|
Rekabet Kurumu açıkladı: Warner Bros. Discovery, BluTV'nin tamamını satın aldı
-
-
Tüh be yazık oldu ya hepsiburada premium'a özel blutv alıyorduk iptal olacak desene
-
iyi behzat devam eder o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elvada Blu TV o zaman.
-
Ben izleyecek birşey bulamadım. Nasıl bi platform anlamadım.
Bahzat c ye ellemeyin de, hatta devamını çekin de. Ne yaparsanız yapın.
gitti bizim Adana temalı diziler
-
hiçbir platformun yapamadığı hbo dizi film içeriklerini blu tv izletmeyi başardı
demek ki adamlar anlaşıyor
-
:) üçüncü platformlar artık yayımlayabilir telif hakları gitti :) sadece sinemaya yada tr ici platformlara kiralananlari sitelerde bulamayacağız ha bi kısmı ha tamamı zaten onların sayılırdı fox gbi .
-
4k’ya çıkarsınlar Türkler rezalet yüksek çözünürlük vermiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ohh be kurtulduk umarım gider ilkel diziler
-
Ssport ile de anlaşmaları oldu.
-
Hbo max ne zaman yayına başlar acaba yıllar geçti bekliyoruz 4K Hdr dolby vısıon dolby ses ile yeniden Game of Thrones izlemek istiyorum
Yerli diye bunu alıyordum.
Şimdi ne alacağımız belli değil
üç büyük platformun birini
alacaz gibi.
artık behzat ç'yi siyahi biri oynar.
adanalıyı dizisini de artık adanalıyı bir eş cinsel oynar.
böylece kültürel olarak (!) zenginleşmiş toplumlar olup, batıya daha fazla uyum sağlamış oluruz.
-
yıllık hb premium uyelik almayi dusunuyorum acaba blutv de 1 yıl abone olabiliyor muyuz bu sayede yoksa satildiklari icin bu mumkun degil mi artik 2024 de ?
-
İyi bari hiç olmazsa 2024 yılı içerisinde Westworld dizisinin 3.ncü ve 4.ncü sezonunu da Türkçe dublajlı olarak izleyebileceğiz...
-
Birkaç gün önce kurucusu Yalçındağ ve eski ekip BluTV’ye veda etkinliği düzenlediler.
blutv ismi kalacak mı, max platformuna mı dönüşecek soruları devam ederken, ben bir lansman ile max’e dönüşeceklerini düşünüyorum ki böyle de yapmalılar.
blutv olarak kalmasının hem mantığı yok, hem de dolby vision/atmos ve 4k eklentileri olmayan bir altyapıyı kendilerinin uluslararası yayıncılıkta kullandıkları standartları Türkiye’de de kullanmaları gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fad32 -- 15 Ocak 2024; 1:56:31 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tüh be yazık oldu ya hepsiburada premium'a özel blutv alıyorduk iptal olacak desene
|
artık behzat ç'yi siyahi biri oynar. adanalıyı dizisini de artık adanalıyı bir eş cinsel oynar. böylece kültürel olarak (!) zenginleşmiş toplumlar olup, batıya daha fazla uyum sağlamış oluruz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X