Şimdi Ara

Netflix 5.1 alamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar bende roku express var. Netflix utgulamasinda bir problemim var. Hdmi uzerinden goruntu ve sesi tv ye tv dende coax kablo ile sesi ses sistemine aktariyorum. Ses sistemim 5.1 dolby destekliyor ama tv den gelen ses malesef 2.0 roku ayarlarindanda 5.1 secili. Netflix filmi play etmeden önceki ekrandada 5.1 ibaresi gozukmuyor. Kisacasi 5.1 ses alamiyorum. Bir cozum oneriiniz varmidir acaba?
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen ben de chromecast var netflix' te 5.1 alamıyorum, biraz araştırdım netflix sadece dolby digital plus veriyormuş bizim av'ler bunu desteklemediğinden stereo ses alıyoruz ve 5.1 seçeneğini göremiyoruz, çözüm linkte olabilir araştırmak lazım...
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    Evet film menusunde 5.1 secenegi yok. Roku menusunde dolby secenegi var ama netflix roku nun destegi oldugunu dusunmuyorum. Yegenimin Play station dan netflix indirdim. Film menusunde de 5.1 secenigi var. Ses sistemide bunu goruyor. Sikintı roku netflix de yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsa52 -- 30 Ocak 2019; 22:15:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatsa52 kullanıcısına yanıt
    sıkıntı roku veya netflix'te değil, sıkıntı ses sisteminde, netflix sadece DD+ destekliyor ses sistemininde de aynı desteğin olması lazım, netflix DD+ desteğini algılamayınca sadece stereo ses veriyor menüde 5.1 göstermiyor bile zaten spdif ile DD+ iletilemiyor, çözüm ya DD+ destekli ses sistemi yada yukarıdaki gibi hdmi den ses ayrıştırıcı, dd+ yı dd ye çevirmesi gerek...
  • niyatovic kullanıcısına yanıt
    Anladim ama ayni donanimlarla playstation dan 5.1 alabildim. Ben youtube roku incelemelerine baktım netflix 5.1 gozukuyormu diye ama o ani gosteren bir videoyada denk gelmedim. Muhtemelen dedigin gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fatsa52 kullanıcısına yanıt
    playstationı tv ye bağlarsan DD, doğrudan ses sistemine bağlarsan DD+ alabilirsin bu arada roku ultra dd+ yı dd ye çözebiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyatovic -- 31 Ocak 2019; 0:10:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    PUBG 20 UC 1 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.