Şimdi Ara

Netflix, Horizon dizisini rafa kaldırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir hazırlık aşamasında olan oyun uyarlamalarından biri de Netflix çatısı altında hazırlanan Horizon dizisiydi. 2017 yılında Horizon: Zero Dawn ile başlayıp 2022 yılında Forbidden West ile devam eden bu popüler oyun serisinin dizi uyarlamasını, The Umbrella Academy dizisinin başındaki isim olan Steve Blackman hazırlıyordu.

Bu Netflix dizisinin, büyük bir bütçeyle hayata geçirilen, dikkat çekici bir uyarlama olması bekleniyordu. Ancak The Umbrella Academy setinde çalışan bazı kişilerin Blackman'ı zorbalık ve sözlü tacizle suçlaması, bu planları alt üst etti.

Ayrıca Bkz.Büyük bütçeli F1 filminden ilk fragman yayınlandı

Steve Blackman'a Yöneltilen Suçlamalar Horizon Dizisini Rafa Kaldırttı

Steve Blackman'a yöneltilen suçlamaları gündeme taşıyan yayın olan Rolling Stone, şimdi Blackman'ın hazırlık aşamasındaki pek çok projesinin rafa kaldırıldığını söylüyor. Bu projelerin başında ise Netflix çatısı altında hazırlanan Horizon dizisi geliyor.

Bir süredir hazırlık aşamasında olan Horizon dizisinin böyle bir sebepten ötürü rafa kaldırılmış olması, ileride başka bir ekiple yeniden ele alınma ihtimalini akıllara getiriyor. Ancak bugün için dizinin hazırlık süreci tamamen durdurulmuş durumda.

Kaynak:https://www.gamespot.com/articles/netflixs-horizon-live-action-series-reportedly-not-moving-forward/1100-6524712/?ftag=CAD-01-10abi2f

• İş yapsın diye para verdiğin işini düzgün yapmayan birine bağırmanın adı "zorbalık ve taciz" olmuş :) :)

Batı ülkeleri, doğudan ve güneyden çaldıkları sayesinde nasıl bir "huzur" çağından geçtiyse artık bu kadar kılıksız, uyuşuk, pısırık bir nesil üretebilmeyi başarmışlar ya helal olsun gerçekten :) :)

Ki bu ezik nesli tarif eden çok güzel terimler de var ama yazamıyoruz bu über "medeni" internet aleminde :) :)

Neyse

Sweet baby inc. kendi çocuklarına bile tahammül edemeyen bir vampire dönüşmüş diye algıladım.
    Halbuki sizler kardeşsiniiizz. Aynı üretim bandından çıkma wokewalkerlarsınııızz :) :) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 8 Temmuz 2024; 0:34:59 >
  • doruhüso D kullanıcısına yanıt

Uzun süre kendi topraklarında savaş, kıtlık ve zorluk görmeyince insanlar kendilerine rahatsız olacak saçma şeyler bulmaya başlıyor.

Bunlarınki artık fazla refah yüzünden gelen huzursuzluk.

• Something is Killing the Children da iptal olmaz umarım. Uzundur bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scientia -- 8 Temmuz 2024; 0:30:47 >
  • Batı ülkelerinde yaşayan işçiler hakkını aradıkları için refah içindeler. Siz dönün de kendi yırtık donunuza bakın.

Ensenize vurulunca ağzınızdaki ekmeği hemen düşüren sizler, işçi hakkı, insan hakkı nedir anlamaz.

Batı kendi insanını sömüremediği için diğer ülke insanlarını sömürür.

Siz de burada her ay asgari ücret muhabbeti ile takılın durun.

Taşeron adı altında köle gibi çalışın. Her daim tazminatı verecekleri mi acaba diye endişelenin durun.

• Mobbing yapmışsa savunulacak bir tarafı yok bunun, kararı yargı verir. Sette birlikte mi çalışıyorsunuz da taciz mağdurlarına sallamışsınız?

• Ya hee hee
    Adamın parasını yerken kütür kütür
    İş adamın istediği gibi çalışmaya gelince meeeeee diye öten bir nesil ele geçirmiş sektörü

Hollywood oldu sana Bollywood dicem ama Bollywood'a ayıp olacak; adamlar hem deli gibi çalışıyor hem de komik olsa bile farklı işler ortaya koyuyor

Ulan hepsini geçtim Godzilla Minus One gibi bir filmin 15 milyona mal olduğu dünyada çükübik bir komedi filmini 80-100 milyona mal eden hollywood esnafı da savunulmaz arkadaş.
    Alışmış herkes kendisinden öncekilerin kan, ter, gözyaşının üstüne kurulu sektörleri yatıp yiyip batırmaya :) :)
    "Lan işini yap" desen "ühüühühü mobing yedim, hakarete uğradım" diyen nesil sarmış batıyı :) :)

Dedeleri neneleri dünyanın zenginliğini çalıp götürmeye kafaları çok iyi çalışmış ama evlat yetiştirme konusunda hepsi sınıfta kalmışlar; torunlarının hali ortada "we want equality" ama bana "yattığım yerden equality" :) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 8 Temmuz 2024; 13:1:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vain kullanıcısına yanıt
    O zaman Yılmaz’dan gelsin
    -Refahtan yıldık..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Belki böyle olması daha iyi. Genelde dizileri potansiyeli çar çur etmek üzere yazılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.