Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
209
Favori
293.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyrusefer

Sanırım yeni anlaşmalar yapılmış. Yeni filmler eklenmiş, gözüme çarpanlar; Lucy, ex machina, grinin elli tonu, ninja turtles, hızlı ve öfkeli 7, minyonlar 2...

wow şaşırtıcı
  • İçerik konusu artmalı kesinlikle ama bugün 4k üyelik açıp

Sony xe9000 de denedim inanılmaz bir kalite var , true hd ses vs de eklenirse gerçekten tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    @BlackLead kesinlikle bir ara vpn mi açık kaldı diye baktım. :) universal film şirketinin filmleri de var artık.. bir de fox ile anlaşılsa süper olacak :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 içerik eklemişler son 5 günde. Ama şöyle bakınca 75 içeriğin 22 tanesi japon ve kore yapımı dizi filmler. İlgimi çekmiyor açıkçası.

Film dizi olarak ilgimi çeken şunlar:
    Unbroken, Transformers Age of Extinction, Lucy, Fast and Furious 7, Ninja Turtles, Despicable Me 2, Sünger Bob Filmi, Ex Machine, Fifty Shades of Grey...
    2-3 tane BBC yapımı belgesel

Yani 75 yapımdan 10 küsür tane adam akıllı film eklemişler. Ben açıkçası tatmin olmadım. Tamam film konusunda çok iddialı değil netflix ama şu yeni bölüm eklenmeyen dizileri bari ekleseler.
  • Çocuk içerikleri haric cok bi fonksiyon bulamadım Narcos'u takip ediyorum bir kaç film harici yeni güncel filmler gelmedi abidik kubidik asya filmleri kim izliyorsa..
  • Netflix unogs.com un içerik bilgilerini almak için kullandığı açığı kapatmış.
    Farklı ülkelerdeki serverları kullanarak ülke içeriklarini almaya başlamışlar. Server arayışındalar; belki donanımhaber amazon.de benzeri bir işbirliğine gider kendileriyle

• 50 ton filmi uzun versiyon değilse bir anlamı kalmaz ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı dizilerin sezonları veya eksik mesela doctor who 5.sezondan 9.sezona kadar var 1.sezondan itibaren koymayacaklarsa hiç koymasınlar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 3 Ekim 2017; 16:46:33 >
  • Zam yapabilirmiş Netflix.
  • ""Netflix Türkiye açıklaması

Netflix ödeme planları, platforma eklenen özel içeriklerin sayısı arttıkça, yeni ürün özellikleri eklendikçe ve üyelerin içerikleri çok daha hızlı bir şekilde bulabilmesi için genel Netflix deneyiminde iyileştirmeler yapıldıkça dönem dönem güncellenebiliyor. 5 Ekim itibariyle ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde fiyat artışı yapıldı ancak Türkiye’de herhangi bir artış planlanmıyor. ""

hele bir zam yapsınlar insanlar patır patır iptal edicek biliyorlar tabi
  • Arkadaşlar Dolby atmos içerikleri nasıl bir cihaz ile izlerim. Xbox one s yada Media Player. Ses sistemim atmos var sıkıntı yok. Şuan Samsung 65js9000 üzerinden izliyorum netflix . Haliyle Dolby Digital ve DTS harici aktarmıyor.

• 16mb internetle TV'den 4k film izlemek işkence olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

16mb internetle TV'den 4k film izlemek işkence olur mu?

Olmaz. Ben izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

Olmaz. Ben izliyorum.

takılma oluyor mu hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saheemr

quote:

Olmaz. Ben izliyorum.

takılma oluyor mu hocam?

Hayır olmuyor. Benim net 35mbit. Kota dolunca 16mbit düşüyor. Sıkıntısız izliyorum..

• Netflix almayı düşünüyorum standart paket. Bilgili arkadaşlar bilgi verebilir mi önerir misiniz? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Netflix almayı düşünüyorum standart paket. Bilgili arkadaşlar bilgi verebilir mi önerir misiniz? :)

al hocam , günde 1-2 bölüm izleyen biri için çok çok ideal bir platform.Tek tuşla diziyi açıyorsun.Ses ve görüntü kalitesi muazzam zaten.

Benim listem şuan o kadar kalabalık ki hangi diziyi izleyeceğimi bilmiyorum

ha içerik konusunda diğer ülkelere göre sıkıntı var mı var ama aşırı kullanmayan bir kişi için şu haliyle yetecektir içeriği en azından bir kaç ay.Ben 8 aydır kullanıyorum daha listem hala ağzına kadar dizi dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Netflix almayı düşünüyorum standart paket. Bilgili arkadaşlar bilgi verebilir mi önerir misiniz? :)

al hocam , günde 1-2 bölüm izleyen biri için çok çok ideal bir platform.Tek tuşla diziyi açıyorsun.Ses ve görüntü kalitesi muazzam zaten.

ha içerik konusunda diğer ülkelere göre sıkıntı var mı var ama aşırı kullanmayan bir kişi için şu haliyle yetecektir içeriği en azından bir kaç ay.Ben 8 aydır kullanıyorum daha listem hala ağzına kadar dizi dolu

Ben film için düşünüyorum hocam dizi izlemeye pek zaman kalmıyor artık Film arşivi nasıl bilginiz var mi?

• quote:

quote:

quote:

Ben film için düşünüyorum hocam dizi izlemeye pek zaman kalmıyor artık Film arşivi nasıl bilginiz var mi?

malesef film arşivi iyi diyemicem.

Daha çok sağlam ama eski filmler var.Yeni eklenen filmler hep 3.kalite filmler,kore filmleri falan ekliyorlar.Ama bir kaç hafta idare eder sağlam filmler.

Onun dışında diziler iyi.Filmlerde digitürk en iyisi,ondan sonra güncel film olarak en iyisi blutv.Eski ama klasik filmlerde de netflix iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

malesef film arşivi iyi diyemicem.

Daha çok sağlam ama eski filmler var.Yeni eklenen filmler hep 3.kalite filmler,kore filmleri falan ekliyorlar.Ama bir kaç hafta idare eder sağlam filmler.

Onun dışında diziler iyi.Filmlerde digitürk en iyisi,ondan sonra güncel film olarak en iyisi blutv.Eski ama klasik filmlerde de netflix iyi.

Anladım hocam eyvallah

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.