|
Bildirim
Anket seçeneklerine Selçuk Sports'u eklemeyen editörü kınadım. 👑
|
TRT Spor'a oy veren arkadaşlarda ki umuttan istiyorum.
|
Amazon prime alsın, temizinden 8-9 tl ye bi dolu hizmet alıyorsun. Hayaller böyle. Bakalım nolcak
|
Oyumu TRT'ye verdim. Faturadan pay alıyorlar bari bir işe yarasın.
|
TRT alsın diyenler neye göre diyor acaba? Tamam ücretsiz olması falan iyi olur da siz bu hükümetin gerçekten halka ücretsiz bir hizmet yapacağını mı sanıyorsunuz?
Bunun acısını başka yerlere ekstra vergi getirerek çıkartmayacak mı? Ayrıca maliyeti diyelim 300 milyon tl olsun vergi ile halktan 1 milyar tl toplarlar. Başka hükümet gelirse evet trt yayınlasın ama şu anda olan hükümet ile trt falan yayınlamasın. Özel olarak kalsın! |
Netflix'de yayınlansa iyi olur.. Futbol ve yerli entrika dizilerinden beyni muhallebiye dönen bazıları için iyi bir şey...
Maç bitince ordan bi yabancı dizi veya belgesel açar da "aaa dünyada neler oluyormuş" der belki |
aha buraya yazıyorum dijital platform dedikleri de exxen'dir.
|
Bende Bein Sports'a oy atan arkadaşların kafa yapılarının incelenmesini istiyorum |
Çok mantıklı karar ve ne kadar cok yayıncıya satarsak Türk futbol markası o kadar büyür ayrıca döviz kuru altında ezilen kulupler bu yayın gelirleri sayesinde rahatlayabilir
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordexa -- 18 Mayıs 2021; 21:29:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Alırsa DAZN veya Prime Video (Amazon) alır. Netflix'in işi değil bunlar, girişmez. |