Bildirim
NETFLİX BELGESEL ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ne tür yapımlardan hoşlanıyorsunuz? Hemen hemen hepsini izledim ona göre seçeyim :) -
Dediğim gibi şu ana kadar hiç oturup belgesel izlemedim o yüzden tür üzerinden tavsiye alamıyorum. İçine girmek istediğim bir alan belgesel. İlham verici yapımlar sanırım daha çok ilgimi çekiyor. Minimalizm belgeselini izlemiştim eklemeyi unuttum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi, izlenmesi zevkli belgesellerden birisi. -
Our planet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıradışı bir kaya
2. Dünya Savaşı'nın En Önemli Olayları - 10 Bölüm
Vietnam Savaşı - 10 Bölüm
Age of Tanks - 4 Bölüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de belgesel izlemek istiyorum (bilim, tarih, gezi vb.) fakat hangi platformdan izlemeliyim bilmiyorum. Hangi platform daha kaliteli ve geniş kapsamlı içerikler sunuyor? Netflix mi curiosity stream mi guidedoc mu ya da bilmediğim başka bir platform var mı önerdiğiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
izlediğim en iyi belgesel net budur.quote:
Orijinalden alıntı: JonVaynen
Sıradışı bir kaya -
Hitler's Circle of Evil -
İnsanlık tarihi ile ilgili, genel tarih ile ilgili öneride bulunur musunuz? -
Hocam bu belgesel netflixten kaldırılmış mı? Az önce baktım da göremedim. -
Kalkmış googledan bulup izleyin. izlemeyen çok şey kaybeder.quote:
Orijinalden alıntı: tembelterazi
Hocam bu belgesel netflixten kaldırılmış mı? Az önce baktım da göremedim. -
Baya kaliteli bir sürümünü indirdim tüm sezonun hocam, en kısa zamanda izleyip size yorumumu yapacağım. -
Benim ufkumu açan bir yapım. daha iyisini izlemedim. cosmos falan hikaye yanında. her bölümde dünyanın nasıl olduğunu hiç görmediğimiz şekilde anlatıyor. anlatanlar astronot. sonunda ağlarsınız :Dquote:
Orijinalden alıntı: tembelterazi
Baya kaliteli bir sürümünü indirdim tüm sezonun hocam, en kısa zamanda izleyip size yorumumu yapacağım. -
NETFLİX üyelik ortak olabilirm
bu çok güzel ben izlemiştim bunuquote:
Orijinalden alıntı: JonVaynen
Sıradışı bir kaya -
Terörle Kıl Payı
Don’ f**k with cats cinayet belgeseli çok hassasanız izlemeyin derim ama aşırı iyi kesinlikle izleyin zaten 3 bölüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Michael jordanın 2 yıldır beklediğim belgeseli yakında çıkıyor fanlarına duyrulur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X