Şimdi Ara

Netflix'in Çağatay Ulusoy'lu ilk orijinal Türk dizisinin çekimleri başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sansür gelirse kalmaz büyüklüğü türkiyede ki zaten yüzde 70 sırf amerikadan kazanıyor netflix. Türkiye çok da büyük değil aslında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sansür gelirse o sansürlü içerikleri izlemek için kimse para vermez.
  • bana öyle geliyor ki netflix in tek tırt dizisi bu olacak

umarım yanılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alito kullanıcısına yanıt
    En acı tarafı da sinema ve dizi tarihinin kült yapımlarını buraya uyarlayıp üstüne o muazzam yapımlara dedikodu, entrika , aşk üçgeni vs. Ekleyip içine ediyorlar.Bizim insanımız da çok beğeniyor üstelik bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DinoCrocetti -- 26 Mart 2018; 0:45:23 >
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    netflix'in ispanyollara,italyanlara,korelilere,almanlara falan çektirdiği çok tırt dizi var, bizim burada adını bile bilmediğimiz.

en kötü türklerden başka kimsenin ilgilenmediği(hatta belki türklerin bile ilgilenmediği) bir dizi olup kaybolur gider diğer netflix orjinal dizileri arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 26 Mart 2018; 0:46:33 >
  • Drama olsaydı daha çok şansı olmaz mıydı yahu?
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    La casa de papel ve the end of the f..cking world netflix yapımı diziler değiller haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: s-adebisi

La casa de papel ve the end of the f..cking world netflix yapımı diziler değiller haberin olsun

Haberim var zaten. Keza orada o yapımların Netflix yapımı olduğuna dair bir şey yazmadım ki! Gündemde olduğu için o diziler üzerinden örnek verdim...
  • başlarda tutabilir sonra körelir
  • Tutacağını sanmıyorum.
  • Ne zaman yayınlanır ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sansür gelmeden önce çekilseydi güzel bir yapım olabilirdi ama artık 60 dakikalık dizinin 40 dakikası sansür olur artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    la casa dediğin dizi orjinal mi inside man filmini birebir kopyalamışlar holivud çakması klişelerle doldurmuşlar ilk defa izleyen ağzı açık kalıyor ama inside man filmini izleyen için çöpten başka birşey değil bu dizi.
  • Ne durumda dizi şimdi ? Ne zaman başlayacak tarih olarak ?

• Netflix in kuzey Avrupa’da çektiği dizilere bakınca biraz umutlanıyorum inşallah güzel bir iş çıkmıştır ortaya . Ama oyuncu kadrosu bende çok saçma olmuş bi türlü yakıştıramadım

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Ayşin Turan gibi rol yapma özürlü birisine direk sevgili rolü vermişler

Tutmayacak gibi geliyor bu dizi .. Çağatay'ın Netflix ile çalışması mantıklı ama böyle bir dizi için çalışması mantıksız .. İçerde tarzı bir diziyle devam etseydi mükemmel olurdu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 7 Temmuz 2018; 19:13:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Ayşin Turan gibi rol yapma özürlü birisine direk sevgili rolü vermişler

Tutmayacak gibi geliyor bu dizi .. Çağatay'ın Netflix ile çalışması mantıklı ama böyle bir dizi için çalışması mantıksız .. İçerde tarzı bir diziyle devam etseydi mükemmel olurdu ..
    Kadro Çağatay haricinde tamamen berbat hocam . Hele 2. Sezon için kadroya girenlere bakınca iyice şok oldum .

Tek iyi oyuncu Okan Yalabık dizide .

2. sezon Burçin Terzioğlu katılıyormuş. Sırf Burçin için izleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CCF51958

2. sezon Burçin Terzioğlu katılıyormuş. Sırf Burçin için izleyeceğim.
    Okan yalabık ı gördüm şimdi . Tek ondan Ümit’im var .

Burçin direk baş rol bile olabilirmiş bu dizide . Başroldeki bayan çok amatör

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.