Şimdi Ara

Netflix'de izlediğim filmler, fragmanlar, imdb ve R.T. puanları + ekşi yorumları(1 filim eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (yeni eklenen filmler "buradan da" en başa eklenecek)

A quiet place (sessiz bir yer) stranger things yarattıkları içerir 😃) tür: post-apokaliptik, korku
    rotten tomatoes: 95 IMDb: 7.5 benim puanım: 5
    Birbiriyle ilintili 3 benzer film;
    Bird box, A quiet place, The silence

çok ilginç ve ilgi çekici ama bi o kadar da sizi sinir edecek senaryosu var. film adı üstünde "sessiz" yüzde 90 sessiz geçiyor. emily blunt ile bol bol bakışmak, senaristin uyuzluklarına küfür ederek sinir olarak izlerim diyorsanız, inanılmaz derecede nabız yükseltiyor. gerilimden gerim gerim geriliyorsunuz. 

keşif 2017 (the discovery)
    tür:science fiction
    imdb: 6.3
    rotten tomatoes: 45
    benim puanım: 7

güzel ve farklı bir konusu var ama ilk 40 dakikadan sonra konu anbean harcanıyor ve neticede ortaya sıradan ama gene de izlenilesi bir bilimkurgu çıkıyor. film öteki hayatın varlığının kesinleştiği, yani öteki tarafın keşfedildiği bir gelecekte geçiyor. haliyle intiharlar da alıp başını gidiyor. zira millet öte tarafı merak ediyor. sağlam, özgün bir konu. biraz julia robert, kiefer sutherland'li flatliners'ı hatırlatıyor ama arada bir iki ortak taraf var sadece. neyse, dediğim gibi başlangıcı enfes, ilk 30 dakikası iyi, finali fena değil ama konunun hakkı verilmemiş. usta ya da daha cesur, yaratıcı senaristlerin elinde son yılların en çarpıcı filmine dönüşebilirken olmuyor. gene de bu tuhaf film muhakkak izlenmeli. rooney mara sarı saçlarıyla çok tuhafıma gitti ama özellikle "ayla" repliği güzeldi..

blue valentine, 2010 (aşk ve küller)
    dil: İngilizce/ Türkçe altyazı
    tür: romantik drama
    rotten tomatoes: 87%
    IMDb: 7.4
    benim puanım: 8

o kadar gerçek bir film ki öncelikle bunu belirtmeliyim. sanki filmi izlemedim, yani başımda ayrılmasınlar diye, bir şekilde evliliklerini kurtarabilsinler diye dramlarına şahitlik etmiş gibiyim. o kadar bizden, içimizden ve o kadar film gibi değil ki.. ayrıca "bir rüya için ağıt" filmini hatırlattı bana.

çıngıraklı yılan 2019 (rattlesnake)
    dil: Türkçe dublaj
    tür: gizem, suç
    puanım:6
    iyi başlayıp durağanlaşan ama sonu nasıl bitecek diye de izleyebildiğim bir filmdi. bana birazcık tramvay problemini hatırlattı, o arabada ki "frends not food" yazısı filan baya manidardı. velhasıl, ahım şahım bir film olmasa da izlenebilir bir film.

Tallulah (2016)
    rotten tomatoes: 85
    IMDb: 6.7
    b.p. 8

Ellen page'in oyunculuğu müthiş.
    farklı hayatlara dokunan güzel bir filmdi. özellikle bebek istemeyen kızlara mutlaka izletmek gerekir.

I AM MOTHER (2019)  dil İngilizce/Türkçe dublaj
    Tür: science fiction, post-apocalyptic
    Rotten tomatoes: %91 imdb: 6.9 Benim puanın: 7,5 (filme 7,5 verdim ama filmin sonunu muallak bırakmasalar 9 puana kadar yolu vardı!)

