Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
209
Favori
293.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eak101

Alalı bir kaç hafta oldu. Beklediğimden daha iyi bir cihaz usb portundan güç alıp doğruca hdmi yuvasına takıyorum. Plex tv app ile pc'den kablosuz aktarımı smart tv'deki app'den daha başarılı. Unblocker dns kullanıyorsanız Amazon Video,Hulu,Abc,Showtime içeriklerine deneme süresi ile kayıt olabiliyorsunuz.

Hayırlı olsun. Ben 3500 R yi kullanmıştım bozulunca 3600 R sipariş verdim yolda sanırım haftaya gelir. İşlemci hızı eskisine göre 4 kat daha hızlı, özellikle mobil uygulamasının nasıl çalıştığını merak ediyorum. mobil uygulamadan sesli içerik aranabiliyor ve sesi telefonunuza aktarıp kulaklığınızdan dinleyebiliyorsunuz. 3500R de yoktu böyle bir şey.
  • chaturanga C kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Roku Remote app'i indirdim Android için. Kulaklık ile sesi uygulama içinden mobil cihazda dinleyebilmek süper bir özellik bence de. Keşke Windows 10 için olan uygulamasını da indirebilseydim. Bende hata veriyor çözemedim.
    Microsoft Store
    Buy Roku - Microsoft Store
    https://www.microsoft.com/en-us/store/p/roku/9wzdncrdlm3t?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eak101

Aynen hocam Roku Remote app'i indirdim Android için. Kulaklık ile sesi uygulama içinden mobil cihazda dinleyebilmek süper bir özellik bence de. Keşke Windows 10 için olan uygulamasını da indirebilseydim. Bende hata veriyor çözemedim.
    Microsoft Store
    Buy Roku - Microsoft Store
    https://www.microsoft.com/en-us/store/p/roku/9wzdncrdlm3t?

Gelsin bakalım benim cihaz denerim Win10 da bende.

• 12/01/2016 itibari ile

Showing 1 to 100 of 1085 Results Tr altyazılı film

Showing 1 to 100 of 327 Results Tr altyazılı dizi

Showing 1 to 100 of 550 Results TR dublajlı Film

Showing 1 to 100 of 193 Results TR dublajlı dizi

var.
  • netflix'teki içerik sıkıntısının sebebi çok belli, bunun böyle olacağı da belliydi zaten, sonuçta adamlar korsan hizmet vermiyorlar,
    türkiye'de film olsun dizi olsun net yayın hakları,
    digitürk, d-smart, filbox, tivibu, filmbox, teknosa film kulübü vs vs... kurumlar tarafından alınmış durumda,
    netflix bu kurumların anlaşmalarının dışında kalan film ve dizileri vermekte,
    geriye'de zaten pek bir şey kaldığı da yok, kurum ne yapabilir...
    hbo lardan bahsedilmiş, hbo türkiye'de digitürk ile anlaşmalı, net ortamında sadece digitürk üzerinden izlenebilir hbo dizileri
    platformların sitelerine de girip görebilirsiniz zaten hangi dizinin yayın hakları hangi kurumda...
    sizi daha çok tatmin eden hangisi ise orayı kullanabilirsiniz...
  • arkadaşlar ses olayı nasıl ?

online içeriklerde 5+1 destekliyor mu ?
  • Arkadaşlar selam Netflix ile The X Files'ın tüm sezonlarını izleme şansım var mı? İlk sayfadaki güncel linkinden bakayım dedim ama mobil oldugum için sanırım hata verdi.

• Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    çocuk çizgi filmlerinden bir ikisi hariç hepsi 5+1

• görtünü kalitesi beni tatmin etmedi arkadaşlar :(
    HD paket Full HD televizyonda son derece iyi görüntü veriyor. En ufak sıkıntı yok. Kaldı ki 4K seçeneği de mevcut.

