|
Bildirim
fragmandan sonra tek diyeceğim anime olarak kalsın bi zahmet
|
Valla çekimler çok kalitesiz görünüyor. O kadar çöp yapımlara milyarlarca dolar harcayan Netflix efendi izlenecek ne varsa onlara para harcamamayı tercih ediyor. O yüzden de ben de Netflix üyeliğimi 1 yıl önce iptal ettirdim. Çok da iyi yapmışım. Aynen devam Netflix aynen devam.
|
Hayellerimi yıktılar be, beklentim büyük değildi ama bu hiç olmamış.
Becerememişler ama sonra bu tutmadı demek ki animeden yapmamak lazımmış diyecekler. |
Resident evil ve cowboy bebop u içine ettiler sırada one piece var
|
Umarım Netflix'in elinden "tek parça" olarak kurtulabilir. Malum, tüm live-actionlarda sıvıyorlar.
|
Animelerin aksiyonunu ve melodramatiklerini sinemalaştırmak çok ama çok zor. Tonla para harcamaları lazım ki animeler bir de uzun soluklu. Para dayanmaz. Kimetsu no Yaiba'daki ortalama dövüş sahnesi bile düzgün efektlerle milyonlara mal olur. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
yakında sekmesnde sürekli görünüyordu nihayet geliyor |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle diyip vazgeçerlerse iyi. Yoksa böyle uyarlama katliamları devam eder, önünü alamayız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Animelerin aksiyonunu ve melodramatiklerini sinemalaştırmak çok ama çok zor. Tonla para harcamaları lazım ki animeler bir de uzun soluklu. Para dayanmaz. Kimetsu no Yaiba'daki ortalama dövüş sahnesi bile düzgün efektlerle milyonlara mal olur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okayynn -- 19 Haziran 2023; 15:27:04 > |
Kendisi buna izin veriyorsa biz anca konuşuruz. Para konuşur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraix -- 19 Haziran 2023; 19:48:53 > |
Zamanında Bleach animesininde filmini yapmışlardı. Rezil etmişlerdi. Umarım öyle olmaz. |
içine etmeyin ne olur. |