Murder Mystery (2019) dil İngilizce/ Türkçe dublaj
    tür: mystery-comedy
    imdb: 6.1 RT: 45 BP: 7

Final sahnesinde ki Alfa Romeo Giulia ve Ferrari testarossa sahnesi baya güzeldi

Annihilation (2018) Yok Oluş dil İngilizce/Türkçe dublaj tür: science fiction, horror
    RT: 88 imdb: 6.9 BP: 8 (özgün bi bilim kurgu arayanlar kesinlikle izlemeli)
    ekşi sözlük
    annihilation (film)
    https://eksisozluk.com/annihilation-film--5591869

efe aydal yorumu
    Efe Aydalyoutube
    "Annihilation" - Günün Filmi
    https://www.youtube.com/watch?v=BvVfEu-fqTs&feature=youtu.be

How it ends (2018) dil İngilizce/ Türkçe dublaj
    tür: action disaster thriller film
    imdb: 5 RT: 19 BP: 7
    ekşi sözlük
    how it ends (film)
    https://eksisozluk.com/how-it-ends-film--5724285

Otopsi (2016) (The Autopsy of Jane Doe)
    tür: supernatural horror film
    RT:87 imdb: 6.8 BP: 8.5 (adamlar ciddi ciddi otopsi yapıyor)
    ekşi sözlük
    the autopsy of jane doe
    https://eksisozluk.com/the-autopsy-of-jane-doe--5256924

Bird Box (2018) dil İngilizce/ Türkçe dublaj
    Tür: post-apocalyptic horror thriller film
    imdb: 6.6 RT: 63 BP: 8.5

fragman:
    Netflix Türkiyeyoutube
    BIRD BOX | Resmi Fragman [HD] | Netflix
    https://www.youtube.com/watch?v=ObxRCQHsQmE&feature=youtu.be

efe aydal yorumu:
    Efe Aydalyoutube
    ''Birdbox'' - Günün YENİ Filmi
    https://www.youtube.com/watch?v=erKPeEzoKdE&feature=youtu.be

Scent of a Woman (1992)dil İngilizce/ Türkçe dublaj tür: Drama
    RT: 88 imdb: 8 BP:9 (kesinlikle izlenmeli)

CRUEL INTENTIONS (1999)dil İngilizce/ Türkçe
    tür: teen romantic drama
    imdb: 68 RT: 54 RT AUDIENCE SCORE: 81 BP: 8

O geri döndü (2015) (er ist wieder da)
    dil Almanca/ Türkçe dublaj tür: hiciz, komedi
    imdb: 7.1 RT AS: 80 BP:7 (Hitler'in Türk gazetesine göz atması ilginç

I O (2019) dil İngilizce/ Türkçe dublaj
    tür: science fiction, post-apocalyptic
    imdb: 4.7 RT:29 BP:7 (bi kaç kişiden oluşan filmleri hep sevmişimdir)

Kabuktaki Hayalet (2017) (ghost in the shell)
    tür: science fiction
    imdb: 6.4 RT: 42 BP: 8 (imdb ve rt filmin hakkını yemiş! izlenirlik seviyesi yüksek)

Karanlık Yerler (2015) (dark places) (bi tür katil kim filmi, ters köşe niyetine izlenir)
    tür: gizem, thriller
    imdb: 6.2 RT: 24 BP: 7

Bokeh (2017) dil İngilizce/Türkçe altyazı
    tür: drama, post-apocalyptic
    imdb:5 Rotten Tomatoes:45 benim puanım:7 spoiler vermek gibi olmasın ama bi hüzün, bi melankoli, müzikler filan açıkçası ben sevdim. keşke o son sahnesde bardak unutur gibi insan unutmasalardı!
    daha önce izlediğim benzerleri: Melancholia (2011)  The Quiet Earth (1985) (izlanda sarmaz ise yeni Zelandalı quiey earth'ı izleyin. hatta ilk bunu izleyin)

Velvet Buzzsaw (2019) İngilizce/ Türkçe dublaj
    tür: hiciv, korku, sanat
    imdb: 5.7 RT: 63 BP: 7 (bi nevi Amerikalıların guruldayan kalpler filmi

Unicorn store (2019) dil İngilizce/ Türkçe dublaj
    tür: fantasy, comedy
    RT: 67 imdb: 5.5 BP: 7

The Babysitter (2017) dil İngilizce/ Türkçe dublaj
    tür: teen horror-comedy
    RT: 74 imdb:6.3 BP: 7

bright (2017) dil İngilizce/ Türkçe dublaj
    tür: urban fantasy, crime film
    imdb: 6.4 RT: 26 RT AUDIENCE SCORE: 84 BP:8
    fragman
    Netflix Türkiyeyoutube
    Bright - Resmi Fragman 2 [HD] - BİR NETFLIX FİLMİ
    https://www.youtube.com/watch?v=leCb0MJQW54&feature=youtu.be

