Şimdi Ara

NETFLIX Sertifikalı Mecool KM2 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
631
Cevap
29
Favori
51.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Harici hdd yi denemedim.usb den yükledim.usb den yazılım yüklerken yeni yazılım arama menüsüne ulaştığınız yerde, manuel yükleme seçeneği olmalı.oradan usb ye ulaşabilirsiniz.her yazılım yükledikten sonra android cihazlarda tv dahil, resetlemek,fb ayarlarına dönmek doğru olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En son cikan guncellemeyi kurarken android guncelleme ekrani geliyor sonra birden hata yazip atiyor bende ekran birden kararip yesil oluyor

• ilse kullanıcısına yanıt

Mecool km2 plus ı yeni aldım ben de Deco E4 e bağlayamadım sorunu çözebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altan2144 A kullanıcısına yanıt

Deconun modeli nedir ben E4 e bağlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aygulland -- 8 Temmuz 2023; 21:4:13 >
  • K M 2 PLUS güncellemesi için aşağıda ki linte bulunan 2.1.9 ce 2.3.3 sürümlü dosyaların 2 sini de indirip zipten çıkartın sonrasında 2.1.9 dan çıkan klasör içindeki update yazan zip dosyasını ve c.2.3.3 ten çıkan c2.3.3_update zip dosyasının 2 sini de usb ana dizinine atın usb yi cihaza takıp ayarlar cihaz tercihleri hakkında local update ten her iki güncellemeyi de peşpeşe 2 kez update yapmanız lazım sorasında cihazı fabrika ayarlarına almak update in daha sağlıklı çalışmasını sağlar

sorumluluk size ait

....

• aygulland A kullanıcısına yanıt

deco e4 ün hızlı dolaşım özelliğini kapatınca wifi ye bağlanıyor

• aygulland A kullanıcısına yanıt
    Buna gerek yok,sadece 2.3.3 ün yüklenmesi yeter.ayrıca ,2.3.3 ün adının sadece update olacak şekilde değiştirilmesi ve herhangibir klasör içinde olmadan direkt fat32 li usb ye atılması lazım.yoksa güncelleme yapılamıyor.

15 güne mecool cihaz üzerinden yeni güncelleme verecek.isteyen onu bekleyebilir

• evet ben de tam cevabımı düzeltmek için gelmiştim 2.3.3 içinden çıkan c.2.3.3 yazan zip li dosya adını update olarak usb ana dizine atarak güncellemeye başlamak gerekiyor.

• bu arada 2.3.3.güncellemesi bu cihazın Deco E4 ün hızlı dolaşım özelliğini kapatmadan wi fi ye bağlanamama sorununu düzelt miyor?

• ilse kullanıcısına yanıt

Deco da hızlı dolaşımı kapatırsanız bağlanır

• KM 2 Plus cihazına sahibim ve bir sorun yaşıyorum. Belki siz de yaşıyorsunuzdur. Hemen bahsedeyim;

Bluetooth kulaklık bağlayıp bazen film, müzik dinliyorum ama 1-2 dakika arayla anlık ses kesiliyor ve tekrar düzeliyor. Sanki çok uzaktaymışım da bağlantı sorunu yaşıyormuşum gibi bir durum oluyor ama öyle de değil. Box ile kulaklık arasında 2 metre mesafe var. Önü de açık. Engelleyen bir şey yok. Bluetooth sürümü ile alakalı diyeceğim ama pek sanmıyorum.

Kulaklığım Bluetooth 5.3, KM2 Plus Bluetooth 5.0 ama şöyle bir durum var. Bluetooth 5.0 olan bir telefonda da kulaklığı denedim, böyle bir şey yaşamadım. Kulaklığı elimle kapattığımda ses kesiliyor ama kulaklığı telefona bağladığımda ve bunu yaptığımda böyle bir şey olmuyor. Ya da yine uzak bir mesafede bile, bağlantı kolay kolay kesilmiyor.

Sizce KM2 Plus desteğe bildirmeli miyim bu durumu? Güncelleme ile belki halledilebilecek bir şeydir.

• cce kullanıcısına yanıt

Merhaba , müsadenizle bilgilerinizden yararlanarak ufak bir sorum olacaktı.

Ben bu box işlerini çok yabancıyım. Sırf atmoslu film izlemek için android box aldım.

Hardiskim ntfs formatlı boxa takınca file komander gibi dosya yöneticisinden dosyaların içindeki filmleri görebiliyorum. Hatta şunanla aç diyip kodiden açabiliyorum ancak kodiden direk hardike girdiğimde tüm dosyaların içi boş görünüyor.

Bu konunun çözümü varmı acaba. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Birde atmos için hangi ses ayarlarını yapmam gerekiyor acaba biliyormusunuz.

netflix veya appletv uygulamalarından film açtıımda dolby atmos çıkıyor ancak kodiden atmoslu film açtığımda çıkmıyor.

Bağlantı tipi box→ soundbar→ tv

• Slm, harddiskinizi mediaplayerınıza bağladığınızda filmlerinizi direkt kodiyi çalıştırıp, harddiskinize movie bölümünden ulaşıp açın.kodiyi cihaza ilk kurduğunuzda , tüm izinlere onay verinki cihazdaki hdd deki film ve resimlere muziklere ulaşabilsin.atmoslu ses dinlemediğim için kodi üzerinden ayarını incelemedim.

onay kısmına bakacağım teşekkürler.

hardiskin 1tb olması etkilermi peki

• meego kullanıcısına yanıt
    Etkilemez

• KM2 Plus için Temmuz'da 2.3.3 güncellemesinin geleceğini söylediler. Her gün OTA yoluyla gelip gelmediğini kontrol ettim ama gelmedi. Hala OTA'yı beklemeli miyim yoksa elle direkt kurayım mı?

• Xiton kullanıcısına yanıt
    4pda.to
    4PDA .:. Всё в порядке, но...
    https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1051823&st=860

Teşekkürler. Desteklerine mail attım. Benden Mac adresi ile Seri No istediler verdim. 1-2 hafta içinde update gelecek dediler bakalım bekliyorum. Bana bu cevabı verdiklerinden 2 gün sonra, hakkında kısmına Local Update diye bir bölüm geldi. Girdim oraya, içinde ismi rastgele sayı ve harflerden oluşan bir dosya vardı. Dedim herhalde güncelleme dosyası falan. Bastım ama güncelleme kurulamıyor dedi hata verdi. 2 gün sonra da geri kayboldu Local Update kısmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xiton

Teşekkürler. Desteklerine mail attım. Benden Mac adresi ile Seri No istediler verdim. 1-2 hafta içinde update gelecek dediler bakalım bekliyorum. Bana bu cevabı verdiklerinden 2 gün sonra, hakkında kısmına Local Update diye bir bölüm geldi. Girdim oraya, içinde ismi rastgele sayı ve harflerden oluşan bir dosya vardı. Dedim herhalde güncelleme dosyası falan. Bastım ama güncelleme kurulamıyor dedi hata verdi. 2 gün sonra da geri kayboldu Local Update kısmı.

Local update, manuel usb den yazılım yüklemek için.yazılımı bizim bölge için verdiklerinde, güncellemeyi kontrol ederek varsa yükleyeceğiz

Her gün güncellemeleri denetliyorum valla. Hala tık yok. Bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.