|
Bildirim
Napıcak babanın hayrına mı yapacak milyar dolarlık teknolojiyi beğenmiyorsan takmazsın kimse kimseye bişey dayatmıyor alışmışsınız beleşçiliğe
|
IQ EQ engellilere de bir ÇİP lütfen ...
|
Körlerin görmesini sağladık, felçlilerin derdine derman olduk diyerek beyin implantlarını insanlığa mucize bir kurtarıcı olarak yedirmeye çalışıyorlar.
İşin sonunda sıradan insanlar için cep telefonu gibi ticari bir ürüne dönüşeceğini hepimiz biliyoruz. Zenginler için çok gelişmiş implantlar üretilirken fakirlerinde ulaşabileceği giriş seviye implantlar üretilecek.. Gelecekte insanlara implantın kadar konuş kardeş, senin implantın yanmış, implantını beynine değilde başka biryerine mi taktılar gibi deyimlerde türeyecektir :) Ama işin aslı böyle matrak değil, bu projeye milyarlarca dolar yatıran yatırımcılar tabikide 3-5 kötürümü ayaklandırmak, 3-5 görme engellinin görmesini saplamak gibi ulvi amaçlara hizmet etmiyorlar.. Üstelik bu yatırımcılarında arkasında farklı amaçlar güden devlet görevliler olduğu kesin gibi.. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Ben beleşten bahsetmedim bu ürünü çıkartan firmaları farklı amaçlar beslediğini anlatmaya çalıştım, sen anlamamışsın.. Neyse üzülme implantlar yakında kullanıma sunulur sende birtane taktırıp çalışmayan beyin nöronlarını çalışır hale getirirsin.. Aklınız fikriniz beleş ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Allah (cc) yazarken büyük harfle yaz.. |