Orbita 9 (2017) dil İspanyolca/ Türkçe altyazı
    tür: science fiction, romantic drama
    imdb: 5.9 RT: 67 BP: 7 (başta passengers çakması dedim ama çok pis ters köşe yaptı)

Mirage (2018) (Fırtına Anı) (Durante la tormenta)
    İspanyolca ( Türkçe dublaj
    tür: mystery-drama, science fiction, romantic drama imdb: 7.5 RT: 71 BP: 7
    (not: günümüz ve 1989 Berlin duvarıyla ilintili bi durum var! yanlız bu İspanyollar 80lerde bu kadar zengin miydi? Amerikan özentisi lüks semtler villalar (Amerika'da bile öyle semt öyle ev yok!)

Tükeniş (2018) (Extinction) dil İngilizce/ Türkçe dublaj tür: science fiction, thriller film
    imdb: 5.8 RT: 48 BP: 7 (bu senaryo ehil ellerde olsa rahat 9 puan alırdı)
    Aslında filmin çok sağlam ve özgün bi senaryosu var ama oyuncular berbat! (genelde 1 kaç dakikalık sahnelerde ve latin mafyasından başka bi rol oynayamayacak adama başrol vermişler!)

The silence (2019) dil İngilizce/ Türkçe dublaj
    tür: horror, post-apocalyptic
    imdb: 5.2 RT: 23 BP: 1 (kötü film severler izlesin bence kasten kötü ve aptalca yapılmış bi film.)

Cloverfield Paradoksu (2018)
    tür:science fiction, horror
    imdb:5.6 RT: 19 BP: 1 (en azından the silence izlenebiliyordu, bu filmde o da yok! Zhang Ziyi'nin hatrına bile izleyemedim)

ekşi sözlük
    the cloverfield paradox
    https://eksisozluk.com/the-cloverfield-paradox--5563453

The ritual (2017) dil İngilizce /Türkçe dublaj
    tür: ingiliz Supernatural horror
    imdb:6.3 RT: 73 BP: (?) (ilk yarım saatini izledim ama sarmadı. bu filmi tam izlemeden puanlamak veya net kötüydü demek haksızlık olur)

ayrıca İsveç'in ormanında döner ve kebap muhabbeti yapıyorlar.

1922 (Stephen king romanından uyarlama) (2017)  dil İngilizce/Türkçe dublaj
    Tür: horror, drama

R.T: 88 imdb : 6.3 Benim puanın: 7,5

Je ne suis pas un homme facile (2018)
    (I AM NOT AN EASY MAN) (Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim) dil Fransızca/Türkçe dublaj
    Tür: romantic comedy, hiciv
    (gülmekten koptuğum bi film)
    R.T: 80 imdb : 6.4 Benim puanın: 7,8

Başta Netflix'in malum ekolünden sandım ama tamda öyle değil! "Anaerkil bi film denebilir"
    Dünya kadınların egemenliğinin altındayken cinsiyet rolleri değişiyor. Film günümüzde yaşanan olayları ters klişe yaparak anlatmış .

Netflix'de izlediğim filmler, fragmanlar, imdb ve R.T. puanları + ekşi yorumları(1 filim eklendi)
    ekşi sözlük
    je ne suis pas un homme facile
    https://eksisozluk.com/je-ne-suis-pas-un-homme-facile--5622345

edit not: böyle bi film sadece Fransızların aklına gelir diye düşünüyordum ama ilk bizimkilerin aklına gelmiş! muhtemelen de bizim "Tersine Dünya" veya Orhan Kemal'in aynı adlı romanından araklama

XX (korku tüneli) (2017) dil İngilizce/Türkçe altyazı
    Tür:horror
    R.T: 71 imdb : 4.6 Benim puanın: 7

4 kadın yönetmeni buluşturan bir korku antolojisi niteliğindeki Korku Tüneli (XX), 4 farklı korku hikâyesinin bir araya gelmesiyle farklı bir seyir deneyimi vaat ediyor.

