Şimdi Ara

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar: (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.012
Cevap
6
Favori
116.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aptal ebeveynler yüzünden oluyor bunlar. Atıyor eline tableti. Ne halt yerse yesin. İnternet dediğin şeye girmen için bin tane şey gerekiyor. Google ı açacaksın, yazacaksın, tıklayacaksın, şifre gireceksin. Bu kadar şeyi bile isteye yapmışım. Neyimi engelliyorsun. Sanki +18 sitelerden bahsediyoruz. Hadi onu engelledin. Tüm dünyada yayınlanan dizileri engellemenin alemi ne. Tamamen siz beyinsizsiniz, biz sizi engelliyoruz demek bu. Hak ediyor bu ülke. Umarım fiyatlar 10 katına falan çıkar da fakirler giremez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon Prime Türkçe gelsin yayılsın diye bekledik ,geldi yayıldı ama sansürle geldi Artık deneme sonrası kapatırız.
    Disney + geliyor ona da sansür koyarlar.Lanet olsun be !

Apple + geliyor ..Sansür gelecek..

Ben sizin olmayan beyninizi öpeyim yani..Beyinleri yosun tutmuş sürüler sizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okeanos_1

Aptal ebeveynler yüzünden oluyor bunlar. Atıyor eline tableti. Ne halt yerse yesin. İnternet dediğin şeye girmen için bin tane şey gerekiyor. Google ı açacaksın, yazacaksın, tıklayacaksın, şifre gireceksin. Bu kadar şeyi bile isteye yapmışım. Neyimi engelliyorsun. Sanki +18 sitelerden bahsediyoruz. Hadi onu engelledin. Tüm dünyada yayınlanan dizileri engellemenin alemi ne. Tamamen siz beyinsizsiniz, biz sizi engelliyoruz demek bu. Hak ediyor bu ülke. Umarım fiyatlar 10 katına falan çıkar da fakirler giremez...
    Netflix "çocuk" bölümünden izlenen +7 yaş gurubu filmden bir sahne. Bunda anne babanın ne suçu var?

Netflix, BluTV gibi dijital platformlara RTÜK sansürü geldi! İşte tüm detaylar:

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Torrent halledilir ama çoğu yayının altyazısı yok.Çok kötü olacak
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    bilmeden etmeden yapılan bir yorum.olaya dugusal yaklaşmayın.seni bilmem ama ben cine 5 zamanından beri tv platformlarından haberdarım.yayıncılık felan az çok görmüşlüğüm vardır.

Kimse sana dayatmıyor bu diziyi izle diye.

kurduğun şu cüle ne kadar cahil olduğunun bi göstergesi.ben yeni izlemey başladığım bir içeriğin nasıl saneler barındırdığını nereden bileyim?izlemeden önce bilmek diye bişey mi var?bir içeriği istediğin anda izleyebilme fikri sizi darma duman etmiş.14 seneden beri tv de yayınlanan içerikleri ,en baştan izleme hariç, durduma ve başına bakma şeklinde izleyebiliyorum.bu öyle aman bi teknoloji değil ama sıradan insanlara bu uzay teknolojisi olarak ****ı.çok güzel de yediler.

Koyarsın yaş sınırı tamam
    yaş sınırı koyunca her şey halloluyor mu?bir filmi yada diziyi konusu izletir,içeridği icnsel sahneler değil.zaten onun için izliyorsan durumun bellidir.eotik vb yayınların amacı bellidir.

çocuklara tecavüz ediliyor bir şey olmuyor sevişme sahnesi varmış diye olay oluyor.
    arabesk tadında bi söylem.bi amacı yok dediğinin.ayrıca verdiğin örnekler pek birbirini karşılamıyor.birisi bildiğin suç diğeri suç değil daha çok dünya görüşünle ilgili.ama kendini arabistanda felan sanıyorsan bilemem.sevişen birileirni gördün diye hapse atmaz kimse seni.rtük ün ideolojisine karşı olabilir yada yanında olaiblirsin.ancak mhalif olmak için körü körüne karşı çıkmak doğru değil.

Hiç sıkıcı olmuyor, istediğim yerde izliyorum. Evimde tv de yok, netflix ile takılıyorum.

ben netflix kötü içerikli bi platform demedim.yazdığım şeyler popüler kişilerin dedikleriydi ama onlara bu tepkiyi verdiniz mi?koyu yaptığım yer kafandaki algıyı ortaya koyuyor.tüketici kafası.önüne geleni alır tüketir ardına bakmaz ne yaptıığnı bilmez.tv aldığınızda size zorla bişeyler mi izletiyolar?10 senedir ,baba evinden çıktığımdan beri, tvm var ve pcye bağlayıp film/dizi izliyorum.

bir şeyi eleştiremiyorsan oun esiri olmuşsun demektir.

• hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Bunların sadece bi bahane olduğunu (biz ) biliyoruz !
    Bunun gösterilmesi tabi ki yanlış ama buna göre düzenleme yaparsın olur biter.Ama düzenleme bunun ile kalmıyor işte ! Çünkü amaç başka kafa başka !

İstesenizde bu amaca ulaşamayacaklar ulaşamayacaksınız .Şu zamanda şu yüzyılda yasaklar ile bir halt olmaz ! Kafanız basmıyor işte
  • bir el atmadığınız ora kalmışdı. zaten isteyen para vererek alıyor. tv lerdeki saçma sapan sansürleri ve 4 saat reklamı seyretmek zorunda değilim.iyiki rarbg var ordan indirir keyfimle seyrederim

• Gecen gun bi kanalda bi film izledim adi deepwater horizon filmde yabanci kelimeler bile soylenmiyor.Film falan izlenmez hicbir kanalda.
    Cogu sahne kesilmis.Kill bill yayinlansa filmin %90i gosterilmicek 10dk da bitecek film heralde.
    Zaten netflixde profil secenekleri ve yetiskinlik duzeyi secenekleri var.
    Daha bunlar iyigunler yakinda internetide kaldirir bunlar.
    Hakkaten en guzeli kaldirsin onlar rahat biz rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARTIME -- 1 Ağustos 2019; 17:51:54 >
  • budami gitti simdi

İzletme o zaman? İzlemek zorunda mı? Keyfi bir meseleden bahsediyoruz. O zaman ben de pencereden atlayacağım. Ülkedeki bütün pencereleri duvar yapalım? Ne dersin gayet mantıklı. Ölmeyeyim.

