım. ucunda 2 tane 3.5 mm'lik jack var. netbookta ise tek 3,5 mm li giriş yeri var. birleştirici basit bir aparat aldım. iki tane jackı birleştiriyor ve tek yerden netbooka takılıyor. ancak buna rağmen mikrofon özelliğinden faydalanamıoyrum. bu konuda bilgisi olan lütfen yardım etsin. ne yapmam gerekiyor. benim bilmedğim başka ayarlarmı var acaba?

• arkadaş senin için üşenmedim araştırdım, senin notebook da birleştirici falan işe yaramaz, çünki o giriş sadece ses vermesi için kullanılan bi giriş oraya hangi mikrafonu takarsan tak çalışmaz, sadece kulaklık çalışır
  • çok teşekkür ederimn arkadaşım araştırdıgın için, peki ben mikrofon özelliğinden yararlanmak için ne yapmalıyım harici birşey kullanamazmıyım? usb girişli ses kartı benim işime yararmı acaba?
  • hmm bak o olabilir onu düşünmedim ama bi mikrafon içinde usb ses kartı yanında taşıycakmısın? taşıycaksan işe yarar.
  • ben zaten sırf msnde görüntülü görüşmek için aldım mecburen bitane alacağız.ama kesin olarak işe yarar değilmi?
    benim anlamdığım o kadar özellik koymuşlar bunu neden yapmamışlar basit birşey sonuçta
  • orası şüpheli gerçekten de saçma aslında, bende de acer netbook var o küçük laptoplardan ama onda hem mikrafon hem kulaklık çıkışı var, bana da saçma gelmedi değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.