Şimdi Ara

netflix..... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix Rakibi Hulu ' da Türkiyeye hizmet vermeye başlamış beyler
  • Türkiyedeki korsan siteleri bile bundan daha başarılı. adamlar 10 tane alternatif player, Türkçe dublaj , altyazı, hinçe filimlerde 3er dil seçeneği , 1080p 3d videolar koyuyorlar. bunlarda tarayıcıdan tarayıcıya 720pnin üstü bile yok. player diye de 98 model bir sistem koymuşlar ne altyazı ayarı var ne ses. altyazı fontu için bile account ayarlarına gidiyosun.
    Bizimkiler korsan bunlar yasalmış. Yasal olsa ne düzgün hizmet sunmadıktan sonra.
  • İçerik çok zayıf,TR altyazı yok,kota sorunu var,tek kişi alırsan HD seçeneği yok,Enparası olmayan için zaten çok pahalı.
    Kısacası sıcak fırsatlık bir durumu yok şimdilik.İlerde bu eksikliklerini giderip fiyatı indirirlerse düşünürüz.
  • körüklüotobüs kullanıcısına yanıt
    Korsanin zaten basarili olmasi daha mantikli oluyor. Netflix her anlasma icin belirli ucretler veriyor , bazen ucret verse dahi yapimcilar yinede yayinlamak istemiyor kendi platformu olmayan bir yerde. Bunun yani sira bazi dizileri hulu aliyor bazilarini netflix vs vs...

Korsanda boyle bir sey yok adam alip lak diye koyuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 8 Ocak 2016; 3:53:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

Korsanin zaten basarili olmasi daha mantikli oluyor. Netflix her anlasma icin belirli ucretler veriyor , bazen ucret verse dahi yapimcilar yinede yayinlamak istemiyor kendi platformu olmayan bir yerde. Bunun yani sira bazi dizileri hulu aliyor bazilarini netflix vs vs...

bir filmin 720p gösterim hakkını almakla o filmi oynattığın playerın ne alakası var? Mesele içerik değil sunuç şekli. ben katagoriye girip veyahut aramaya yazarak Türkçe altyazılı japonca dublajlı filmleri arayamıyorsam bunun telifle değil dizinle sunuşla alakası vardır. Veya bir filmin alt yazısının rengini sarı yapmak için ayarlara giriyorsam bu saçmalıktır. mozilada 1080p film yokken safaride edgede varsa bu geri zekalılıktan başka birşey değildir.
    mesele korsanla alakalı değil mesele düzgün hizmet vermekle alakalı. Sanki dünyada bir bunlar yasal film hizmeti veriyor gibi savunmayın şunları.

• fakirler siz ne anlarsınız netflix'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

bir filmin 720p gösterim hakkını almakla o filmi oynattığın playerın ne alakası var? Mesele içerik değil sunuç şekli. ben katagoriye girip veyahut aramaya yazarak Türkçe altyazılı japonca dublajlı filmleri arayamıyorsam bunun telifle değil dizinle sunuşla alakası vardır. Veya bir filmin alt yazısının rengini sarı yapmak için ayarlara giriyorsam bu saçmalıktır. mozilada 1080p film yokken safaride edgede varsa bu geri zekalılıktan başka birşey değildir.
    mesele korsanla alakalı değil mesele düzgün hizmet vermekle alakalı. Sanki dünyada bir bunlar yasal film hizmeti veriyor gibi savunmayın şunları.

Netflix sadece bir platformda yayin yapmiyor. Konsollardan bile izleyebiliyorsun yayinlari. Karsilastirdigin korsan siteler yayinlari kendileri bile saglamiyorlar , playerlari kendilerine ait degil ve bandwith yukleri bile yok.

Korsan sitelerde bir gun yayin varsa ertesi gunu yayin yok. Illegal yayin yapan ve yayini kendi sitesi uzerinden bile yapmayan gruplari , yasal yayin yapan yerlerle karsilastirman mantiksiz. Media playeri ve altyazi ozelliklerini ben gayet yeterli buldum. Altta yazilar gecince , altyazi uste cikiyor. Goruntu kalitesi otomatik olarak internet hizima gore ayarlaniyor. Hic bir turlu donma yasamiyorsun...

• Netflix'in Türkiye'ye gelmesini istiyordum ancak böyle değil. Ne adamakıllı dizi var ne de film. Sanki topu topu 150 film-dizi varda hep aynı şeyleri gösteriyor. Bazı orjinal Netflix yapımlarını bile bulamadım. House of Cards'a ulaşamıyorum şu anda. E o zaman ben bunu napayım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uhd için seçenek yok
    Uhd oynatımi için uhd destekleyen oynatıcı + uhd tv arıyormus sistemde.

