Ayarlar cihaz tercihleri ekran kısmına girin. Orada ekran pozisyonu kısmı vardır. Yüzde 100 ü alçaltın tam oturur ekran < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETFLIX Sertifikalı Mecool KM2 (29. sayfa)
-
-
Merhaba. Biraz geç bir cevap olacak ama hem sorunu çözemedi iseniz hemde aynı sorunu yaşan kullanıcılar için yazma ihtiyacı duydum. Bende farklı model bir cihazda (verizon stream gen2) aynı sorunu yaşadım. Kulak içi bluetooth kulaklığın tek tarafını kullanırsam ses kesilmesi olmuyordu, ancak iki tarafını da kullanırsam ses bir sol taraftan bir sağ taraftan sürekli kesilip kesilip geri geliyordu. Bu soruna neden olan şey bluetooth kulaklık ile cihazın bluetooth kumandasının sinyallerinin birbirini etkilemesi. Kumandanın pilini söktüğümde kulaklığın her iki tarafı da sorunsuz çalışıyor. Ancak kumandayı aktif ettiğimde hemen ses kesilmeleri başlıyor. Şimdi diğer tv içinde KM2 plus aldım ancak henüz bu cihazda kulaklıkları deneme fırsatım olmadı.
-
O zaman şöyle yapalım hocam çünkü aynı sorunu hala yaşıyorum. Eğer deneme fırsatınız olursa, KM2 Plus'ta deneyin sonra buraya raporlayın. Tabi sizin için de zahmet olmazsa. Müsait olsam ben deneyeyim diyeceğim ama bu aralar pek müsait değilim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Aşağıdaki youtube linkinde ufak bir apk güncellemesi anlatılmış. Onu yaptığınızda sorun düzeliyor. Ben hiç bir güncelleme yapmadım. Sadece bu apk ile zaten yüklü olan uygulamayı güncelleme yaptım. Sorun çözüldü.
https://www.youtube.com/watch?v=_pzEc6-MQjg
-
Merhaba. Reklam engellemek için, cihaza ip atamasını manüel yapıyorum. DNS kısmına Adguard'a ait dns leri yazıyorum. Bu şekilde reklamlı uygulamalarda reklam çıkmıyor. Ama orjinal youtube uygulamasındaki reklamları engellemez. Onun içinde reklamsız bir uygulama olan SmartNextTube apk indirip kurabilirsiniz.
Adguard DNS (Reklam Engelleme)
94.140.14.14
94.140.15.15
İsterseniz bu dns yerine yine Adguardın Aile profili için olan DNS sini de kullanabilirsiniz. Çocuklar için uygun olmayan yerleri de engeller.
Adguard DNS (Aile+Reklam Engelleme)
94.140.14.15
94.140.15.16
Diğer cihazlarınız için Adguard DNS ayarlarının nasıl yapıldığını öğrenmek için aşağıdaki bağlantıdaki sayfayı inceleyebilirsiniz.
-
Merhaba. Bu tür cihazlar elektrik aldığında direkt açılması için tasarlanmıştır. Bunun için tv boxa anahtarlı tekli prizlerden alıp takman veya fişten çıkartman gerek. Mi stick cihazında elektriği gördüğü an açılır normalde ama tv nin kapalı olmasından dolayı belki ona hdmi üzerinden de bir güç yönetimi yapmış olabilirler. Veya gücünü tv nin usb den alıyorsa tv açık olmadığı için usb ye güç gelmiyordur ve mi stick açılmıyordur.
-
-
Merhaba, 5ghz wifi görmeme sorununu belki çözmüşsünüzdür göremedim. Başka sorun yaşayan için bir tavsiyem olacak. 5 ghz kablosuz ayarlarında kanal değişikliği yaparak deneyin. Bazı cihazlar her kanalda wifi yi göremeyebiliyor. Birde 2.4 ile 5 ghz isimleri farklı olsun. Aynı olunca otomatik olarak bir biri arasında geçiş yapmaya çalışınca da sorun çıkarabiliyor. Aynı isimde kullanmak istiyorsanız da bant yönlendirme (band steering) ayarını kapatınız.
