Şimdi Ara

Netbooklara 2gb ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun pil ömrü ve kolay taşınabilirlik özellikleri nedeniyle bir tane netbook almayı düşünüyorum.Ama piyasadaki bütün netbooklarda 1gb ram var.Bazıları aldıktan sonra rami 2gb yapıyorlar.Merak ettiğim bütün netbooklar 2gb rami destekliyor mu?Bütün netbookların alışveriş sitelerindeki açıklamalarına ayrıca kendi resmi sayfalarına baktım ama hiç bir bilgi yer almıyor.

• Eğer anakarta lehimli ram yoksa tek slotta 2gb destekliyorlar, çünkü anakart max. 2gb destekliyor.
    Msi ve Acer ın bazı modellerinde 1adet anakarta lehimli ve 1 adette değiştirilebilir slot bulunuyordu.

Lehimli olan çıkartılamadığı için değiştirilebilir olan slota 2gb taktığınızda lehimli olan ram miktarı ile
    birlikte 2gb ı geçtiği için sorun oluyordu.

Mesela acer ın o modelinde 512 mb lehimli + 1gb slota takarak 1,5 gb destekliyordu,
    o sebeple de 2gb takamıyordunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 25 Kasım 2009; 14:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Eğer anakarta lehimli ram yoksa tek slotta 2gb destekliyorlar, çünkü anakart max. 2gb destekliyor.
    Msi ve Acer ın bazı modellerinde 1adet anakarta lehimli ve 1 adette değiştirilebilir slot bulunuyordu.

Lehimli olan çıkartılamadığı için değiştirilebilir olan slota 2gb taktığınızda lehimli olan ram miktarı ile
    birlikte 2gb ı geçtiği için sorun oluyordu.

Mesela acer ın o modelinde 512 mb lehimli + 1gb slota takarak 1,5 gb destekliyordu,
    o sebeple de 2gb takamıyordunuz.
    Merhaba
    Casper Minibook modellerimizi fabrika çıkışı 2 gb ramli satın alabilirsiniz.
    Ürün detay sayfasında ram ekle seçeneğini işaretleyerek sipariş verebilirsiniz.
    http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=2094

• quote:

Orijinalden alıntı: CASPERSTORE.NET

Merhaba

Alıntıları Göster
    valla benim asus eee pc ye 2 gb ram koyduğum halde hala yavaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

valla benim asus eee pc ye 2 gb ram koyduğum halde hala yavaş

Alıntıları Göster
    LG x130 modelini almayı düşünüyorum acaba bu modelde kaç ram slotu bulunmaktadır.2gb rami destekleyebilmektedir mi?Ayrıca ekran kartı ne kadarlık? baktığım netbook modellerinde 64,128,224 ve 256mb. fakat çoğu modelde bilgi verilmemiş?x130da gma950 bulunuyor fakat bu model için kimi modellerde 128 kimi modellerde 224mb yazıyor.x130da kaç mb acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee99 -- 26 Kasım 2009; 16:20:08 >

• quote:

Merhaba

sitede bu modelde 1GB ram gorunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

quote:

Merhaba

Kör müsün arkadaşım yazıyor ya orada , ekleyip satın alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Merhaba

"Sepete At" - "Satın Al" butonlarının hemen üstünde "Ürün seçenekleri" kısmı var. 1 Gb Ram eklenmiş olarak satın al seçeneğini işaretleyerek 2 GB ramli satın alabilirsiniz.

Aşağıya ekran görüntüsü ekliyorum.

Netbooklara 2gb ram

• quote:

quote:

quote:

Merhaba

"Sepete At" - "Satın Al" butonlarının hemen üstünde "Ürün seçenekleri" kısmı var. 1 Gb Ram eklenmiş olarak satın al seçeneğini işaretleyerek 2 GB ramli satın alabilirsiniz.

Aşağıya ekran görüntüsü ekliyorum.

Netbooklara 2gb ram

Alıntıları Göster
    internetten lg x130'un kullanma klavuzunu indirdim.Tek slot bulunuyor ve maks. 1gb. destekliyor yani bu modelde ram yükseltme işlemi yapılamıyor malesef...LG nin diğer netbook modelleri olan x110 ile x120de de maks. 1gb desteği varmış bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee99 -- 27 Kasım 2009; 20:58:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yankee99

internetten lg x130'un kullanma klavuzunu indirdim.Tek slot bulunuyor ve maks. 1gb. destekliyor yani bu modelde ram yükseltme işlemi yapılamıyor malesef...LG nin diğer netbook modelleri olan x110 ile x120de de maks. 1gb desteği varmış bu arada.

Alıntıları Göster
    X110 ve X120'de ram modülü bildiğim kadarıyla soketle değil lehimle bağlı anakarta zaten. Demek ki X130 da öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

bir insanın birşey görmemesi için kör olması gerekmez...

yardımseverliğin takdire şayan fakat üslubun için aynısını söyleyemeyeceğim.

@CASPERSTORE.NET

fabrika cıkışlı diyince direk ürün özellikklerine baktım, sonra fark ettim. yinede zahmet ettiğiniz ve gösterdiğiiniz ilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

bir insanın birşey görmemesi için kör olması gerekmez...

yardımseverliğin takdire şayan fakat üslubun için aynısını söyleyemeyeceğim.

