Şimdi Ara

Netflix, etkileşimi artıracak Anlar özelliğini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix, etkileşimi artıracak Anlar özelliğini duyurdu
    Netflix’in yeni Moments özelliğiyle kullanıcılar izledikleri bir film veya diziden belirli sahneleri yer imlerine ekleyebilecek. Bu sahneler, sahne başladığı andan itibaren daha sonra izlemek üzere yer imlerine eklenebilecek ve hatta Instagram, WhatsApp, Snapchat, Messenger, Mesajlar uygulaması gibi çeşitli sosyal medya uygulamaları aracılığıyla başkalarıyla paylaşılabilecek.

Ayrıca Bkz.Netflix abonelerinin platformda günde ne kadar süre geçirdiği açıklandı

Netflix film ve dizilerinden sahneler paylaşılabilecek

Netflix, etkileşimi artıracak Anlar özelliğini duyurdu
    Kullanıcıların bir Netflix dizisinden veya filminden anı paylaşmak için tek yapması gereken, ekranın alt kısmındaki Anlar’a (Moments) dokunmak. Sahne, otomatik olarak Benim Netflix’im (My Netflix) sekmesine eklenecek.

Netflix sözcüsü Dorian Rosenburg, kaydedebilecek Moments sayısının içeriğin uzunluğuna bağlı olacağını söylüyor. Ancak, Anlar’ı kaydetmek için bolca alan olacağını, üyelerin dizi ve filmleri kaydederken sınır konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacağını ekliyor.

Netflix Anlar özelliği şimdilik mobil uygulamalarla sınırlı. Ancak şirket özelliğin yakında Android ve diğer platformlara geleceğini belirtti.

Kaynak:https://www.netflix.com/tudum/articles/netflix-moments

• Windows uygulamasını mahvettiler koskaca netflix tarayıcı tabanlı uygulama yapmış eskiden de tarayıcıdan bağlanıp aynı şekilde girebiliyorduk.Çalışan uygulamayı neden kaldırırsın sırf 5.1 özelliği için üyeydim onu da iptal ettirdim.

• Netflix yarattığı kullanıcı bazını bir sosyal medya ortamında community haline getiremedi. Bu treni de artık kaçırdı.

• Gerekliydi bu cidden arkadaşlarıma bir sahne gösterirken uğraşıyordum baya böyle bire kısa moments'ın gelmesi süper olur.

• Ss bile alamıyorken böyle bi yenilik, güzel ve geç kalınmış bir hareket

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.