|
Bildirim
Ulan şu filme kötü diyen bir daha film falan izlemesin ya. Son bir kaç yıldaki en iyi filmlerden. Şuan Dünyanın içinde bulunduğu o kadar iyi özetlemiş ki. Ya gerçekten bu filmi beğenmeyenler ne tür filmleri beğeniyor çok merak ediyorum. Cevaplar mısınız? Aykut Enişte falan mı? Adam filmi yarım saat izlemiş gelmiş filme b.k atıyor |
Hayatımda bu kadar saçma başka bir film izlememişimdir. Sanki sırf yapmak için film yapmışlar. Açık konuşayım ya ben filmde bir mantık veya sanatsal dokunuş göremedim yada film tan anlamıyla "Don't Watch Me". türünde. zaman kaybı.
|
Yani deniyor ki film de kara mizah, taşlama, eleştiri yapılıyor. Eyvallah da bir film eleştiri yapınca o film güzel mi oluyor yani? Sadece eleştiri yapıyor diye filmi beğenmek mi gerekiyor hem de 2.5 saate yakın bir Netflix filmini? 2,5 saatte ne anlatmış olabilir ki? Ciddiye alınacak kayda değer bir olay mı var filmde? Ben fragmanı da izledim, epey yorum da okudum, filmin konusunu da okudum ama şu film neden çekilmiş anlam veremedim. Kara mizah dediği de fragmanda gördüklerimiz gibiyse kalsın. Bana daha çok ünlüleri filme toplayıp isimlerinden prim yapmaya çalışan boş bir film gibi geldi. 1.5 saat olsa eyvallah da hiçbir şey anlatmayan bir film için 2.5 saat çekilir gibi durmuyor.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Ulan şu filme kötü diyen bir daha film falan izlemesin ya. Son bir kaç yıldaki en iyi filmlerden. Şuan Dünyanın içinde bulunduğu o kadar iyi özetlemiş ki. Ya gerçekten bu filmi beğenmeyenler ne tür filmleri beğeniyor çok merak ediyorum. Cevaplar mısınız? Aykut Enişte falan mı? Adam filmi yarım saat izlemiş gelmiş filme b.k atıyor |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Aralık 2021; 14:23:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |