Şimdi Ara

Netflix, 2 TL’lik haftalık paketi Türkiye’de test etmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bedava yapmış adamlar nerdeyse hala beğemeyen var. üstüne para vermesi lazım haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle...
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    üste para da veriyor npara ile iade alınıyor bir kısmı diye biliyorum :))
  • Sizi bilmem ama ben izleyecek bir çok şey bulabiliyorum kalanını Digiturk ve genel belgesel kanalları ile tamamlıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    O zaman çok iyiymiş. Şu an TIDAL kullanıyorum. Bari ben de Spotify'a abone olayım. Spotify 15 TL diye abone olmuyordum. 5 TL daha veririm HiFi dinlerim demiştim. Fakat bu söylediğiniz şey durumu değiştirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

O zaman çok iyiymiş. Şu an TIDAL kullanıyorum. Bari ben de Spotify'a abone olayım. Spotify 15 TL diye abone olmuyordum. 5 TL daha veririm HiFi dinlerim demiştim. Fakat bu söylediğiniz şey durumu değiştirdi.
    Şunu ekleyeyim, şu an 30 Haziran son gün yazıyor kampanya için ama her bitişinde 3 ay uzatıyorlar.

Ben de Tidal'e geçmek istiyorum ama Hi-fi ekipmanım yok + arşivi nasıl bakmam gerek.
  • 4k lazım 4kkkkkkkkkkkk !

Yeter şunu 40 liralık paketten çıkarsınlar aylık vereyim işte Standart pakete, kimse ile de aile planlaması kurmak zorunda kalmayayım.

4k tv'leri ne yapacağız bu ucuz paketlerle ? Telefonun tabletin bile çözünürlüğü olmuş 2-3-4-5k ... SD içerik izlenmez.

4k'ya ayda 25 lira verelim, tek hesap olsun bitsin gitsin işte !

Özel pakette hem kişi sayısı çok hemde 4k oraya özel çok orantısız. Bir ara paket lazım.
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    Evet, biliyorum. Sureyi surekli uzatiyorlar ve her yil ayni konuda mail gonderiyorlar.

Ben genellikle classic rock, blues dinliyorum. Arsiv konusunda sikinti yasamadim. Pop tarafi da iyiydi. 30 gun ucretsiz deneme imkani sunuyor. Isterseniz uye oldugunuz anda iptal edin, deneme sureniz devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 günlük deneme süresini kaldıracak :) yavaş yavaş geliyor. Bu paket onun habercisi olabilir.

• iş yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

eskiden spotify 3-5 tl değilmiydi aylık zammı geldi 15 tl olmus sizce pahalı değil mi :D bana pahalı geldi tamda diyordum spotify alırım ne güzel diye.
  • Eskiden 9,99 TL idi. Şimdi 13,99 TL. Ben ayın en paralısı falan uğraşmak istemediğim için Spotify'a abone olmuyorum. 13,99 TL'de vermem. Üstüne biraz daha ekliyorum. TIDAL HiFi/Master keyfi yaşıyorum.
  • ben bu mobil pakete üye olmak istiyorum 4k grubu çok problemli diyorlar millet deneme üyeliği açıp milletten paraları toplayıp sonra üyeliği kapıyorlarmış.mobil paketin görüntü kalitesi SD mi yoksa 720 p mi biliyormusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

ben bu mobil pakete üye olmak istiyorum 4k grubu çok problemli diyorlar millet deneme üyeliği açıp milletten paraları toplayıp sonra üyeliği kapıyorlarmış.mobil paketin görüntü kalitesi SD mi yoksa 720 p mi biliyormusunuz.
    Referanslı üyelerle grup kurarsanız sıkıntı olmaz.

• 2 TL lik paket yok burada.
  • bu paket şu an türkiyede yok sanırım? bilgisi olan var mı? hiçbir yerde bulamadım bilgi
  • hd yok ama 2tl hiç bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

4k lazım 4kkkkkkkkkkkk !

Yeter şunu 40 liralık paketten çıkarsınlar aylık vereyim işte Standart pakete, kimse ile de aile planlaması kurmak zorunda kalmayayım.

4k tv'leri ne yapacağız bu ucuz paketlerle ? Telefonun tabletin bile çözünürlüğü olmuş 2-3-4-5k ... SD içerik izlenmez.

4k'ya ayda 25 lira verelim, tek hesap olsun bitsin gitsin işte !

Özel pakette hem kişi sayısı çok hemde 4k oraya özel çok orantısız. Bir ara paket lazım.
    Özel paketi tek kişi kullanamıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.