Note 3 cihazim 4k video oynatabiliyor fakat 4k seçeneği çıkmıyor.

4k oynatan var mı? Seçenek çıktı mı? Ne şartlar altında çıkıyor acaba.

https://i.hizliresim.com/PPM7r7.png

İçerik de manasız derecede az. Beklemekte fayda var.

Düzeltme.

Amerika vpn den girince içerik değişiyor
    İngiliz vpn den girince içerik değişiyor bu sefer abd de çıkmayan filmler falan çıkıyor

böyle saçmalıklarla uğraşacak halim yok iptal ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 8 Ocak 2016; 7:21:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: körüklüotobüs

quote:

Netflix sadece bir platformda yayin yapmiyor. Konsollardan bile izleyebiliyorsun yayinlari. Karsilastirdigin korsan siteler yayinlari kendileri bile saglamiyorlar , playerlari kendilerine ait degil ve bandwith yukleri bile yok.

Korsan sitelerde bir gun yayin varsa ertesi gunu yayin yok. Illegal yayin yapan ve yayini kendi sitesi uzerinden bile yapmayan gruplari , yasal yayin yapan yerlerle karsilastirman mantiksiz. Media playeri ve altyazi ozelliklerini ben gayet yeterli buldum. Altta yazilar gecince , altyazi uste cikiyor. Goruntu kalitesi otomatik olarak internet hizima gore ayarlaniyor. Hic bir turlu donma yasamiyorsun...

Herkesin beklentisi farklı bana göre yetersiz olan size göre fazla olabilir. Zevk meselesi sonuçta.

• Alınmaz. Hiçbir yerellestirme yok. Çoğu içerik yok. Nesine para vereceksin.

• Daha önceden vpn ile bir şekilde götürüyordu. Çok iyi geldi. Fakat fiyatların yine ülkemizde EUR bazında olması kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 8 Ocak 2016; 7:52:32 >
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Başlığı ve konu içeriğini Türkçe'yle değiştirebilir miyiz?

• Eskiden amerika hesabi icin unblock.us amerikan kredi karti vb gerekiyordu
    Acaba direk amerikan itunes hesabindan alabilir miyiz acaba amerika hesabini

• Tr desteği gelsin düşünürüz :)

• Lg webos icin gelmis..

• Vallaha vpn ile istediğin ülkenin netflix hesabına geçiş yapabiliyorsun harika.Bu sabah da USA netflix'e giriş yaptım.House of cards'ın kalan bölümlerine bakıyorum şimdi.Altyazı olayına takılmayacak arkadaşlar çok faydalı bulacaklardır eminim.Ben severek kullanacağım.VPN var TR'de olmayan içeriği USA'dan izleyeceğim.

Biz 4 kişilik bir grup yaptık arkadaşlarla ortak olunca daha da hesaplı olacak inşallah sorunsuz devam ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihkilic25

quote:

Orijinalden alıntı: sioux

Şu cebinde ayda 5 lirası olmayan torrent diyen adamlar konudan bi çıkabilir mi kalabalık olmasın

Deneme üyeliğinde 4k yayın var mı?

Bende Enpara var 3 kişi arıyorum dönüş tarihlerinde 5 lira atabilecek. 1 ay. Premium deneyelim bakalım olmadı iptal ederiz

1. sioux
    2.
    3.
    4.

Zaten bir ay premiumu ücretsiz olarak deneyemiyor muyuz? Ben bugün epey birşey izledim.

1 ay bedava izleyebiliyorsunuz. Üye olduktan sonra cancel subscription deyin kalan sürede ücret ödemeden ay sonuna kadar izleyebiliyorsunuz karttan ücret kesmedi benden enpara.com üyeliğim var diğer bankaları bilmiyorum

• Primarch P kullanıcısına yanıt
    Hocam o saçmalık eninde sonunda bitecek.Erken gelip sandalye kapalım diye düşündüler herhalde.Bu ülkede akıllı olursan güzel para kaldırırsın.Hele yerel pazar bu kadar insanları sağma felsefesinde olursa.O kargo parası ve garanti sorunlarına rağmen millet neden amazon'dan alışveriş yapıyor sanıyorsun.Adam yerine konmanın bedeli paha biçilemez.Şimdi Tivibu,digiturk,dsmart düşünsün ne yaparız da bu insanları elimizde tutarız diye.

Hele bir de hulu gelirse seyreyle şenliği sen
  • legolasbride kullanıcısına yanıt
    Şimdi diyelim bir film arıyoruz bulamadık vpn değiştirdik çıktık bi daha girdik yok

Vpn değiştirdik çıktık bi daha girdik yok

Bi daha değiştirdik bulduk bu sefer veya bulamadık. Böyle saçmalık olmaz zamanı bol adam işi. yazarım google a hemen bulurum istediğim filmi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.