Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 N11 250/40 Satın Al 9 Haziran 2020 12:14 1 1 N11 250/40 N11 250/40 15 TLNOT: Pazarlık içeren mesajlara dönüş yapmıyorum. Genel olarak ücretleri uygun tutmaya çalıştım.NOT 2: Alıcı ve Satıcı arasında güven ilişkisine dayalı satış gerçekleştiriyorum. Belirtilen kriterlere uyulmaması durumunda hesap iptali gerçekleştirilecektir.İletişimSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa,Nilüfer Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün N11/MARTI|Apple Music | Deezer | Spotify | Storytel Satılık/Kiralık Hesap Malum site 25TL alt limitsiz web'de geçer Spotify Premium 90 Gün Hesap | Mevcut hesabınıza tanımlanır N11 250/40