|
Netflix'in Leonardo DiCaprio başrollü filmi Don’t Look Up yayınlandı (2. sayfa)
-
-
10 dk dayanabildim ve bıraktım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet güzel bir film.Anlatmak istediği şeyi açıkça anlatıyor.Konusu ve türü bakımından çok da üst düzey birşey beklemeden izleyin,eğlenceli ve güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son zamanalarda seyrettiğim en güzel filmlerden. Anlamak ve zevk almak için biraz zeka istiyor o kadar.
-
Dikkat: Yorumum spoiler içerir
Filmin son sahnesinde bilmem kaç yüz milyon yıl sonraya gitmemiş olsaydı iyiydi...
-
Aşırı berbat beş para etmez, büyük hayal kırıklığı yaşadık.
-
netflixin olmadığı yorumundan belli. netflixte olmayan çok az şey var. boşa ağlama o yüzden.
-
L.D Yine Oyunculuğunu konuşturmuş...Adam çok iyi bir oyuncu.konu olarak aslında detaylı ele aldıgımızda dünyaya bir çok mesaj vermekte..medyanın dünya liderlerinin teknoloji ve ileriki zamanda bizleri nelerin beklediğini anlatan güzel bir gönderme filmi olmuş sanki.. izleyenler sıkılabilir ama birde farklı yonden bakmak lazım izlerken..
-
herkes begenmek zorunda yada herkes kötülemek zorunda degıl.senın konusma ve yargılama cumlelerın senın daha cok aykut enıste ızleyıcısı olmanı gosterıyor sankı..zevk ısı bu..ayrıca sırf mesaj verıyo dıye aaa mesajı guzel fılmde guzel dıyemeyız
-
BANA GÖRE berbat bir yapım olmuş
sadece mesaj veriyor diye beğenmek zorunda değiliz
bütün film aslında 15 dk da bitebilir gereksiz uzatma ile saatlere yayılmış
olay hicvetmekse kısa, çarpıcı ve net olması gerekir BANA GÖRE
caprio da lawrence da çok sevdiğim sanatçılar onların hatırına sonuna kadar izledim
amacım tartışma yaratmak vs değil sadece fikrimi beyan etmek istedim
herkese iyi forumlar
-
sadece filmin son kısmı iyi di oda goktaşı çarpıp herkes yok oluyor
-
adamlar birkaç ay Türkiye'nin yönetilişini izlemiş onu da senaryo diye koymuşlar. burası çokomelli beyi bile yansıtmışlar aynen.
-
biraz kara mizah olmuş izlenir.
-
Dostum öyle haklısın ki... Sırf isimlerle prim yapılmış .
-
Filmden favori sahnem, Lloyd BondocyoutubeRon Perlman shoots comet: Don't Look Up scene HDhttps://www.youtube.com/watch?v=Pbs2-xY2dKk
-
TR'ye geldiğinden beri NEtflix üyesiyim, yapımlarını çok sevmem ancak film iyiydi.
Düz holywood filminden ziyade sanatsal bir duruşu vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X