Şimdi Ara

Netflix'de izlediğim filmler, fragmanlar, imdb ve R.T. puanları + ekşi yorumları(1 filim eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tür:science fiction
    imdb: 6.3
    rotten tomatoes: 45
    benim puanım: 7

güzel ve farklı bir konusu var ama ilk 40 dakikadan sonra konu anbean harcanıyor ve neticede ortaya sıradan ama gene de izlenilesi bir bilimkurgu çıkıyor. film öteki hayatın varlığının kesinleştiği, yani öteki tarafın keşfedildiği bir gelecekte geçiyor. haliyle intiharlar da alıp başını gidiyor. zira millet öte tarafı merak ediyor. sağlam, özgün bir konu. biraz julia robert, kiefer sutherland'li flatliners'ı hatırlatıyor ama arada bir iki ortak taraf var sadece. neyse, dediğim gibi başlangıcı enfes, ilk 30 dakikası iyi, finali fena değil ama konunun hakkı verilmemiş. usta ya da daha cesur, yaratıcı senaristlerin elinde son yılların en çarpıcı filmine dönüşebilirken olmuyor. gene de bu tuhaf film muhakkak izlenmeli. rooney mara sarı saçlarıyla çok tuhafıma gitti ama özellikle "ayla" repliği için güzeldi..

blue valentine, 2010 (aşk ve küller)
    dil: İngilizce/ Türkçe altyazı
    tür: romantik drama
    rotten tomatoes: 87%
    IMDb: 7.4
    benim puanım: 8

o kadar gerçek bir film ki öncelikle bunu belirtmeliyim. sanki filmi izlemedim, yani başımda ayrılmasınlar diye, bir şekilde evliliklerini kurtarabilsinler diye dramlarına şahitlik etmiş gibiyim. o kadar bizden, içimizden ve o kadar film gibi değil ki.. ayrıca "bir rüya için ağıt" filmini hatırlattı bana.

çıngıraklı yılan 2019 (rattlesnake)
    dil: Türkçe dublaj
    tür: gizem, suç
    puanım:6
    iyi başlayıp durağanlaşan ama sonu nasıl bitecek diye de izleyebildiğim bir filmdi. bana birazcık tramvay problemini hatırlattı, o arabada ki "frends not food" yazısı filan baya manidardı. velhasıl, ahım şahım bir film olmasa da izlenebilir bir film.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 26 Ekim 2019; 18:7:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tallulah (2016)
    rotten tomatoes: 85
    IMDb: 6.7
    b.p. 8

Ellen page'in oyunculuğu müthiş.
    farklı hayatlara dokunan güzel bir filmdi. özellikle bebek istemeyen kızlara mutlaka izletmek gerekir.

• A quiet place (sessiz bir yer) stranger things yarattıkları içerir 😃) tür: post-apokaliptik, korku
    rotten tomatoes: 95 IMDb: 7.5 benim puanım: 5
    Birbiriyle ilintili 3 benzer film;
    Bird box, A quiet place, The silence

çok ilginç ve ilgi çekici ama bi o kadar da sizi sinir edecek senaryosu var. film adı üstünde "sessiz" yüzde 90 sessiz geçiyor. emily blunt ile bol bol bakışmak, senaristin uyuzluklarına küfür ederek sinir olarak izlerim diyorsanız, inanılmaz derecede nabız yükseltiyor. gerilimden gerim gerim geriliyorsunuz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13B66B2D0 -- 30 Ekim 2019; 2:19:16 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.