gönül isterdi ki bi "masters of horror" olsun ama yinede merakla izleniyor. ilk bölümde çocuk garip bi adam görüyor, adamın kutusunun içine bakınca yeme içmeden kesiliyor. sonra ne olacak diye merakla bekliyorsun ama çocuk açlıktan ölüyor ve bölüm bitiyor! 🤔

1. garip adam görürsen kutusuna bakma yoksa kim vurduya gidersin!
    2. senlik bi mevzu yok zaten niye aksiyon yaratıyorsun!
    3. alengirli bi yerde eski uygarlıkların simgesini görürsen ya kaç canını kurtar, yada trol geç ve sonunda öl!
    4. canavar besliyorsan sonun belli!

Mowgli: Legend of the Jungle (2018) dil İngilizce/Türkçe dublaj
    Tür: adventure drama, animation
    imdb : 6.5 R.T: 52  B.P: 7.5

seslendirme ve motion capture da  Christian Bale ve Cate Blanchett var. filmin bilindik bi senaryosu var ve aşırı abartılı. ama izlenirlik yüksek,  görüntüler muhteşem.

Otomatik Portakal A Clockwork Orange (1971) dil İngilizce/Türkçe dublaj
    Tür: distopik, drama, suç
    imdb :8.3 R.T: 90 B.P: 9

ekşi sözlük
    a clockwork orange
    https://eksisozluk.com/a-clockwork-orange--81212

çok sayko bi film, adeta "George Orwell'dan Big Brother" ve "Black Mirror" style. film uzun ve eski bi film olduğu için, izlemesi zor olur diye düşünüyordum ama yanılmışım, o 2 küsur saat nasıl bitti anlamadım.
    bu filmin benzerini Türkiye'de yapmaya kalksalar bildiğin çarmıha gererler adamı! özellikle ortadoğu'nun diğer popüler kitabında yazanları bizimkiler yapsa...... hayata good bye diyebilirler
    bu arada o konsept evlere bayıldım, bir tane istiyorum!

Lanetli çocuk The boy (2016) dil İngilizce/Türkçe altyazı
    Tür: korku
    imdb :6 R.T: 30 B.P: 7

filmin prodüksiyonu zayıf, alelade yapılmış bir film gibi, başlarda biraz da saçma geldi ama finaldeki ters köşesini sevdiğim için bide "twd'nin hatrına 7 puan verdim!

The Dirt (Mötley Crüe'nin biyografisi) (2019) dil İngilizce/Türkçe dublaj

imdb :7 R.T: 38 (R.T.  A.S. 95)  B.P: 8
    ☢️ uyarı! ☢️ bu film sizi Rockçılıktan soğutabilir (!) sonra bizi uyarmadı deyip bana küfretmeyin! 😁

not: BP'ler benim verdiğim puanlar. liste yeni filmlerle güncellenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 30 Ekim 2019; 2:23:59 >

• Other Life (2017) dil İngilizce/Türkçe altyazı
    Tür: science fiction

imdb 6.3 RT: (?) Benim puanın: 7,5
    biraz black mirror, biraz matrix, biraz silikon valley ve exmachine entrikaları + Netflix'in Fransız dizisi osmosis'in olmuş hali. velhasıl, bilimkurgu severlerin boş geçmeyeceği bir film.

https://www.bilimkurgukulubu.com/sinema/tehlikeli-bir-deneyim-otherlife/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 29 Haziran 2019; 6:56:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel ve yararlı bir konu ellerinize sağlık.

• hakanozdas kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• Konu çok güzel, müsait olunca hepsini izleyeceğim. Emeklerinize sağlık
  • nghnygc N kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler. ama filmlerini hepsini izlemenizi önermem. sonuçta izleyip kötü bulduğum ve yarıda bıraktığım filmler var.

örnek verecek olursam; "cloverfiled paradoksu" çok kötüydü. (filmi yarısında bırakmıştır)
    veya "the silence" saç baş yolduracak kadar kötüydü.
    veya dün izleyip listeye koyduğum "The Ritual" filmini yarım saat ancak izleyebildim.

yada velvet buzzaw, bokeh ve orbita 9 filmlerini genel olarak sevsem de, filmler akıcı değildi! uykunuz gelebilir!
    şuana kadar listeye koyduğum diğer filmler ise izlenebilirlik seviyesi yüksek ve iyi puan almış filmler.

bu arada Netflix'de sizin izlediğiniz iyi veya kötü bulduğunuz filmler nelerdi?

