|
Bildirim
Ne alaka yav. Gün geçmiyor ki saçma sapan bir yasa çıkmasın. Çıkarılması gereken bin tane yasa varken uğraşılan şeylere bak
|
sende yap karşimm. yaptında ameruğalılar elinden mi aldı? varmı sanat kültür alanında bir icraatin üretimin? varmı teknolojik üretimin? sende yap? Allah küffara akıl vermiş de sana mı vermemiş? |
harramzıkkım.rar
|
gelsin RTÜK te yeni kadrolar
|
Tam deli Dumrul hesabı aq. Kimi yakalarlarsa öpüyolar. Kulak arkamiz kalmıştı. Şimdi de yabancılara kayıyolar 🤦🏻♂️
|
%5 zam olarak yansır fiyatlara.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 5 Haziran 2024; 11:08:02 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Evet ya acunun daha az para kazanması beni de kahrediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 5 Haziran 2024; 12:32:43 > |
sende yap karşimm. yaptında ameruğalılar elinden mi aldı? varmı sanat kültür alanında bir icraatin üretimin? varmı teknolojik üretimin? sende yap? Allah küffara akıl vermiş de sana mı vermemiş? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 5 Haziran 2024; 12:52:08 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 5 Haziran 2024; 13:15:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kardeşim ben savunma sanayiindeyim zaten. Ve hep sınıfın en çalışanlarındandım zaten. Hiç en zekilerden olmadım ama çalışmayı bırakmadık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86F03B400 -- 5 Haziran 2024; 13:0:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
savunma sanayi kültür sanat eğlence üretiyor mu? o ayrı bu ayrı. ülkede kültür üretilmesin, sanat üretilmesin, eğlence yasaklansın sonra dışardan bunlar ithal edilince e niye ithal ediyorsunuz para gidiyor. sözüm şahsi olarak sana değil. genel olarak topluma. rtük bence böyle ödeme beklemesin direk açılan her şirketten belli bir % ortaklık hissesi istesin. daha iyi kazanır. |
|