Şimdi Ara

Netflix'in Leonardo DiCaprio başrollü filmi Don’t Look Up yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix'in Leonardo DiCaprio başrollü filmi Don’t Look Up yayınlandı

The Big Short ve Vice isimli filmlerin yönetmeni olan başarılı isim Adam McKay'in yeni filmi Don’t Look Up yayınlandı.

Ayrıca Bkz.Cem Yılmaz, Yahşi Batı'nın devam filmini duyurdu: Galata Canavarı

2 saat 18 dakikalık bir süreye sahip olan Don’t Look Up'ı şu andan itibaren Netflix üzerinden izleyebilirsiniz. Filmin tam oyuncu kadrosu şu şekilde:  Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Rob Morgan, Chris Evans, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ron Perlman, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry ve Tomer Sisley. Senaristliğini ve yönetmenliğini Adam McKay üstleniyor.

Don’t Look Up'ın Konusu

Astronomi lisansüstü öğrencisi Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) ve hocası Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) şaşırtıcı bir keşifle, Güneş sistemi içindeki bir yörüngede dönen bir kuyruklu yıldız tespit eder. Ancak bir sorun vardır. Kuyruklu yıldız, doğrudan Dünya'ya çarpacak şekilde ilerlemektedir. Diğer sorun ise, bu tehlikeyi kimsenin umursamamasıdır. Görünüşe göre dünyayı yok edebilecek Everest Dağı büyüklüğündeki bir cisimle ilgili uyarıları kulak arkası etmek insanlığın işine gelmektedir. Kate ve Randall, Dr. Oglethorpe'un yardımıyla bir medya turuna çıkar. Umursamaz Başkan Orlean (Meryl Streep) ile onun özel kalem müdürü olan dalkavuk oğlu Jason'ın ofisinde başlayan yolculukları, Brie (Cate Blanchett) ve Jack (Tyler Perry) tarafından sunulan eğlenceli sabah programı ile devam eder. Kuyruklu yıldızın çarpmasına sadece altı ay kalmışken haberlere çıkmaya çalışmak ve çok geç olmadan sosyal medya bağımlısı halkın dikkatini çekmek trajikomik bir göreve dönüşür. İkili, dünyanın göğe bakmasını nasıl sağlayacaktır?

• Ulan şu filme kötü diyen bir daha film falan izlemesin ya.

Son bir kaç yıldaki en iyi filmlerden.

Şuan Dünyanın içinde bulunduğu o kadar iyi özetlemiş ki.

Ya gerçekten bu filmi beğenmeyenler ne tür filmleri beğeniyor çok merak ediyorum. Cevaplar mısınız? Aykut Enişte falan mı?

Adam filmi yarım saat izlemiş gelmiş filme b.k atıyor  

Yani deniyor ki film de kara mizah, taşlama, eleştiri yapılıyor. Eyvallah da bir film eleştiri yapınca o film güzel mi oluyor yani? Sadece eleştiri yapıyor diye filmi beğenmek mi gerekiyor hem de 2.5 saate yakın bir Netflix filmini? 2,5 saatte ne anlatmış olabilir ki? Ciddiye alınacak kayda değer bir olay mı var filmde? Ben fragmanı da izledim, epey yorum da okudum, filmin konusunu da okudum ama şu film neden çekilmiş anlam veremedim. Kara mizah dediği de fragmanda gördüklerimiz gibiyse kalsın. Bana daha çok ünlüleri filme toplayıp isimlerinden prim yapmaya çalışan boş bir film gibi geldi. 1.5 saat olsa eyvallah da hiçbir şey anlatmayan bir film için 2.5 saat çekilir gibi durmuyor.
  • Umarım iyidir bugece izleyecem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatımda bu kadar saçma başka bir film izlememişimdir. Sanki sırf yapmak için film yapmışlar. Açık konuşayım ya ben filmde bir mantık veya sanatsal dokunuş göremedim yada film tan anlamıyla "Don't Watch Me". türünde. zaman kaybı.

• Netflix standardı olsun yeter.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • diCaprio 'nun ne işi vardı o zaman ? ah ulan Netflix, parayla herkesi satın aldın, o adamın bi ağırlığı vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenifirin olusu yeter 😁😁

• Guzel vakit gecirtti ince mesajlar vardi cok iyiydi.
    Aslinda incede degil bayagi gecirmisler :)))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmi bugün izledim. Komedi unsurlarının pek fazla olmadığını söylemem gerekir. Günümüz Amerikan toplumunun kültür ve teknoloji algısına ciddi göndermeler mevcut. Toplumun önem verdiği saçmalıkları vurgulamaya çalışmışlar. Fakat senaryo bana göre zayıf. Çok ünlü oyuncuların olması ne yazık ki senaryonun garibanlığı karşısında filmi vasatın üstüne çıkaramıyor. Boş zamanını geçirmek isteyenler için belki bir seçenek olabilir.

• Filmi 10 dk zor izledim o da Leonardo hatırına ?? çok kötü????

• azizfikri A kullanıcısına yanıt
    Netflix her geçen gün standartları biraz daha düşürüyor. o değil kaliteli oyuncularda buna paralel gidiyor. Para işin içinde sonuçta.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    aynı soruyu izlediğimden beri (ilk yarısını izledim sadece.) bende soruyorum. bana göre lawrence zaten kaliteli oyuncu değil ama leonardo oynayarak hata etmiş. max 40 mn izlenir.

• Ulan şu filme kötü diyen bir daha film falan izlemesin ya.

Son bir kaç yıldaki en iyi filmlerden.

Şuan Dünyanın içinde bulunduğu o kadar iyi özetlemiş ki.

Ya gerçekten bu filmi beğenmeyenler ne tür filmleri beğeniyor çok merak ediyorum. Cevaplar mısınız? Aykut Enişte falan mı?

Adam filmi yarım saat izlemiş gelmiş filme b.k atıyor Netflix'in Leonardo DiCaprio başrollü filmi Don’t Look Up yayınlandı 

• Mükemmel bir filmdi.

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Beğenebilir beğenmeyebilir. Nedir bu dayatma. Film zevk işidir, keyif işidir. Keyif almıyorsa kafaya silah dayamanın mantığı ne?

• 15 dk. katlanabildim. Senaryodan oyunculuğa kadar rezalet bir film. Zaman harcamaya değmez... 😉

• şu dünyaya çarpan kuyruklu yıldız büyük meteor ana temalı filmler bi bitmedi gitti arkadaş.

• Evet doğru diyorsun, filmi seyrettim, uzun süresi sıkıcı hale getiriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani deniyor ki film de kara mizah, taşlama, eleştiri yapılıyor. Eyvallah da bir film eleştiri yapınca o film güzel mi oluyor yani? Sadece eleştiri yapıyor diye filmi beğenmek mi gerekiyor hem de 2.5 saate yakın bir Netflix filmini? 2,5 saatte ne anlatmış olabilir ki? Ciddiye alınacak kayda değer bir olay mı var filmde? Ben fragmanı da izledim, epey yorum da okudum, filmin konusunu da okudum ama şu film neden çekilmiş anlam veremedim. Kara mizah dediği de fragmanda gördüklerimiz gibiyse kalsın. Bana daha çok ünlüleri filme toplayıp isimlerinden prim yapmaya çalışan boş bir film gibi geldi. 1.5 saat olsa eyvallah da hiçbir şey anlatmayan bir film için 2.5 saat çekilir gibi durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Aralık 2021; 14:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflixde bir şey yok ki. Hepsi çöp.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.