• I O bayağı başarısızdı.
  • Ahmet Meşin A kullanıcısına yanıt
    ahım şahım bi film olmasa da genel olarak sevdiğim bi fimdi.

özellikle post-apocalyptic film sevenler için güzel bi film önerisi..

• 1922 (Stephen king romanından uyarlama) (2017) dil İngilizce/Türkçe dublaj
    Tür: horror, drama

R.T: 88 imdb : 6.3 Benim puanın: 7,5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 29 Haziran 2019; 8:2:54 >

• hocam listeye yeni eklediğin filmleri mesaj olarakte ekle. Mesela yukarıda listeye eklendi mesajı yerine, listeye eklediğin mesajı oraya yaz. Takip edebilmesi kolay olsun.
  • edit not: böyle bi film sadece Fransızların aklına gelir diye düşünüyordum ama ilk bizimkilerin aklına gelmiş! muhtemelen de bizim "Tersine Dünya" veya Orhan Kemal'in aynı adlı romanından araklama

Je ne suis pas un homme facile (2018)
    (I AM NOT AN EASY MAN) (Ben senin bildiğin erkeklerden değilim) dil Fransızca/Türkçe dublaj
    Tür: romantic comedy, hiciv
    (gülmekten koptuğum bi film😆)
    R.T: 80 imdb : 6.4 Benim puanın: 7,8

ekşi sözlük
    je ne suis pas un homme facile
    https://eksisozluk.com/je-ne-suis-pas-un-homme-facile--5622345

Başta Netflix'in malum ekolünden sandım ama tamda öyle değil! "Anaerkil bi film denebilir"
    Dünya kadınların egemenliğinin altındayken cinsiyet rolleri değişiyor. Film günümüzde yaşanan olayları ters klişe yaparak anlatmış.
    lastik değiştirip kapı açan centilmen kadın!
    Netflix'de izlediğim filmler, fragmanlar, imdb ve R.T. puanları + ekşi yorumları(1 filim eklendi)Netflix'de izlediğim filmler, fragmanlar, imdb ve R.T. puanları + ekşi yorumları(1 filim eklendi)
    Fransız filmi olurda 👃 sahnesi olmaz mı? tabi olur(!) 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 31 Ağustos 2019; 12:46:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

ahım şahım bi film olmasa da genel olarak sevdiğim bi fimdi.

özellikle post-apocalyptic film sevenler için güzel bi film önerisi..
    Hikaye olarak vasattı bence de ama dünyanın gösterilişi başarılıydı bence de
  • XX (korku tüneli) (2017) dil İngilizce/Türkçe altyazı
    Tür: horror
    R.T: 71 imdb : 4.6 Benim puanın: 7

4 kadın yönetmeni buluşturan bir korku antolojisi niteliğindeki Korku Tüneli (XX), 4 farklı korku hikâyesinin bir araya gelmesiyle farklı bir seyir deneyimi vaat ediyor.

Netflix'de izlediğim filmler, fragmanlar, imdb ve R.T. puanları + ekşi yorumları(1 filim eklendi)Netflix'de izlediğim filmler, fragmanlar, imdb ve R.T. puanları + ekşi yorumları(1 filim eklendi)Netflix'de izlediğim filmler, fragmanlar, imdb ve R.T. puanları + ekşi yorumları(1 filim eklendi)

gönül isterdi ki bi "masters of horror" olsun ama yinede merakla izleniyor. ilk bölümde çocuk garip bi adam görüyor, adamın kutusunun içine bakınca yeme içmeden kesiliyor. sonra ne olacak diye merakla bekliyorsun ama çocuk açlıktan ölüyor ve bölüm bitiyor! 🤔

1. garip adam görürsen kutusuna bakma yoksa kim vurduya gidersin!
    2. senlik bi mevzu yok zaten niye aksiyon yaratıyorsun!
    3. alengirli bi yerde eski uygarlıkların simgesisi görürsen ya kaç canını kurtar, yada trol geç ve sonunda öl!
    4. canavar besliyorsan sonun belli!

