Şimdi Ara

netflix..... (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Simofle

arkadaslar 1 aylık free denedım. hatta uyelıgımın sona ermesıne 3 gun kala ıptal ettırdım. fakat 28 tl para cekılmıs kartımdan. bu daha sonra gerı mı yatırılacak

Hocam ücret 1 ay dolmadan çekilmiyorki. Daha önce aynı kartla başka ücretsiz üyelik kullanmış olabilir misiniz? Değilse o zaman 1 ayı geçirmiş olabilirsiniz. Bu da değilse Netflix'e durumu iletin paranızı iade edeceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 4 Kasım 2016; 10:20:53 >
  • quote:

arkadaslar 1 aylık free denedım. hatta uyelıgımın sona ermesıne 3 gun kala ıptal ettırdım. fakat 28 tl para cekılmıs kartımdan. bu daha sonra gerı mı yatırılacak

Aynı adresten daha önce bedava deneme kullanırsanız bu şekilde oluyor.
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Eskiden bende nefret ederdim 3mbitte bile gayet izlenilebilir 5.1 ses ile donmadan izliyorum.
    Yine normal sitelerden stream izlemem fakat netflix gerçekten iyi iş çıkarıyor.
    Youtubede takılan stream netflixte çok çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

quote:

Aynı adresten daha önce bedava deneme kullanırsanız bu şekilde oluyor.

yok hayır sadece bır kere kullandım bır kere denedım
  • Arkadaşlar Merhaba

Bende 1 aylık bedava üyelik aktifleştirdim diziler neden güncel değil Arrow daha 3. sezonda bir esprisi kalmıyor bence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snekercia

Arkadaşlar Merhaba

Bende 1 aylık bedava üyelik aktifleştirdim diziler neden güncel değil Arrow daha 3. sezonda bir esprisi kalmıyor bence ?

Ya da kaçırdığım bir olay var yardımcı olursanız sevinirim... Netflix avantajlarından
  • Goday kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle şartları da baya fazla.
  • İnternette yavaşlama var evet ama Netflix'te bu böyle değil: Yağ gibi akıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 5 Kasım 2016; 20:51:53 >
  • Arkadaşlar netflix karttan çekim yaptiktan sonra ayın enparalisi olursak iade alabiliyor muyuz?Bir adım kalmış en parali olmama tüh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 6 Kasım 2016; 8:59:53 >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Cekim yapilan ay sonuna kadar ayin enparalisi olursan iade alirsin.
  • yok mu acaba üye olmak isteyen bir 4 lü grup kursak?
  • Orhun Ben üye olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabravo01 -- 7 Kasım 2016; 21:57:30 >
  •  netflix.....

Player'i değişmiş Netflix'in? Uzun zamandır kullanmıyordum, tekrar başlattım üyeliği. Hiç beğenmedim yalnız yeni arayüzü.
  • Arkadaşlar eğer türkiye seçimiyle girer be altyazı desteği alırsanız filimlerde 2013 üstü yok çok boktann hemen iptal ettim üyeliği
  • Arkadaşlar,

Netflix ortaklık arayanların bu taleplerini yazabileceği ve ortaklıkla ilgili soru-cevapların paylaşılacağı ana bir konu olması amacıyla bir başlık açtım. Konuyu takip edenlerin ilgisini çekebilir düşüncesiyle burada linki paylaşıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/m_121865455//tm.htm#121865455

İyi seyirler
  • Arkadaşlar,

Roku Streaming Stick (3600R- 2016 modeli) Black Friday indirimleri kapsamında Amazon'da şu anda 34.99 Dolar. Kargo ile beraber 41 Dolara TR ye gönderim yapıyorlar. Normal fiyatı 49.90 + kargo ile 57 Dolar gibi oluyordu.
    https://www.amazon.com/Roku-Streaming-Stick-3600R-Model/dp/B01DA0YCNC/ref=sr_1_2?s=tv&ie=UTF8&qid=1479644058&sr=1-2&keywords=roku

TV nizin Netflix uygulaması yoksa, HDMI dan TV ye bağlayıp, (EDIT: 4K desteği yok, 1080P izleyebilirsiniz en çok bununla, 4K desteği olan cihazları 99 Dolardan başlıyor Roku'nun ve bu şekilde Stick şeklinde değil onlar) kumandasıyla Netflix'te rahat gezinebileceğiniz bir cihaz. Sadece Netflix değil tabiki yüzlerce farklı video izleme sistemine (Netflix gibi Ücretli olanlara abone olmanız gerekiyor doğal olarak, ama örneğin youtube da izleyebiliyorsunuz bu cihaz üzerinden) erişebileceğiniz bir cihaz. Ben 2014 modelini kullanmıştım, geçenlerde arızalandı 2016 modelini sipariş ettim şimdi.

2016 modelinin en güzel özelliklerinden biri de telefonunuza kuracağınız uygulama üzerinden Netflix içeriklerini sesli olarak aratabiliyorsunuz, ve yine aynı uygulama üzerinden TV sesini telefonunuza aktarıp kulaklığınızla dinleyebiliyorsunuz. Gece kimseyi rahatsız etmeden izleyebilmek için güzel bir özellik.

Ek bilgi: Ayrıca bu cihazı Miracast cihazı olarak kullanabiliyorsunuz. Android telefon yada tabletinizin (sanırım Wi-Di desteği olan Windows 10 bilgisayarlarda da oluyor) ekranını kablosuz olarak TV ye aktarabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 20 Kasım 2016; 16:9:15 >

• aylardır 4k destekli paketi tek kullanıyorum foruma o kadarda yazdım ilgilenen yok şimdi bakıyorumki herkes ortak arıyor neden geçmişe bakıp mantıklı yol izlemiyoruz ? 2 yada 3 arkaşla ortak olabilirim pm den yazın lütfen
  • chaturanga C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben verdim bile ürünün siparişini.Amazon Fire Tv vardı onu sattım.Bununla değişrtirecem.Çok da güzel olacak İNŞALLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsar

aylardır 4k destekli paketi tek kullanıyorum foruma o kadarda yazdım ilgilenen yok şimdi bakıyorumki herkes ortak arıyor neden geçmişe bakıp mantıklı yol izlemiyoruz ? 2 yada 3 arkaşla ortak olabilirim pm den yazın lütfen

Hocam ortak arayanlara sizde PM den yazın çıkar illaki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasbride

Hocam ben verdim bile ürünün siparişini.Amazon Fire Tv vardı onu sattım.Bununla değişrtirecem.Çok da güzel olacak İNŞALLAH

Hayırlı olsun bende sipariş verdim yolda henüz. İnşallah memnun kalırsınız
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.