Şimdi Ara

Netflix'in Idris Elba başrollü Western temalı filmi Concrete Cowboy'ın yayın tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix'in Idris Elba başrollü Western temalı filmi Concrete Cowboy'ın yayın tarihi açıklandı

Dünyanın en büyük video akış platformlarından birisi olan Netflix'in yeni filmi Concrete Cowboy'un yayın tarihi açıklandı.

Ayrıca Bkz.Avatar, 12 yıl sonra Çin'de tekrar vizyona giriyor; Avengers Endgame'i geçmeye çalışacak

Western temalı bu yeni Netflix filminin ismi Concrete Cowboy olacak ve 2 Nisan'da Netflix üzerinden yayınlanması bekleniyor. Filmin yönetmeni ve senaristi olan Ricky Staub'un ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini de taşıyacak aynı zamanda. Ayrıca senaryoya Dan Walser da eşlik ediyor.

Daha önce birçok başarılı filmde rol alan Idris Elba ise filmin başrollerinden birisi. Diğer başrol ise Stranger Things dizisinden tanıdığımız Caleb McLaughlin. Geriye kalan oyuncular ise şöyle: Lorraine Toussaint, Method Man, Jharrel Jerome, Swen Temmel, Byron Bowers, Jennifer Butler ve Kristoffe Brodeur.

Concrete Cowboy; 15 yaşındaki Cole'un (McLaughlin), Detroit'teki evinden görüşmediği babası (Elba) ile birlikte yaşaması için Philadelphia'ya gönderilmesini konu alıyor. 

Kaynak:https://www.gamesradar.com/new-netflix-movie-starring-idris-elba-gets-a-release-date/

• idris uşağum napayisun :d

• I'm gonna take my horse to the old town road...

• Zenci vahşi batıda ne bileyim saçma be abi ırkçılık yapmıyorum ama gerçekten iyi durmuyor

Edit pardon aga modern zamanda geçiyormuş o zaman olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 11 Mart 2021; 13:0:14 >
  • Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt
    django u seyretmelisiniz bence.

• ceo-tr kullanıcısına yanıt
    İzledim kaliteli filmdi cekim oyuncular 10 numara ama western ne bileyim dna tutmuyor sonuçta bu beyazların övündüğü birşey kovboyluk çok ta matah bir şey değil yani...
  • Bana hitap edeceğini sanmıyorum Netflix ve Western.
    Zaten Netflix otomatiğe bağladı birbirinin benzeri fotokopi gibi film ve diziler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.