Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
209
Favori
293.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 kişi 5 6 aydır ortak kullanıyoruz . Aylık 10 liraya geliyor. Şuan ki halinden ben çok memnunum. Adil kullanımdan sonra bile 3 mb le 720p açıyor. Ayrıca içeriği de yavaş yavaş artıyor. Netflix büyük nimet bana göre. 10 lira para değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 5 Kasım 2016; 20:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

4 kişi 5 6 aydır ortak kullanıyoruz . Aylık 10 liraya geliyor. Şuan ki halinden ben çok memnunum. Adil kullanımdan sonra bile 3 mb le 720p açıyor. Ayrıca içeriği de yavaş yavaş artıyor. Netflix büyük nimet bana göre. 10 lira para değil.

Cngzhn20 ortağıma katılıyorum :) 40₺ 1 kişi için çok, ama 10₺ gayet uygun.Bende Netflix'ten çok memnunum. Dizilerde Türkçe dublaj seçeneğine ağırlık vermeleri çok iyi, bu konuda şuan için rakipsizler, Smarttv uylumasıda harika.
    İçerik konusuna gelince şuan 1500'ü yeni devirdiler, 5000' e çıkmasını kim istemez. Şuan elimizde bu içerik var, ve benim daha bu listeden izleyeceğim, aklımda bir sürü içerik var.

• avans09 kullanıcısına yanıt
    Smart tv uygulaması çok büyük rahatlık.:) Koltuğuna uzanıp kesintisiz 720p film dizi izliyorsun. Dexteri Netflix den bitirdim :) Ayrıca belgeselleri çok kaliteli ve neredeyse hepsinde Tr altyazı var.

• Ağırdan alıyorlar anladımda. Bizle beraber diğer 2 ülke'de pazara yeni dahil oldu. Ama hala içerikte 2000'e yakın bir seviyeye 2017 sonuna kadar gelemezsek sıkıntı. Dizilerin son sezonları yok Orange is the New Black Netflix Orijinal yapım olduğu halde.
    NETFLIX | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 5 Kasım 2016; 21:52:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eak101

PM attım.

bir pm de ben alabilirmiyim?
  • Uygulama içindeki mh aradım ve yanlışlıkla fazla para ödediğim bir program aldım dedim ve destek oldular, iptal ettiler. bence iyi gidiyorlar.ayda 10 tl*4 kişi ideal bence.

• Vodafone dışında Netflix nereden bulunabilir.

• Arkadaşlar ultra hd üyelik için ortak olabilirim enpara si olan birisine boşluk varsa eğer

• Ortak arayan varsa gruba dahil olabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek başıma 4K üyeliği, 4 kişilik bir grup, adam başı 10₺ bu iş tamamdır.
    Ödemeler ziraat.
    Bu projeye dahil olmak isteyen çıkar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe dublajlı içeriğe nasıl bakabilirim? Tek tek aramak zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Türkçe dublajlı içeriğe nasıl bakabilirim? Tek tek aramak zor oluyor.

Bu konunun ilk sayfasında tüm linkler var.
  • netflix de gameof throns olmaması kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

netflix de gameof throns olmaması kötü olmuş.

Game of Thrones HBO nun bir dizisi. HBO nun Netflix benzeri bir streaming sistemi var orada yayınlıyorlar. (Tabi ABD den izlenebiliyor sadece ve TR alyazı destekleri yok)

Netflix'te HBO dizilerini aralarında ilerde bir anlaşma olmazsa bulamayacağız.
  • netflix in şuanki içeriğinide çok beğendim kaliteli hizmet veriyorlar ve şahane çeviriyorlar. internet hızı çok düşük olsa bile izliyorum.
  • 3d film var mi sistemde?

• baidoo B kullanıcısına yanıt
    yok. ama hdr tv varsa hdr içerik var

• Arkadaşlar,

Netflix ortaklık arayanların bu taleplerini yazabileceği ve ortaklıkla ilgili soru-cevapların paylaşılacağı ana bir konu olması amacıyla bir başlık açtım. Konuyu takip edenlerin ilgisini çekebilir düşüncesiyle burada linki paylaşıyorum.

https://forum.donanimhaber.com/m_121865455//tm.htm#121865455

İyi seyirler.
  • Arkadaşlar,

Roku Streaming Stick (3600R- 2016 modeli) Black Friday indirimleri kapsamında Amazon'da şu anda 34.99 Dolar. Kargo ile beraber 41 Dolara TR ye gönderim yapıyorlar. Normal fiyatı 49.90 + kargo ile 57 Dolar gibi oluyordu.

TV nizin Netflix uygulaması yoksa, HDMI dan TV ye bağlayıp (4K desteği yok, 1080P izleyebilirsiniz en çok bununla, 4K desteği olan cihazları 99 Dolardan başlıyor Roku'nun ve bu şekilde Stick şeklinde değil onlar) , kumandasıyla Netflix'te rahat gezinebileceğiniz bir cihaz. Sadece Netflix değil tabiki yüzlerce farklı video izleme sistemine (Netflix gibi Ücretli olanlara abone olmanız gerekiyor doğal olarak, ama örneğin youtube da izleyebiliyorsunuz bu cihaz üzerinden) erişebileceğiniz bir cihaz. Ben 2014 modelini kullanmıştım, geçenlerde arızalandı 2016 modelini sipariş ettim şimdi.

2016 modelinin en güzel özelliklerinden biri de telefonunuza kuracağınız uygulama üzerinden Netflix içeriklerini sesli olarak aratabiliyorsunuz, ve yine aynı uygulama üzerinden TV sesini telefonunuza aktarıp kulaklığınızla dinleyebiliyorsunuz. Gece kimseyi rahatsız etmeden izleyebilmek için güzel bir özellik.

Ek bilgi: Ayrıca bu cihazı Miracast cihazı olarak kullanabiliyorsunuz. Android telefon yada tabletinizin (sanırım Wi-Di desteği olan Windows 10 bilgisayarlarda da oluyor) ekranını kablosuz olarak TV ye aktarabiliyorsunuz.

EDIT: Bu cihaz 1080P destekli, 4K izleyecek olanlara hitap etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 20 Kasım 2016; 16:7:57 >

• Alalı bir kaç hafta oldu. Beklediğimden daha iyi bir cihaz usb portundan güç alıp doğruca hdmi yuvasına takıyorum. Plex tv app ile pc'den kablosuz aktarımı smart tv'deki app'den daha başarılı. Unblocker dns kullanıyorsanız Amazon Video,Hulu,Abc,Showtime içeriklerine deneme süresi ile kayıt olabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.