Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Spotify Premium 90 Gün Hesap | Mevcut hesabınıza tanımlanır Satın Al 5 Ekim 2020 14:17 1 1 Spotify Premium 90 Gün Hesap | Mevcut hesabınıza tanımlanır Spotify premium 90 Gün 5 TL. *Premium iptali yaşanması durumunda ilk 24 saatte ücret iadesi, bir aylık süre içerisinde premium iptali durumunda sizin tercihinize bağlı olarak hediye hesap ya da %50 para iadesi.*Mevcut hesaba tanımlama/Playlist taşıma 90 Gün premium 6 TL *Kurulum benim tarafımdan gerçekleştirilir. An itibari ile mevcut hesaba tanımlama gerçekleştiremiyorum Spotify premium 30 Gün 4 TL. Sizin Hesabınıza Tanımlanır *Premium iptali yaşanması durumunda ilk 24 saatte ücret iadesi, bir aylık süre içerisinde premium iptali durumunda sizin tercihinize bağlı olarak hediye hesap ya da %50 para iadesi.Spotify premium 30 Gün3 TL. Sıfır hesap. *2020 yenileme aylık 7 TL Düzenli benim otomatik olarak yenilemem durumunda bu fiyat geçerlidir. Şartlara bağlı olarak hesap devri gerçekleştirilebilir. Spotify Öğrenci premium tanımlı hesap 10 TL, Hesap sizde kalır *Username:Passeword olarak teslim edilir, mail şifresi ilk 30 gün sabit tutulur. Bu süreçte hesap devrini gerçekleştirebilirsiniz.Spotify Öğrenci premium 90 Gün premium tanımlı hesap 12 TL, Hesap sizde kalır *Username:Passeword olarak teslim edilir, mail şifresi ilk 30 gün sabit tutulur. Bu süreçte hesap devrini gerçekleştirebilirsiniz.Spotify Premium Aile Hesap 5 TL (90 Gün kullanım) Hesap Sizde Kalır. 6 Kullanıcı ortak adreste bulunmak şartı ile kullanabilir. Spotify DE, Spotify US, Spotify AT, Spotify SK tanımlamaları yapılır. Ödeme NOT: Pazarlık içeren mesajlara dönüş yapmıyorum. Genel olarak ücretleri uygun tutmaya çalıştım.NOT 2: Alıcı ve Satıcı arasında güven ilişkisine dayalı satış gerçekleştiriyorum. Belirtilen kriterlere uyulmaması durumunda hesap iptali gerçekleştirilecektir.İletişimSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5 TL Miktar : 20 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa,Nilüfer Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün N11/MARTI|Apple Music | Deezer | Spotify | Storytel Satılık/Kiralık Hesap Malum site 25TL alt limitsiz web'de geçer Spotify Premium 90 Gün Hesap | Mevcut hesabınıza tanımlanır N11 250/40
Güncel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün N11/MARTI|Apple Music | Deezer | Spotify | Storytel Satılık/Kiralık Hesap Malum site 25TL alt limitsiz web'de geçer Spotify Premium 90 Gün Hesap | Mevcut hesabınıza tanımlanır N11 250/40