-
Hocam şimdi denedim. Diğer cihazımda ses kesilmeleri yaşamıştım ama km2 plus da kulaklık düzgün çalıştı. Kulaklığımın marka modeli QCY T13. Salonda kullanıyorum ve cihaz ile aramda yaklaşık 4 metre mesafe var.
Tamamdır hocam. Yani elimde iki seçenek var. Ya kumandanın pilini çıkaracağım ya da tek kulaklık kullanacağım. Değil mi? Ayrıca kumandada kızılötesi de var ama bluetooth ile bağlamadan kullanamıyorum da. Bu da kötü.
Telefona google tv uygulamasını kurarsanız telefondan kumanda uygulamasını çalıştırabilirsiniz. Bluetooth kumandaya gerek kalmaz.
Tamam deneyeceğim hocam. Siz şu an bu şekilde mi kullanıyorsunuz?
Yok. Bende sorun yapmadığı için kumanda aktif. Ama diğer boxda kulaklık ihtiyacı olursa kumandanın pilini çıkarıp google tv uygulaması ile kontrol ediyorum.
O zaman ben de öyle yapayım. Yahu hiç sormayın. 1-2 metre uzaklaşam, hemen kulaklığın bağlantısı kesiliyor. Koltuğa uzanınca bile ses kesilip duruyor. İdare ediyordum ama kumandadansa eğer, bağlantıyı keserim kumandanın olmadı. Bluetooth kulaklığı bağladıktan sonra, avcumla kulağımı kapatsam bile ses kesiliyodu. Bağlantı kalitesi olarak aşırı hassas boxta. Demek ki kumanda ile çakışıyormuş
Merhaba arkadaşlar,
Perşembe günü km2 plus modelini aldım ancak bir sorunum var bilen varsa yardımcı olur mu ?
Samsung CU7200 serisi bir TV ile kullanmaya başladım ancak ekran yenileme hızı km2 plus ile birlikte cihaz üzerinde 4k2k 59.94hz olarak gözüküyor ve bu durum IPTV izlerken ekran takılması problemi yaratıyor. 50hz'e aldığımda sorun yok. İşin garip tarafı 60hz olarak ne 4k'da ne de 1080p'de gözükmüyor.
Mi stick ile bağladığımda ise direkt 1080p 60hz olarak gözüküyor ve çok akıcı şekilde görüntüyü izleyebiliyorum.
4k ile başka bir programda bir şey izlemek istediğimde sürekli manuel olarak bu ayarla uğraşmak istemiyorum. Mi stick'in yaptığı işi bu cihaz neden yapamıyor bu durum neden kaynaklı ve çözümü var mı acaba ? Bilen arkadaşlarım yardımcı olursa memnun olurum.
Teşekkürler
-
Yapmadıysanız Güncellemeleri yapın bakalım sorununuz çözülür belki
https://www.youtube.com/watch?si=jwURI34-eUhiWJB9&v=Zdcsb8oEcV4&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu video üzerinden yaptım hocam çözüm olmadı maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende kontrol ettim şimdi. 59.94hz gözüküyor bende de. Tivimate üstünden iptv yi açtım hiç bir takılma vs yok. Yağ gibi akıyor hem 4k hem raw yayınlar. Yanlız ben güncelleme yapmamıştım. Bir de kutudan çıkan hdmi kabloyu kullanmıyorum. Kaybolmuştu. Onun yerine Paugge 2.1 4k sertifikalı hdmı kullanıyorum. Bilmiyorum ne kadar fark eder ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende onu düşündüm ancak deneyebileceğim 2.1 kablom yok. Güncelleme olmadan da aynı şekildeydi iade için gönderdim kabul olmazsa 2.1 kablo alıp deneyeceğim bakalım. Teşekkür ederim hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende şöyle bir durum var, 50hz ve üstündeki ayarlarda prime ve disneyde hdr aktif olmuyor. 29 hz 23 hz e ayarladığımda oluyor.herhangi bir takılma yaşamadım.iptv takılmaları genellikle iptv sağlayıcısı ve onlarla mücadele eden kısıtlama kaynaklıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X