Şimdi Ara

Netflix interaktif içeriklerini kaldırıyor: Yenileri de yapılmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy şu anda #15
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eşcinseller seni mi sevdi :) ?

• Erellach kullanıcısına yanıt

dışlamıyorum diyip tiksiniyorum ne demek? homofobiğim de geç. sizin gibiler de her dizi filmde sex yapıyorlar bizim gözümüze sokuyorsunuz iğrençliğinizi. hetero sexler de kaldırılmalı o zaman iğrençsiniz. ya da ağlamayı keseceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 5 Kasım 2024; 20:48:21 >
  • Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    sevmesine gerek yok ben uzak dururum onlarda uzak durur.
    onunlar için bir logo var cinsel içerik diye uyarı yapıyor ama eşcinsel içerik var diye uyarı yok örnek agatha dizisinde ilk bölümlerde yokken ilerleyen bölümlerde var uyarı olsa ben bu dizide zamanımı çöpe atmış olmazdım o sahneleri görmekten tiksiniyorum benim için rahatsız edici. Netflix interaktif içeriklerini kaldırıyor: Yenileri de yapılmayacak

anladık homofobiksin en büyük sensin. Sevgiden tiksinen kendine insan diyor. İşin içine hetero girince direkt seks sahneleri görüyoruz her yerde. Teca**z de cabası

türk dizilerinde kadın döven -: Hetero

aldatan - hetero

pedofili - hetero

ama iki kadın veya iki erkek öpüşünce iğrenç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 6 Kasım 2024; 0:27:2 >
    bu yazdıkların için film ve dizilerin başında uyarı yapılıyor izlemek zorunda değilsin bir süpriz ile karşılaşmak zorunda değilsin, eğer sevmiyor ve rahatsız oluyorsan benim gibi sende yüzüne bakmazsın türk dizi ve filmlerine ne olduklarını bildiğim için ben izlemem şahsen izleyende beni ilgilendirmez izleme d me hakkım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erellach -- 6 Kasım 2024; 6:36:46 >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt

Ciddi olamazsın. Böyle bir şirket sunucu mu kiralayacak birde kendisi yapmak varken? Bu kafayla youtube'de sunucu kiralayıp aylık milyar dolar ödüyor o zaman Netflix interaktif içeriklerini kaldırıyor: Yenileri de yapılmayacak 

Böyle düşünüyorsan neden kaldırılsın diyorsun? İzlemezsin olur biter.
  • melchiah1978 M kullanıcısına yanıt
    Tiksinmeyi sesli olarak söyleyince de aksiyon oluyor.
  • Paister P kullanıcısına yanıt
    o nasıl olacak güzel bir film yada dizi islersin 50-60dkk ya kadar herşey iyi sonra eşcinsel içerikler başlar zaten ilk başta bu uyarı olsa ben izlemem ve hiç biryerde bununla ilgili yorum yapmam banene der geçerim.
    sonuç olarak çözüm: eşcinsel içerikler gider yada film ve dizilerin başında uyarı olur bana ikiside olur Netflix interaktif içeriklerini kaldırıyor: Yenileri de yapılmayacak

• @Erellach Irklar, diller, gelenekler hatta inançlar için falan da uyarı koyalım mı? Dediğin o kadar saçma bir şey. Çok istiyorsan internetten bununla ilgili sitelere girip her filmi kontrol edebilirsin, insanların seçmediği bir yönelimden “tiksinip” tek tek oralara yazan çok site var.

Bir de neden blokladın anlamadım, kötü bir şey mi dedim? Bu kadar küçük şeyler için alıngan olmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 6 Kasım 2024; 11:40:57 >
  • Konu almış yürümüş,çok ta uzatmadan nasıl 18+ uyarısı varsa,eşcinsel ilişki içinde ne biliyim sarı +18 koysunlar olsun bitsin.Herkes mutlu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.