Şimdi Ara

netflix..... (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar netflixe ortak arayan varmi en buyuk pakete ?
  • 4 kişilik gruba ortak olabilirim
  • Arkadaşlar bazı filmlere 01.01.2017 ye kadar izleyebilirsiniz diye bir not geldi bunun hakkında bilgisi olan var mı
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    Lisans anlaşmalarının süresinin bittiğini belirtmiş olabilirler.
  • Icerik konisu nezaman cozulur bilen ??? Ben artik hicbir platform kullanmiyorum tv izlemiyorum. Guncel olursa netflix tek kullanacagim servis olucak ama su an cok yetersiz. Yada usa neyflixi tr de izleme sansimiz varmi ?
  • Mevcut aboneliğimizden 1 arkadaşın ayrılması nedeni ile 1 arkadaşı ocak ayı itibari ile arıyoruz. Aylık 10 TL 3 aylık 30 TL olacak şekilde katılacak var ise PM den ulaşsın.

Not: Grubumuz dolmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurukum -- 30 Aralık 2016; 1:30:21 >
  • sanal kart kabul etmiyor mu?
  • maestro2 kullanıcısına yanıt
    İçinde belli bir miktar olması gerekiyor diye biliyorum çekiyor sonra geri yatırıyor ama emin değilim
  • K0BE_24 kullanıcısına yanıt
    Sayıların arasında boşluk olduğu için çekmemiş, limit 0 dı ama düzeltince çekti.
  • Büyük pakete ortak olabilirim
  • 4k üyeliği için ortak olabilirim. uzun dönem üyelik düşünüyorum.
  • Ortak kullanım malesef yaş iş. Bizim grup dağıldı üç aydan sonra. İzleme listem falan çöp oldu. Tek başıma alır kullanırım hd paketi. 18tl fark için milletin nazını çekmeye değmez.
  • Bu konuda pek bilgili degilim kusura bakmayın cahilligimden soruyorum; filmlerde sansür var mı acaba?
  • Sansür yok.
  • firefox'ta izlemede sorun yaşıyorum, ekran simsiyah

birde dl yapamıyorum, yapmasını bilen bi pm atarsa makbule geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

firefox'ta izlemede sorun yaşıyorum, ekran simsiyah

birde dl yapamıyorum, yapmasını bilen bi pm atarsa makbule geçer

Download için tablet yada telefondan girmeniz lazım. Tablet yada telefonunuzda Netflix uygulaması güncelse indirilebilir olan içeriklerde indirme butonu çıkacaktır. PC den download yok.
  • chaturanga C kullanıcısına yanıt
    hocam sağolun ama bilgisayara atacak klasörü bulamadım

arşiv yapayım istiyorum sadece
  • Vodafone Red ile üyelik olunca herhangi bir kısıtlaması var mı ? Pek bakamadım göremedim sitesinden de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

hocam sağolun ama bilgisayara atacak klasörü bulamadım

arşiv yapayım istiyorum sadece

Zaten bilgisayara atılamıyor diye biliyorum tablet yada telefondan ve sadece Netflix uygulaması üzerinden izliyebilirsiniz. Formatı ona göre ayarlamışlardır diye düşünüyorum. Bu şekilde örneğin Netflix'te gösterimden kalkan bir film yada dizi offline dosyalarınızdan da muhtemelen silinecektir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 5 Ocak 2017; 8:16:14 >
  • chaturanga C kullanıcısına yanıt
    hocam peki torrentten indiriyoruz biz filmleri

onlar nasıl dl ediyor acaba?

şuana kadar arq, true memoirs of an international assasin ve spectrali indirdim

parasıyla izliyim dedim olmadı ne firefıox açtı ne dl edebildim
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.