Denediğim platformlar arasında en iyi kalite diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankemir

HD paket Full HD televizyonda son derece iyi görüntü veriyor. En ufak sıkıntı yok. Kaldı ki 4K seçeneği de mevcut.

hocam bende kaliteli monitör var ve tv de aynı şekilde
    izlenme ayarlarında ultra hd seçili oldugu halde ,

film ve dizilerde yetersiz bir görüntü alıyorum hatta dizi sitelerinden 720p de daha iyi görüntü alıyorum anlamadım bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

netflix'teki içerik sıkıntısının sebebi çok belli, bunun böyle olacağı da belliydi zaten, sonuçta adamlar korsan hizmet vermiyorlar,
    türkiye'de film olsun dizi olsun net yayın hakları,
    digitürk, d-smart, filbox, tivibu, filmbox, teknosa film kulübü vs vs... kurumlar tarafından alınmış durumda,
    netflix bu kurumların anlaşmalarının dışında kalan film ve dizileri vermekte,
    geriye'de zaten pek bir şey kaldığı da yok, kurum ne yapabilir...
    hbo lardan bahsedilmiş, hbo türkiye'de digitürk ile anlaşmalı, net ortamında sadece digitürk üzerinden izlenebilir hbo dizileri
    platformların sitelerine de girip görebilirsiniz zaten hangi dizinin yayın hakları hangi kurumda...
    sizi daha çok tatmin eden hangisi ise orayı kullanabilirsiniz...

Aynen yazdığınız gibi hocam. İçerik sorunu var ve olacak. Digitürk ve Dsmart film şirketleriyle uzun vadede anlaşıyorlar. Netflix ile beraber aynı zamanda Dsmart Go kullanıyorum. İçerik biraz daha iyi.

Netflix için geriye kendi yapımları ve ucuz yapımlar kalıyor.

• Koydugu dizilerin yeni sezon bolumlerini aninda koysa yeterde artar bile icerik sıkıntısı yok gayet çeşit var. Her zamanda güncelleniyor. Tek sıkıntı dizilerin yeni bölüm eklenme sorunu oda ceviriden kaynaklandığını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

film ve dizilerde yetersiz bir görüntü alıyorum hatta dizi sitelerinden 720p de daha iyi görüntü alıyorum anlamadım bende.

Görüntü ayarlarından maksimumu seçmiş miydiniz buna rağmen mi bir düzelme yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

quote:

Görüntü ayarlarından maksimumu seçmiş miydiniz buna rağmen mi bir düzelme yok?

Bende Video izleme ekranında PLAYER da kalite ayarlama tuşu yok? Sizde varsa tam olarak. Nerde ss atarmisiniz

netflix com/HdToggle görüntü ayarı buradan yapılıyor.
  • Ne demek Orange is the new black sadece ilk sezonu var ? Kendi diziniz değil mi anlamıyorum ben bu olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Sakallı Nene

Ne demek Orange is the new black sadece ilk sezonu var ? Kendi diziniz değil mi anlamıyorum ben bu olayı.

O dizi tr dublajla yayınlanıyor. Yani ilk sezon tr ikinci sezon altyazı ihtimali çok düşük. Mantıklı da değil zaten. Dizi tr dublajlanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar,

Roku Streaming Stick (3600R- 2016 modeli) Black Friday indirimleri kapsamında Amazon'da şu anda 34.99 Dolar. Kargo ile beraber 41 Dolara TR ye gönderim yapıyorlar. Normal fiyatı 49.90 + kargo ile 57 Dolar gibi oluyordu.
    https://www.amazon.com/Roku-Streaming-Stick-3600R-Model/dp/B01DA0YCNC/ref=sr_1_2?s=tv&ie=UTF8&qid=1479644058&sr=1-2&keywords=roku

TV nizin Netflix uygulaması yoksa, HDMI dan TV ye bağlayıp (4K desteği yok, 1080P izleyebilirsiniz en çok bununla, 4K desteği olan cihazları 99 Dolardan başlıyor Roku'nun ve bu şekilde Stick şeklinde değil onlar) , kumandasıyla Netflix'te rahat gezinebileceğiniz bir cihaz. Sadece Netflix değil tabiki yüzlerce farklı video izleme sistemine (Netflix gibi Ücretli olanlara abone olmanız gerekiyor doğal olarak, ama örneğin youtube da izleyebiliyorsunuz bu cihaz üzerinden) erişebileceğiniz bir cihaz. Ben 2014 modelini kullanmıştım, geçenlerde arızalandı 2016 modelini sipariş ettim şimdi.

