Şimdi Ara

Netflix ortak kullanım 4 kişi Ultra HD (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
553
Cevap
26
Favori
56.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    netflix hesabına ortak üyelik arayan varsa talibim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavurya2828 -- 4 Nisan 2019; 16:24:2 >
  • bende iki kisilik uye olabilirim. hem hanim hem ben hemde bircok cihazla izleme durumu oluyo o yuzden iki uyelik dusundum. her ay enparali oluyorum ama iki cocuk ve is yogunlugu nedeniyle para takibi yapamam. grubunda iki kisilik yeri olan varsa otomatik odeme talimati hazirliyim uzun sureli devam edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortak arayan varsa katılabilirim 05541603566

• Bende arıyorum grupta yeri olan yazsın. 4K destekli tv ve internetim yok 1080 yeterli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grup arıyorum 1 kişilik. 1080P yeterli bana. PM ile ulaşabilirsiniz.

Not: Sanal kart ile ücretsiz açıp onun için para toplayan çok zekiler uzak dursun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 5 Nisan 2019; 2:53:18 >
  • Yeni grup kuruyorum iki ortak lazım.
    Devamli kullanmak isteyen olursa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanko78 -- 6 Nisan 2019; 20:43:11 >
  • ben ne zaman iki mesajlık er olmuşum yaa allah allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanko78 -- 6 Nisan 2019; 20:57:7 >
  • Merhabalar,
    4k bir hesap açıcam 3 ortak arıyorum. Uzun süreli bir hesap olacak o yüzden 1 ay 2 ay sonra ben çıkıyorum diyen arakdaşlar lütfen mesaj atmasın. güven problemlerinden kaynaklı olarak 3 aylık olarak başlayacaktır grup. Ardından 6 aylık olarak devam edercektir. Aslında hiç uğraşmak istemiyorum bu işlerle ama uzun süreli üye olacak arkadaşlarla sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum.

Kurallar ise,

*Herkes kendi hesabından giriş yapmak zorunda başkasının hesabına girmek kesinlikle yasak.
    *Güven problemlerinin önüne geçmek amacıyla 3 aylık olarak başlayacak olup sonrasında 6 aylık ya da senelik olarak devam edecek.
    *Kartımı daha önce ücretsize kullandığım için ilk ay ücretsiz olmayacak muhtemelen ya da yeni kart bulabilirsem bulacağım. Ama bu bilgi yine de burada dursun sonra 10 lira için ağlayacaklar uzak dursun.
    *Gruptan çıkmak isteyen olursa 15 gün öncesinden bilgi vermek zorunda.
    *Yaşı 25in üstünde işi gücü olanlar ve 10 liranın cebine fazla gelmediği arkadaşlar tercihimizdir. (Sigara olmuş 15 TL ama iş bu gibi platformlara gelince 2 3 liranın hesabını yapan arkadaşlara duyurulur uzak dursunlar.)

Dahil olmak isteyenler PM atabilir sonrasında bir whatsapp grubu kurulacaktır.

Teşekkürler

• 4 kişilik Grup için 2 kişi daha lazım. Pm ile ulaşabilirsiniz. 3-6 ay arası uzun süreli grup olacak. Referanslarımı kontrol edebilirsiniz.

Not: Sanal kart ile ücretsiz açıp onun için para toplayan çok zekiler uzak dursun lütfen.

• 1 kişi kaldı arkadaşlar 6 aylık grup için. İletişim için pm atabilirsiniz.

• Selamlar eğer dolmadı ise grup ben katılabilir. cep no 0532 24730
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    wadjet hala boşluk varsa whatsaap tan bana ulaşabilirseniz katılırım.532 2473082
  • Arkadaşlar üyeliği olup da 1 kişi arayanlar var mı

• Ciddi ve doğru düzgün birileri olacaksa ben hala Netflix üyesi olmak istiyorum, PM den bana yazabilirler.
  • Uzun süreli 4K üyelik arıyorum. Ücretsiz veya deneme üyelikleri yazmasın lütfen.

• ilk 3 ay peşin verebilecek birisi varsa, bir kişilik boşluk var.
  • teonet28 T kullanıcısına yanıt
    4 yıl önce foruma yazıp toplasanız 50 mesajı olmayan biri için 3 aylık peşin ödeme istemek birazda dolandırıcılığa hızlı ama gereksiz bir giriş değil mi sizce de?

• Arkadaşlar ortak olacak 3 kişi arıyorum. Bana pmden yazabilirsiniz.
  • atoxi A kullanıcısına yanıt
    50 adet mesaj yazan biri mi güvenilir oluyor. O zaman oturayım 50 kişiye sırf yazmak için mesaj atayım. çok mantıklı.
  • Merhaba iyi günler.
    Netflix için düşündüğünüz
    Grup içinde hala boş yer var ise
    Uygun görürseniz 4 kişiden biride ben olmak isterim.

553-723-04-95

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.