@CASPERSTORE.NET

fabrika cıkışlı diyince direk ürün özellikklerine baktım, sonra fark ettim. yinede zahmet ettiğiniz ve gösterdiğiiniz ilgi için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Rica ederim.
    Fabrika çıkışlı dememdeki sebep, Ram in sonradan 1 gb in üzerine eklenmeyeceğini direkt 2 gb ram takılarak size özel üretileceğini kastediyordum.

iyi günler.

• quote:

Rica ederim.
    Fabrika çıkışlı dememdeki sebep, Ram in sonradan 1 gb in üzerine eklenmeyeceğini direkt 2 gb ram takılarak size özel üretileceğini kastediyordum.

iyi günler.

Alıntıları Göster
    2gb rame upgrade olabilen hangi netbooklar var ?

Casperın minibookları 2gb olabiliyor
    LG nin hiçbir netbooku 2gb olamıyor
    Samsung NC-10 ile MSI wind u100'de 2gb olabilenlerden..

Başka bildikleriniz var mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: yankee99

2gb rame upgrade olabilen hangi netbooklar var ?

Casperın minibookları 2gb olabiliyor
    LG nin hiçbir netbooku 2gb olamıyor
    Samsung NC-10 ile MSI wind u100'de 2gb olabilenlerden..

Başka bildikleriniz var mı??

Alıntıları Göster
    Asusun modelleri var...
  • quote:

Asusun modelleri var...

Alıntıları Göster
    Bende ASUS EeepC 1000HA modeli bulunmakda 2GB 800Mhz meşallah canavar gibi bayıldım bu leptopa Warcraft 3 istdğm heryerde oynayabiliyorum Silkroad ve WOW da cabası hehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Bende ASUS EeepC 1000HA modeli bulunmakda 2GB 800Mhz meşallah canavar gibi bayıldım bu leptopa Warcraft 3 istdğm heryerde oynayabiliyorum Silkroad ve WOW da cabası hehe

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende şu 2 gb muhabbetini merak ediyorum.

Fiyatı uygun , en kötü ihtimalle 6 cell hücreli ve 2 gb rame izin veren bir model bakıyorum.

Samsung ve Crea var bildiğim 500 civarını da aşmak istemediğimden pek uygun seçenekler olmadı benim için hala araştırıyorum o yüzden.

Samsung NC10 ve Crea J100

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK_istayfa

Arkadaşlar bende şu 2 gb muhabbetini merak ediyorum.

Fiyatı uygun , en kötü ihtimalle 6 cell hücreli ve 2 gb rame izin veren bir model bakıyorum.

Samsung ve Crea var bildiğim 500 civarını da aşmak istemediğimden pek uygun seçenekler olmadı benim için hala araştırıyorum o yüzden.

Samsung NC10 ve Crea J100

Alıntıları Göster
    merhaba konu eski ama arkadaşımın orjinal rami çıkarıp 2 gblık yükseltme yaptığı casper minibookta (n1996 - 10 inç) mavi ekran hatası var sürekli. rami değiştirmek istiyorum. satın alabileceğim ram modelini link verebilir misiniz? ürünün yanında gelen model olmalı. 1 gb olmasına razıyım. bıktım artık şu hatadan.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner.anadolu -- 28 Ocak 2013; 16:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taner.anadolu

merhaba konu eski ama arkadaşımın orjinal rami çıkarıp 2 gblık yükseltme yaptığı casper minibookta (n1996 - 10 inç) mavi ekran hatası var sürekli. rami değiştirmek istiyorum. satın alabileceğim ram modelini link verebilir misiniz? ürünün yanında gelen model olmalı. 1 gb olmasına razıyım. bıktım artık şu hatadan.

teşekkürler

Alıntıları Göster
    Ram'in ddr2 ama ram hızı nedir 533mü 677 mi yoksa 800mhz mi? Buna göre bir ram seçin bu arada ram kapasiteniz kaç 1+2 yapmadınız heralde 1gb olan rami çıkarın 2gb olanı takın eğer yine sorun yapıyorsa kingston,corsair gibi markalara bakın ram olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Ram'in ddr2 ama ram hızı nedir 533mü 677 mi yoksa 800mhz mi? Buna göre bir ram seçin bu arada ram kapasiteniz kaç 1+2 yapmadınız heralde 1gb olan rami çıkarın 2gb olanı takın eğer yine sorun yapıyorsa kingston,corsair gibi markalara bakın ram olarak.

Alıntıları Göster
    cevap için teşekkürler

makinanın içini açmak istemedim. ramin hızını bilemiyorum maalesef. şu an hatalı olan ram 2 gb ve üzerinde takılı. 1 gb olan elimde değil.

orjinali kaç mhz ise onu almak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: taner.anadolu

cevap için teşekkürler

makinanın içini açmak istemedim. ramin hızını bilemiyorum maalesef. şu an hatalı olan ram 2 gb ve üzerinde takılı. 1 gb olan elimde değil.

orjinali kaç mhz ise onu almak istiyorum.

Alıntıları Göster
    İnternette araştırıp linkini buraya atarsan yardımcı olurumn ddr2 ramlerde pahalılaştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.