2016 modelinin en güzel özelliklerinden biri de telefonunuza kuracağınız uygulama üzerinden Netflix içeriklerini sesli olarak aratabiliyorsunuz, ve yine aynı uygulama üzerinden TV sesini telefonunuza aktarıp kulaklığınızla dinleyebiliyorsunuz. Gece kimseyi rahatsız etmeden izleyebilmek için güzel bir özellik.

Ek bilgi: Ayrıca bu cihazı Miracast cihazı olarak kullanabiliyorsunuz. Android telefon yada tabletinizin (sanırım Wi-Di desteği olan Windows 10 bilgisayarlarda da oluyor) ekranını kablosuz olarak TV ye aktarabiliyorsunuz.

EDIT: Bu cihaz 1080P destekli, 4K izleyecek olanlara hitap etmiyor.

roku 4 player ben kullanıyorum. turkcell tv plus kutusunu artık hiç açmıyorum. kumanda kulaklığı çok iyi kullanışlı.kanal geçişleri çok çok hızlı. adroid telefon desteğini henüz deneyemedim. telefonum eski olduğu için versiyon desteği yok sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: toful

quote:

Arkadaşlar,

Roku Streaming Stick (3600R- 2016 modeli) Black Friday indirimleri kapsamında Amazon'da şu anda 34.99 Dolar. Kargo ile beraber 41 Dolara TR ye gönderim yapıyorlar. Normal fiyatı 49.90 + kargo ile 57 Dolar gibi oluyordu.
    https://www.amazon.com/Roku-Streaming-Stick-3600R-Model/dp/B01DA0YCNC/ref=sr_1_2?s=tv&ie=UTF8&qid=1479644058&sr=1-2&keywords=roku

TV nizin Netflix uygulaması yoksa, HDMI dan TV ye bağlayıp (4K desteği yok, 1080P izleyebilirsiniz en çok bununla, 4K desteği olan cihazları 99 Dolardan başlıyor Roku'nun ve bu şekilde Stick şeklinde değil onlar) , kumandasıyla Netflix'te rahat gezinebileceğiniz bir cihaz. Sadece Netflix değil tabiki yüzlerce farklı video izleme sistemine (Netflix gibi Ücretli olanlara abone olmanız gerekiyor doğal olarak, ama örneğin youtube da izleyebiliyorsunuz bu cihaz üzerinden) erişebileceğiniz bir cihaz. Ben 2014 modelini kullanmıştım, geçenlerde arızalandı 2016 modelini sipariş ettim şimdi.

2016 modelinin en güzel özelliklerinden biri de telefonunuza kuracağınız uygulama üzerinden Netflix içeriklerini sesli olarak aratabiliyorsunuz, ve yine aynı uygulama üzerinden TV sesini telefonunuza aktarıp kulaklığınızla dinleyebiliyorsunuz. Gece kimseyi rahatsız etmeden izleyebilmek için güzel bir özellik.

Ek bilgi: Ayrıca bu cihazı Miracast cihazı olarak kullanabiliyorsunuz. Android telefon yada tabletinizin (sanırım Wi-Di desteği olan Windows 10 bilgisayarlarda da oluyor) ekranını kablosuz olarak TV ye aktarabiliyorsunuz.

EDIT: Bu cihaz 1080P destekli, 4K izleyecek olanlara hitap etmiyor.

roku 4 player ben kullanıyorum. turkcell tv plus kutusunu artık hiç açmıyorum. kumanda kulaklığı çok iyi kullanışlı.kanal geçişleri çok çok hızlı. adroid telefon desteğini henüz deneyemedim. telefonum eski olduğu için versiyon desteği yok sanırım.

Güle güle kullanın. Roku 4 te kumandaya doğrudan kulaklık bağlanıyor (Sanırım Roku 3 de de vardı bu) ama stick olan yeni versiyonda telefona sesi aktarıp telefondan kulaklıkla dinleyebiliyorsunuz kumanda üzerinden değil. Güzel bir özellik kesinlikle gece izlerken kimseyi rahatsız etmeden izleyebiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.