• Okeanos_1 kullanıcısına yanıt
    Olmaz TV'lerde nasıl sansür varsa her yerde olacak RTÜK bunun için var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Bunların sadece bi bahane olduğunu (biz ) biliyoruz !
    Bunun gösterilmesi tabi ki yanlış ama buna göre düzenleme yaparsın olur biter.Ama düzenleme bunun ile kalmıyor işte ! Çünkü amaç başka kafa başka !

İstesenizde bu amaca ulaşamayacaklar ulaşamayacaksınız .Şu zamanda şu yüzyılda yasaklar ile bir halt olmaz ! Kafanız basmıyor işte
    Öncelikle siz - biz diye bir ayrım yok, bölmeye çalışmayın. Kendinize düşman oluşturmayın.

Devletin amacı halkını korumak, bunun altından başka ne sebep olabilir ki? Ayrıca bu tip yasaları AB ülkeleri de tartışıyor, ileride o ülkeler de buna benzer yasalar çıkartacaklar. O zaman da buradaki bazı kişiler "vay be, devlete bak, adamlar halkını düşünüyor" derler.
    Çocuğun tvde abuk subuk birbirini katleden vuran karıya kıza sarkan yapımları izleyip elalemin karısını kızını taciz etsin sonra hastanede al bu silahı vur beni desin. Arda Turan zihniyetli beyinleriniz azalarak bitecek yok olacaksınız. Her şeyin ailede bittiğini anlayamayacak kadar zeka yoksunu zavallı tiplersiniz. Blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Çocuğun tvde abuk subuk birbirini katleden vuran karıya kıza sarkan yapımları izleyip elalemin karısını kızını taciz etsin sonra hastanede al bu silahı vur beni desin. Arda Turan zihniyetli beyinleriniz azalarak bitecek yok olacaksınız. Her şeyin ailede bittiğini anlayamayacak kadar zeka yoksunu zavallı tiplersiniz. Blok
    Ne kadar tuhafsınız ya.

Öncelikle gösterdiğim resim netflixin çocuk bölümünde çıkıyor. +7 yaş sınırı olan bir film sahnesi. Bu rezillik, Bunu savunmak daha büyük bir rezillik.

Üstelik tartışmasını bilmiyorsun hakaret ediyorsun. Terbiyesizlik yapıyorsun.

Sonra "senin gibi düşünmedi" diye yasak koyuyorsun, blokluyorsun. Sizin demokrasi anlayışınız da bir garip. Neyse. Bu yazdıklarımı sen okumazsın ama arkandan okuyanlar olur.

• Test

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

İzletme o zaman? İzlemek zorunda mı? Keyfi bir meseleden bahsediyoruz. O zaman ben de pencereden atlayacağım. Ülkedeki bütün pencereleri duvar yapalım? Ne dersin gayet mantıklı. Ölmeyeyim.
    Öncelikle gösterdiğim resim netflixin çocuk bölümünde çıkıyor. +7 yaş sınırı olan bir film sahnesi. Bu rezillik, Bunu savunmak daha büyük bir rezillik.

Verdiğiniz örnek ile bu sahne çok farklı kavramlar. Her yerde duvar ve pencere var ama her yerde lezbiyen - gay pis ilişkisi yok.

"izleme o zaman demek" ayrı bir tuhaf zaten. Ben nereden bileceğim böyle bir sahne çıkacağını?
    Ayrıca keyif meselesi ben kızımla çocuk bölümünden bir film açıp izlemeyecek miyim? Madem keyif meselesi, o zaman "izleme" diyerek benim keyfime ne karışıyorsun?

Tamam tamam. Senin çocuğun laz dizilerini izlemeye devam etsin. Biraz mafyacılık oynar, biraz karısını kurtarır falan. Ya da ağzını burnunu dağıtır. Kendi tercihi.Çocuğumun televizyon dizisi izleyeceğine 7 yaşı geçtikten sonra öpüşmenin öcü bir şey olmadığını öğrenmesini yeğlerim. İnşallah mafyatik çocuklarınız bir gün benim çocuğumun karşısına çıkmaz. Tek temennim bu.

• Aman be bana ne kapatıverdim üyeliği bitti gitti artık bu ülke de hiiiiççç bir şeye şaşırmıyorum. Olduysa aa hayırlısı olsun diyip hayatıma devam ediyorum

• quote:

Tamam tamam. Senin çocuğun laz dizilerini izlemeye devam etsin. Biraz mafyacılık oynar, biraz karısını kurtarır falan. Ya da ağzını burnunu dağıtır. Kendi tercihi.Çocuğumun televizyon dizisi izleyeceğine 7 yaşı geçtikten sonra öpüşmenin öcü bir şey olmadığını öğrenmesini yeğlerim. İnşallah mafyatik çocuklarınız bir gün benim çocuğumun karşısına çıkmaz. Tek temennim bu.
    Maşallah, iyi takip ediyorsun televizyon dizilerini.

Bu arada o resim normal öpüşme değil lezbiyen pis ilişkisinden bir sahne. Bunun savunulanacak hiç bir tarafı da yok.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.