Şimdi Ara

Netflix'ten bomba hamle: Süper Lig yayın hakkı için görüşmelere başlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
4
Favori
20.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde yayınlanırsa yayınlansın İptv var mis gibi yıllık 250 tl. Haftada bir maç izlicem diye bu kan emicilere tonla para veremem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ssport almasını istemem. Fiyatı şu anda 18 ve içerikleri çok çok zengin. Eğer süper ligi alırsa fiyatının fazlasıyla artacağına eminim. Eğer kazanırlarsa umarım birden fazla paket çözümüne giderler..

• Netflixte yayınlanmasın fiyatını arttırabilirler, futbol delileri başka platformlarda takılsın, gittikleri yeri bozarlar.

• TRT mrt almasın. Ekstra vergi bindirirler. Benim futbolla işim yok, niye ekstra vergi vereyim? Devlet böyle işlerden uzak dursun. TRT’de dizi de görmek istemiyorum sadece eğitim odaklı haber ve belgesel.

Devlet özel sektörün girmek istemeyeceği alanlara girer. Futbol yayını ile ne işi var?! Ne haltsa özel kanallar ve yayın organlarıyla halletsinler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Olay, sadece yayın haklarının birinden birine geçmesi olmamalı.

S Sport+ üyeliğini, yıllık 120 TL`ye satın aldım. F1, Bundesliga, Premier League, NBA, UFC izleyebiliyorum.

Siyasete saplanmış, rezil futbol takımları için insanlar 150 TL gibi bir ücret ödememeli. S Sport bunu nasıl aylık 10 TL`ye ya da kampanya olmadan aylık 18 TL`ye verebiliyorsa diğer yayıncılar da verebilir diye düşünüyorum.

• TRT alsın diyenler neye göre diyor acaba? Tamam ücretsiz olması falan iyi olur da siz bu hükümetin gerçekten halka ücretsiz bir hizmet yapacağını mı sanıyorsunuz?

Bunun acısını başka yerlere ekstra vergi getirerek çıkartmayacak mı? Ayrıca maliyeti diyelim 300 milyon tl olsun vergi ile halktan 1 milyar tl toplarlar.

Başka hükümet gelirse evet trt yayınlasın ama şu anda olan hükümet ile trt falan yayınlamasın. Özel olarak kalsın!

• quote:

Orijinalden alıntı: technician77

Bu mesaj silindi.

Acıyorum verdiğim paraya. Karşılığını alabilseydim hiç sorun değil ama onu da alamıyorsun. Maç kalitesinden bahsetmiyorum, yayın kalitesi çok kötü. S Sport' da EPL maçlarını izledikten sonra görüyorsun arada ki farkı.

• Yorumlarda insanlar hep, ihaleyi alan firmanın fiyatını arttıracağından çekinmiş. Zam fobisi oluştu ülkede artık. Mezarcılar da TRT alsın beleşe izleriz demiş :D

• S sport olmasında. 3 ay kullanmadığım halde para çekmişler. Mail atıp rica ettim, cevap vermeye bile tenezzül etmediler. İade etmeyebilirsin bu normal, ama kibarlıkla cevap verebilirler.

Netflixin bu konuda rakibi yok. Alırsa gerçekten müthiş olur. İnternet ağının %20 sini netflix oluşturuyormuş bu arada, youtubedan daha fazla.

• amazon veya netfliks alsın

• Internet yayını gecikmeli geliyor. Uydu yayınına alternatif olur ancak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Malesef Turcell Turktelekom gibi firmalar alırsa iptvde maç izlemeyi unutun :) Şu ortamda beinport ta iken bile maç saatleri bant daraltması yapıyorlar

• exxen der giderim. siyaset futbolu yöneten algıyı da yönetir.

• süper

• sadece netflix e verirlerse saçma olur bence. ama çoklu yayıncı olayını sevdim. trt spordan her hafta ücretsiz birkaç maç verseler çok iyi olurdu.

• sadece netflix almayacak zaten birden çok yayıncı olacak

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Ayda 20 TL ücret ödeyerek' Bundesliga, premier lig, f1 ve diğer sporları da içeren paketi tercih etmek, çok daha mantıklı bir seçenek bence de. Süper lig izlemek için' ayda 150 TL ücret ödemek
    hiç mantıklı gelmiyor.

• Selcuksports HD

• Bence Trt yayınlamalı, o kadar para ödüorz trt için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.