Şimdi Ara

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar: (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.012
Cevap
6
Favori
116.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alito

Torrent candır arkadaşlar. İndirip canınız ne istiyorsa izleyin bence. Biz bunların kafasıyla gidersek, kafanın yerine saksı koyup içine lale ekmemiz lazım.
    Torrentle uğraşacak vakti olan adamın zaten netflix ile işi olmaz , ben hergün 9 saat çalışıyorum eve gelip yemeğimi yiyip salona oturuyorum , tek tuşla istediğim diziyi,filmi izleme kolaylıgına para veriyorum zaten yoksa aç pc yi her dizinin ayrı torrentini bul teker teker indir altyazı göm harici disk e at tv ye bağla vs , insanlar belli yaştan sonra bunlarla uğraşmak istemiyor hocam.

İşe gitmedende yolda izlediğim diziler var onlarıda tek tuşla indiriyorum netflixden yolda rahat rahat izliyorum , gerçekten büyük kolaylık bana ve içeriğinde cok saçma şeyler olsada genel olarak beğeniyorum izleyecek sürekli birşeyler buluyorum , sansür vs gelirse naparım fikrim yok.

• İyi yapmislar. Bu netflix tam ahlak bozuntusu. Yav iste sex education diye bir dizi var. Ne bileyim sarisin bi kari var, afedersin ne bicim de avrat he. Bi icim su. Acayip acayip seyler yapiyor. Ailecek izleyemiyoruz. Biktik yahu biktik chp zulmunden!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    Siyaset yapmayalım konu kirleniyor.
  • Para verip satın aldığım hizmet devleti ne ilgilendirir RTÜK'ü ne ilgilendirir? Klasik ortadoğunun yasakçı zihniyeti işte.

• RTÜK netflix'e uyguladığı sansür sonrası la casa de papel izliyorum...
    #Netflix

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dalette -- 1 Ağustos 2019; 17:44:53 >
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Atamız Abdülhamit gerekli görmüş ki yasak getirmiş.
  • Internet yayıncılığının adresini yurt dışı gösterene bir şey yapabilecekler mi?

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Gardasim ama haksiz miyim? Bu chp ye kalsa 7/24 dansoz oynatacaklar tv de. Ben hatirliyorum 90 larda hep dansozler oynardi tv de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 1 Ağustos 2019; 17:23:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar ücretli platformlar siz kendi isteğinizle üye oluyor, hizmet için para ödüyorsunuz. Ve bu adamların sunduğu hizmet de bu şekilde; bir çoğunun deyimiyle argo ya da cinsellik içermekte. Size bunu zorla dayatmıyorlar, aksine bunun için sizin hem rızanızı hem paranızı alıyorlar. Bundan rahatsız olanlar varsa iptal eder üyeliğini yerel yayınlardan devam eder. Kim ne hakla buna müdahale edebiliyor gerçekten akıl sır ermiyor.
  • Taraflı yayına engel mi , götümle gülesim geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Atamız Abdülhamit gerekli görmüş ki yasak getirmiş.
    Senin atan o bizim atamız MUSTAFA KEMAL ATATÜRK koçum.

• Sansür falan hikaye mevzu para
  • Some guy S kullanıcısına yanıt
    O hareketleriyle kendilerini bitirdiler bak yıllardır muhalefet kaldılar, bi asır daha öyle kalacaklar.
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış bir düşünce.Abdülhamit türklerin atasıdır.
  • Kredi kartıyla üye oldugun, şifreyle erisebildigin platformları nasıl bu statüye sokabiliyorlar anlamak mümkün degil. Izlemek istemeyen para verip üye olmasın. Lafa geldi mi kendileri demokrasi ve özgürlük asigi. Yazık ulkenin geldigi noktaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Bu mesaj silindi.
    Fikrin varsa düşüncelerini yazarsın, fikrin olmayınca küfürler hakaretler edersin. Sen busun işte.
    Kötüyü savunmak kadar rezil bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Çok yanlış bir düşünce.Abdülhamit türklerin atasıdır.
    30 yıllık Türküm ,benim öyle bir atam yok kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celal Gül

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Abdülhamit'e bu şekilde hakaret etmen Abdülhamit'i küçük düşürmez, aksine senin terbiyeni(!) ortaya koyar.
  • Yazıklar olsun. Yeter artık be.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.