Şimdi Ara

Netflix'ten bu tür filmler kopyalanamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler. Senden ne haber? Bu benim ilk gönderi paylaşımım ve biraz yardım arıyorum. Sonuç olarak, benim için daha iyi önerilerde bulunabileceksiniz. Beyler, Netflix filmlerinin, videolarının ve web dizilerinin büyük bir hayranıyım. Onları Netflix uygulamasını kullanarak alabileceğim. Ancak, Netflix'ten bu tür filmleri kopyalayamıyorum. Bana bu görevi nasıl gerçekleştireceğime dair herhangi bir işaret verebilir misiniz? Bunun doğru yer olup olmadığından emin değilim, dostum. Mümkünse, lütfen bana yardım edin. Herhangi bir yardım çok takdir edilecektir.

• Arkadaşlar bu yazıda bahsettiğim hileleri takip edebilir miyim? Lütfen bana yardım et.

• Lancemorin kullanıcısına yanıt

Hello mate,

I guess you are using Google Translate to translate your question to Turkish. You can ask in English if it is more convenient for you.

Regarding the issue in question: You can only download movies into Netflix app in order to watch them later offline (for example during a flight). But it is not possible to move them to a USB drive.

I don't have any experience with 3rd party applications like FlixGrab. You can try them for yourself. Other than that, you can try torrent sites. All the movies in Netflix are available as torrents to download.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.