Şimdi Ara

Paramount+ içerikleri beIN iş birliği ile Türkiye'de yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paramount+ içerikleri beIN iş birliği ile Türkiye'de yayınlanacak
    Paramount'un dijital içerik platformu Paramount+’taki dizi ve filmler Türkiye’ye geliyor. Daha önce Paramount ile beIN Media Group arasında içerik dağıtım anlaşması imzalanmıştı. Şimdi bu iş birliğinin bir parçası olarak Türkiye’de Paramount+ içeriklerinin BeIN Connect ve TOD platformlarında Türkçe olarak yayınlanmasına karar verildi.

Yapılan açıklamaya göre Transformer: Rise Of The Beasts ve Mission: Impossible – Dead Reckoning gibi filmlerin yanı sıra The Agency, Elsbeth ve NCIS serisinin gibi diziler başta olmak üzere Paramount+ içerikleri ülkemize gelecek.

[bkzdh=

beIN Media Group Eğlence İçeriklerinden Sorumlu Başkanı Esra Özaral Altop, bu anlaşmanın şirketin faaliyet gösterdiği tüm bölgelerde büyük bütçeli film ve diziler sunma planında önemli bir adım olduğunu belirtti. “Paramount'un olağanüstü içerik kütüphanesine özel erişimle, eşsiz bir film, dizi ve eğlence seçkisiyle tüm beIN kütüphanesini geliştiriyoruz” dedi.

Kaynak:https://deadline.com/2025/02/paramount-plus-launching-in-turkey-with-bein-media-1236301020/

• Anlaşma çok güzel ama 2000 li yıllarda 5.1 ses kalitesinde yayın yapan bir platform için 2025 yılında 2.0 ses kalitesi nedir gerçekten anlayamıyorum!!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bein 720p yayın yapıyor bu içerikleri 720p mi izelyeceğiz. kimse 720p yayın istemiyor artık herkesin evinde 4k televizyon var.

• Ne zaman olacağa beli mi anlaşma ne zaman başlıyor

• Çok güzel 720p izleriz keyifle 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.