Mowgli: Legend of the Jungle (2018) dil İngilizce/Türkçe dublaj
    Tür: adventure drama, animation
    imdb : 6.5 R.T: 52  B.P: 7.5

seslendirme ve motion capture da  Christian Bale ve Cate Blanchett var. filmin bilindik bi senaryosu var ve aşırı abartılı. ama izlenirlik yüksek,  görüntüler muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 1 Temmuz 2019; 20:9:41 >

• Bu aralar popüler oldu diye Netflix'i kötüleyenler var ama katılmıyorum, arkadaş çok güze açıklama yapmış, listesindeki dizi ve filmlerin birçoğunu ben de izledim ve beğenmiştim.
  • How it ends filmini izledim. kesinlikle berbat bir film kimseye tavsiye etmiyorum
  • Otomatik Portakal A Clockwork Orange (1971) dil İngilizce/Türkçe dublaj
    Tür: distopik, drama, suç
    imdb :8.3 R.T: 90 B.P: 9

ekşi sözlük
    a clockwork orange
    https://eksisozluk.com/a-clockwork-orange--81212

çok sayko bi film, "George Orwell'dan Big Brother" ve "Black Mirror style"
    film uzun ve eski bi film olduğu için, izlemesi zor olur diye düşünüyordum ama yanılmışım, o 2 küsur saat nasıl bitti anlamadım. bu filmin benzerini Türkiye'de yapmaya kalksalar bildiğin çarmıha gererler adamı! özellikle ortadoğu'nun diğer popüler kitabında yazanları bizimkiler yapsa...... hayata good bye diyebilirler
    bu arada o konsept evlere bayıldım, bir tane istiyorum!

bu arabayı maket sanmıştım ama gerçekten varmış.
    Durango 90

Lanetli çocuk The boy (2016) dil İngilizce/Türkçe altyazı
    Tür: korku
    imdb :6 R.T: 30 B.P: 7

filmin prodüksiyonu zayıf, alelade yapılmış bir film gibi, başlarda biraz da saçma geldi ama finaldeki ters köşesini sevdiğim için bide "twd'nin hatrına 7 puan verdim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 31 Ağustos 2019; 21:44:43 >

• I Am Mother güzel filmdi. Güzel konu olmuş, izlemediklerime bakacağım.

Tallulah'a bir bakın isterseniz hocam.

TAU, Kalibre, Havari, Spektral, , Keşif, Kurdun Derisi, The Ballad of Buster Scruggs (Kısa hikayelerden oluşuyor)

Göz atabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Dirt (Mötley Crüe'nin biyografisi) (2019) dil İngilizce/Türkçe dublaj

imdb :7 R.T: 38 (R.T.  A.S. 95)  B.P: 8
    ☢️ uyarı! ☢️ bu film sizi Rock muzikten ve Rockçılıktan soğutabilir! zaten filmin adı bile "pislik"
    sonra bizi uyarmadın deyip bana küfretmeyin! 😁

Cara Delevingne bile "sizin oynadığınız filmi ... deyip oyunculara saldırıyor! 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 31 Ağustos 2019; 21:47:13 >

• önerileriniz için teşekkür.
    benim listemde izleyip 1 puan verdiğim filmler var. (bazı arkadaşlar izleme gafletinde bulunmasınlar diye listeye ekledim) yani film seçerken bunuda göz önünde bulundurun.

Ellen page'i severim, Tallaluah'ı hep izleyim diyorum ama senaryosu pek benlik değilmiş gibi, ama yinede izleyeceğim.

Tau ve Spectral Netflix listemde var, puanları düşük diye hep erteliyorum ama izleyeceğim.

Keşif'i yeni gördüm fragmanını bi göz attım, Rooney Mara varmış, kesin izlerim. bu kızın Catherine zeta Jones ile olan "Acı reçete" diye bi filmi var, kadrosu filanda zengin, eğer izlemediyseniz kesinlikle öneririm.

The Ballad'ın fragmanını izledim, coen kardeşlerin western antolojisi sanırım. bunu da izlerim kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 31 Ağustos 2019; 20:10:9 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.