Şimdi Ara

Netflix, platformun ses kalitesini yükselttiğini açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    uzatma falan yok direk tv de izliyorum

zaten tv de düzgün çalışan tek uygulama 2012 yılından kalan netflix uygulaması !

netflix diğer firmalar gibi son model uygulama diye versiyon güncellemesi yapıp ta

kim kullanacak 2012 model tv yi diyen salak firmalardan değil ! işte bu sayede netflix netflix oldu.

android son modele geçelim son model alamayan müşterileri fakir diyen çok firma var ! piyasada
  • Ben daha çok ses ayarından şikayetçiyim. Sesi açıyorsun konuşmaları duymak için ama aksiyon ya da müzkli sahnelerde ev inliyor. Elim sürekli kumandada kısıp açmakla geçiyor. Şuna bir çözüm bulamadılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Ben daha çok ses ayarından şikayetçiyim. Sesi açıyorsun konuşmaları duymak için ama aksiyon ya da müzkli sahnelerde ev inliyor. Elim sürekli kumandada kısıp açmakla geçiyor. Şuna bir çözüm bulamadılar.
    aynı dert bende de var. Aksiyonlu sahnelerde sesi 10 yapmak zorundayım, konuşma sahnelerinde 13-14 .

Ses sistemi olsaydı olmayacaktı sanırım bu sorun , tv hopörleri kullananlarda oluyor anladığım kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 6 Mayıs 2019; 17:25:36 >
  • quote:

Ben daha çok ses ayarından şikayetçiyim. Sesi açıyorsun konuşmaları duymak için ama aksiyon ya da müzkli sahnelerde ev inliyor. Elim sürekli kumandada kısıp açmakla geçiyor. Şuna bir çözüm bulamadılar.
    boşuna sinama avr si almıyoruz gece modu oluyor sesleri eşitliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

aynı dert bende de var. Aksiyonlu sahnelerde sesi 10 yapmak zorundayım, konuşma sahnelerinde 13-14 .

Ses sistemi olsaydı olmayacaktı sanırım bu sorun , tv hopörleri kullananlarda oluyor anladığım kadarıyla

Alıntıları Göster
    sinemada öyledir ki aksiyona girince ses anlık yükselir konuşma sahnesinde sakindir. Ama Denon Awr özelik var. Onu açınca sesi eşitliyor. Aynı şekilde creative ses kartlarında smart volume night seçtiğinde dengeliyor. Benim gibi insanlarda bu özeliği istemiyor. Çünkü korku filiminde ani sahnelerde ses yükselecek ki o etkiyi yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

boşuna sinama avr si almıyoruz gece modu oluyor sesleri eşitliyor.

Alıntıları Göster
    Sinema avr dediğin nedir. Ses sistemlerinde olan bi özellik mi?

• quote:

Sinema avr dediğin nedir. Ses sistemlerinde olan bi özellik mi?

Alıntıları Göster
    Ben bu var hocam. fiyata aldanmayın yanlış girilmiş herhalde...

• quote:

Orijinalden alıntı: MC.CYBER_

Ben bu var hocam. fiyata aldanmayın yanlış girilmiş herhalde...

https://urun.n11.com/amfiler/denon-avr-x-1400-h-72-kanal-4-k-heos-wireless-multi-room-P223352887?gclid=CjwKCAjw2cTmBRAVEiwA8YMgzbWUgCWTkdaHq_kiBBNyEdQWeBOhFRuDAa-6bro1X6TX_4LXA2YLKBoC3eYQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Alıntıları Göster
    Böyle bi ürünün varlığından şimdi haberdar oldum :) Amam bu ürün ayrıntılıymış. Yani sırf film izleyeceğim diye buna kimse para vermez sanırım. Ama mantıklı yani.

• quote:

Böyle bi ürünün varlığından şimdi haberdar oldum :) Amam bu ürün ayrıntılıymış. Yani sırf film izleyeceğim diye buna kimse para vermez sanırım. Ama mantıklı yani.

Alıntıları Göster
    Benim cevremde veren çok sadece film değil ki, Artık oyunlarda dolby atmos destekliyor. Önceden film için çok para veren var bu forumda
  • Bu ayar tam olarak nerede apple tv içinde ki menüde mi yoksa browser da netflix ayarları içinde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leocorte

Önceki kalite 192 kbps olarak söylendi. Dolby Access kullanıyorum. Oldukça güzel. Dolby Atmos'da farkı net hissediyorum. Sennheiser 800s'i stereo olarak kullanıyorum. Oyuncu kulaklığınız varsa onlarıda stereo olarak tutuyor. Oldukça tatmin edici bir kalitesi var. Tabiki 192khz potansiyelim olmasına rağmen 48Khz limiti var ama yakında belki onuda geliştirir Dolby. Her türlü ortalama bir kulaklıkta işe yarıyor.

Tavsiye ederim.
    netflix için en ucuz kulaklık tavsiyeniz nedir çok beklentim yok
  • Standart 20-20K frekans ve 40 yada 50mm sürücüsü olan kulaklık alabilirsiniz. Internetten "en ucuz" diye aratabailirsiniz. ±150TL altı iyi kalitede ürün bulmak zor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.