Şimdi Ara

netflix..... (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyede iş yapamayacak inşallah da yapamaz bir ker önce doğru düzgün mh temsilcisi bulun 50 kere yazdık soruyorz bazen cevp veriyo bazen canı isterse vermiyor.
    Ezelin 1. Sezonu var 2. Sezon yok böyle saçma iş mi olur mh soruyorum belki gelir diyor onun da dünyadan haberi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

Orijinalden alıntı: legolasbride

Hocam ben verdim bile ürünün siparişini.Amazon Fire Tv vardı onu sattım.Bununla değişrtirecem.Çok da güzel olacak İNŞALLAH

Hayırlı olsun bende sipariş verdim yolda henüz. İnşallah memnun kalırsınız

Roku 29.74 e inmiş, şaka gibi. BF geçti fiyat daha da düştü nasıl oluyorsa bu, müşteri temsilcisine bağlandım Amazon'un dalgamı geçiyorsunuz dedim, bizimle ilgili değil yardımcı olamıyoruz dediler.
  • Arkadaşlar bu netflix de deneme hesabı açtım şimdi size bir sorum olcak. TV 4k tv aynı zamanda av recevier 5.1 pro ses sistemim var. Tv üzerinde netflix uygulaması mevcut filmlerde 5.1 desteği oluyormu yada bir ayar falan yapmak gerekirmi ? Aynı zamanda TV ye pc de bağlı. TV üzerindenmi açıp izliyeyim yoksa pc üzerindenmi bi fark olurmu ?
  • Enpara indirimi devam ediyor mu ? Eğer ediyorsa enpara'lı birine 2 ya da 3 abonelik ile katılmayı düşünebilirim.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben verdim bile ürünün siparişini.Amazon Fire Tv vardı onu sattım.Bununla değişrtirecem.Çok da güzel olacak İNŞALLAH

Roku 29.74 e inmiş, şaka gibi. BF geçti fiyat daha da düştü nasıl oluyorsa bu, müşteri temsilcisine bağlandım Amazon'un dalgamı geçiyorsunuz dedim, bizimle ilgili değil yardımcı olamıyoruz dediler.

Hocam link paylaşabilir misiniz yukarıdaki fiyattan

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

quote:

quote:

Hocam link paylaşabilir misiniz yukarıdaki fiyattan

Hocam şu andaki fiyat 49.99 olmuş tekrar. Zaten 29.74 te birkaç saat kaldı sonra yine 35.90 a çıkarmışlardı BF süresince. Şu anda baktığım kadarıyla 49.99 a çekmişler. Ama takipte olun bu dönemde her gün fiyatları artırıyor azaltıyorlar, 29.74 e tekrar indirmezler belki ama 35 e inebilir.

• quote:

en uygun fiyatlı bu var
    https://www.amazon.com/Roku-2710X-B-Streaming-Certified-Refurbished/dp/B00J7YWOT0/ref=sr_1_2?s=tv&ie=UTF8&qid=1480579896&sr=1-2&keywords=roku&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Hocam linkini verdiğiniz ürünü almanızı tavsiye etmem. Roku 1 ve onarımdan geçmiş birde. Roku Streaming Stick (2016 versiyonu siyah olanı) sepetinizde bulunsun 35 e düşer yine yakında diye düşünüyorum.

@onat

• quote:

Orijinalden alıntı: logizoom

Arkadaşlar bu netflix de deneme hesabı açtım şimdi size bir sorum olcak. TV 4k tv aynı zamanda av recevier 5.1 pro ses sistemim var. Tv üzerinde netflix uygulaması mevcut filmlerde 5.1 desteği oluyormu yada bir ayar falan yapmak gerekirmi ? Aynı zamanda TV ye pc de bağlı. TV üzerindenmi açıp izliyeyim yoksa pc üzerindenmi bi fark olurmu ?

Film açıldığında altyazı ayarladığınız kısımda ses dosyasını da ayarlayabiliyorsunuz. 2.0 veya 5.1 seçeneklerini sunuyor. Birçok film ve dizide var 5.1 diye biliyorum ama filmden filme değişir tabi.
  • İşte bu güzel oldu

Netflix Dizi ve Filmleri İnternetsiz de İzlenebilecek

https://onedio.com/haber/netflix-dizi-ve-filmleri-internetsiz-de-izlenebilecek-742371
  • Arkadaşlar ,

Amazon Free TV yada Amazon Free TV Stick ; Netflix Türkiye kapsamında çalışmıyor mu ?

Çalışmıyorsa da VPN ayarı yada başka yollarla bir çözümü var mı yoksa Netflix tarafından cihaz Türkiye'de desteklenmediği için bir işe yaramayacak mı bu cihaz ?

Türkiye'de Amazon Free TV kullanan arkadaşlar , Netflix hakkındaki görüşlerini paylaşabilir mi ?

Selamlar...
  • İninal kartı kabul etmiyor mu netflix?
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Amazon fire tv stick kullanmis ve su anda da roku stick kullanan biri olarak amazon da ben kullanırken vpn kullanmadan uygulamayı indirip kuramiyordum.Sanirim şuan da aynı durumdadır.Uygulamayi kurduktan sonra vpn olmasa bile çok rahat kullanabilirsin kullanıcı adı ve şifre ile.Lakin stream için cihaz alacaklara Roku öneririm daha güzel bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • K0BE_24 kullanıcısına yanıt
    Etmesi lazım.enpara ile.kullanan çok arkadaş var.O da ininial.gibi ön ödemeli.Olmuyorsa sanal kart ile kullanın tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grup kurmak isteden varsa pm atabilir mi

• Netflix iyi hoşta 4. sezonu yayınlanmış dizinin sadece 1. sezonu var,çoğu dizi de aynı şekilde. Bu sıkıntı yaratıyor.
  • quote:

quote:

en uygun fiyatlı bu var
    https://www.amazon.com/Roku-2710X-B-Streaming-Certified-Refurbished/dp/B00J7YWOT0/ref=sr_1_2?s=tv&ie=UTF8&qid=1480579896&sr=1-2&keywords=roku&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011

Hocam linkini verdiğiniz ürünü almanızı tavsiye etmem. Roku 1 ve onarımdan geçmiş birde. Roku Streaming Stick (2016 versiyonu siyah olanı) sepetinizde bulunsun 35 e düşer yine yakında diye düşünüyorum.

@onat

Hocam şu anda yine 34.99 görünüyor bilginize.

@onat

• ofline modu gelmiş hayırlı olsun
  • uhd kalite için grup arıyorum
  • kartaltib K kullanıcısına yanıt
    ben dusunuyorum ama benim uyelik 28 de bitiyor

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.