Şimdi Ara

Netflix interaktif içeriklerini kaldırıyor: Yenileri de yapılmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy şu anda #15
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix interaktif içeriklerini kaldırıyor: Yenileri de yapılmayacak
    Netflix, yıllardır platforma farklı bir deneyim katmayı amaçladığı interaktif veya etkileşimli içeriklerin büyük bir kısmını 1 Aralık itibarıyla kaldıracağını duyurdu. Etkileşimli içerikler arasında ikonik hale gelmiş olan Black Mirror: Bandersnatch ve Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. the Reverend, Ranveer vs. Wild with Bear Grylls ve You vs. Wild platformda varlığını sürdürecek. Ancak bunların dışındaki diğer tüm etkileşimli içerikler listeden çıkarılacak.

İnteraktif içeriklere elveda

Netflix, etkileşimli içeriklere ilk olarak 2017 yılında Puss in Book: Trapped in an Epic Tale ile adım atmıştı. İzleyicilerin, hikayenin gidişatını kendilerinin belirleyebildiği bu içerikler, platforma yenilikçi bir boyut getirmişti. Özellikle Bandersnatch ile geniş bir kitleye ulaşan bu format, izleyicilere hikayenin sonucuna doğrudan etki edebilme deneyimi sunmuştu. Ancak Netflix, toplamda 24 içerikten sadece dört tanesini platformda tutmaya devam edecek.

Ayrıca Bkz.Amazon Prime Gaming Kasım 2024 oyunları: Tam 24 oyun ücretsiz

Netflix sözcüsü Chrissy Kelleher’in yaptığı açıklamada, etkileşimli içeriklerin ilk etapta başarılı bir teknoloji olarak değerlendirildiği fakat artık sınırlayıcı bir yapıya dönüştüğü ifade edildi. Netflix, etkileşimli içeriklerdeki bu yeni kararının sebebini, diğer teknolojik alanlara odaklanma çabası olarak belirtti. Bu durum, Netflix’in oyun alanında yaşadığı zorlukların bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Şirket, mobil oyun yelpazesini genişletse de, AAA düzeyindeki oyun stüdyosunu kapatmış ve oyun akış platformunu henüz tam anlamıyla başlatmamış durumda.

Öte yandan Netflix, bir daha interaktif içerik yapmamayı da değerlendiriyor. Zira Netflix'in eski oyun patronu, şimdilerde ise firmanın Oyunlar için GenAI Başkan Yardımcısı Mike Verdu, bir süre önce şirketin artık interaktif yapımlar geliştirmediğini söylemişti.

Kaynak:https://www.theverge.com/2024/11/4/24287857/netflix-removing-interactive-titles-games

• İzlemezsiniz olur biter. Sonuçta sizin elinizde izleyip izlememek. Çocuklarım izlemesin istiyorsanız şifre koyarsınız yine olur biter. Çokta şey etmemek lazım. Nasıl ki şuan onaylamadığımız ve iğrendiğimiz ensest ilk insanlardan beri (adem, havva meselesi) var. Eşcinsellikte var olabilir. Bizlere ters gelmesi o toplumu dışlamamıza neden değil diye düşünüyorum. Bu arada Star Trek Discovery güzel dizi, tavsiye ederim.
  • Olanı silmenin mantığı ne
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    Hdd’de yer açıyorlar gta 6 çıkacak diye
  • Onca yıldır netflix kullanıyorum, hiç böyle bişeyden haberim yoktu, merak ettim girip baktım çok da lazımlı bişey değilmiş 😂 böyle içerik izleyemezmişim, sürekli diğer seçimin sonucunu da merak ediyorum, 1.5 saatlik içeriği tüm olasılıkları denemekten heralde 5 saatte bitiririm 😂😂
  • eşcinsel içerikleri kaldırsınlar.
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Bandersnatch güzeldi aslında bi izle bence
  • Erellach kullanıcısına yanıt
    İzlemezsiniz olur biter. Sonuçta sizin elinizde izleyip izlememek. Çocuklarım izlemesin istiyorsanız şifre koyarsınız yine olur biter. Çokta şey etmemek lazım. Nasıl ki şuan onaylamadığımız ve iğrendiğimiz ensest ilk insanlardan beri (adem, havva meselesi) var. Eşcinsellikte var olabilir. Bizlere ters gelmesi o toplumu dışlamamıza neden değil diye düşünüyorum. Bu arada Star Trek Discovery güzel dizi, tavsiye ederim.
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    Sunucu kapasitemi 250GB dan 500GB a çıkartmak istedim kol gibi fatura gönderdiler. Büyük ihtimal sunucularındaki her boş GB onlar için çok değerlidir.
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    o toplumu dışlamıyorum ( benden uzakta ne yaptıkları umrumda değil ) sadece küçük bir seçenek ile o sahneleri otomatik atlayabilir bende hiç görmemiş olurum (ben tiksiniyorum) izlediğim film yada dizide karşılaşınca izlemeyi bırakıyorum.dizi yada filmin başında uyarı olabilir eşcinsellik bulunmaktadır diye oda bir seçenek hiç zamanımı çöpe atmamış olurum.

gidip dava mı açsam yayın platformlarına eşcinsel uyarı logosu yapsınlar.
  • Lan bırak kalsın işte ne olacak sanki
  • Erellach kullanıcısına yanıt
    Dışlamıyorum diyor, tiksiniyorum diyor.
    Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Hocam dışlamak aksiyon ihtiva eder,tiksinmeyi içinde yaşarsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erellach

o toplumu dışlamıyorum ( benden uzakta ne yaptıkları umrumda değil ) sadece küçük bir seçenek ile o sahneleri otomatik atlayabilir bende hiç görmemiş olurum (ben tiksiniyorum) izlediğim film yada dizide karşılaşınca izlemeyi bırakıyorum.dizi yada filmin başında uyarı olabilir eşcinsellik bulunmaktadır diye oda bir seçenek hiç zamanımı çöpe atmamış olurum.

gidip dava mı açsam yayın platformlarına eşcinsel uyarı logosu yapsınlar.

Cinsel öğeler barındırır gibi bir uyarının yanına eklenebilir belki. Mantıklı da olur. Ama lezoları tek geçerim. :)

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt

İki üç dizinin maliyeti ne olacak. Youtube milyarlarca video depoluyor.

• Kaldırılmadan çizmeli kediye bakarım belki.
  • hali hazırda var olan içerikleri kaldırmak ne kadar mantıklı acaba
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Tiksiniyoruz arkadaş niye zorunuza gidiyor. Git istediğinle ne yaparsan yap ama para verdiğin platform uyarı versin diyor adam. Ve tamamen haklı
  • Zevkliydi ama interaktif diziler :(
  • Aşırı gereksiz interaktif videolar fakat yapılmış olanı kaldırmak kendine bıçak saplamakla aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feardarks

Bandersnatch güzeldi aslında bi izle bence

güzel değildi bence, 2 türlü de sonu aynıydı değiştiremediğin bir sonda seçim yapmanın ne anlamı var ki?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.