|
Bildirim
başlıktaki en beğenilen yorum adamların neden böyle bir yola başvurduğunu gösteriyor zaten
hırsızlık komik bir şey bazı insanların kitabında sorsan "müslümanım" deyip, akşam iftarı açtıktan sonra korsan windows'unda utorrent'ten indirip film şirketinden çalmış olduğu filmi izlerken, apk'lı oyununu oynayarak göbeklerini falan kaşırlar, sahurda da niyet edip yatarlar. netflix haklı. uzatmaya gerek yok. adamlar ellerinden geldiğinde engellemeye çalışıyor. |
Android kullanmıyorum ancak ne kadar saçma bir yorumdur bu ?
Dünya'da 8Milyar insan var . Bu her insanın geliri ekonomik olarak aynı değil . Herkes kendi imkânları doğrultusunda sahip oldukları şeyi dilediğince kullanma / tüketme hakkına sahip Burada " Root & Jailbreak " ile kullanan kim varsa tamamiyle kendilerinin tercihi . Firmalar başarılı olsun o halde yazılımı engellesinler Sizin gibi " kapital " düzene tüm benliğiyle teslim olmuş tüketiciler içler acısı. Kimi Apple'a tapar , kimi Samsung'a tapar . Biri de çıkıp desin ki hayatimi kolaylaştırdığı için tercih ediyorum . Arkadaşım , burada hiç kimse başka birini root vb birşey kullanıyor diye eleştirme ve HIRSIZ gibi bir sıfat kullanma cesaretine sahip olamaz ancak tabii ki yazması kolay . Her zaman öyle olmuştur ... Samsung gram anlamam ve bedava verseler kullanmam , çünkü ihtiyacım yok . Keza root falan anlamam , aynı şekilde 4'ten beri JB nasil olur bilmem . En son o zaman kullandım Şuan iPhone'un son JB'lerini birakin yapmayi okumuyorum Bile kendime göre " güvenlik " önlemi diye yapmiyorum Neden bu kadar yükseldiğimi de belirteyim "hırsız" lafı basit bir sekilde buradan söylenmeyecek kadar argo bir laftır bana göre . Yazık , başka diyecek bir şey bulamıyorum |
Hiç bir probleme yol açacağını sanmıyorum. İsteyen rahat bir şekilde kurar, rootlu olsa dahi kullanabilir. İşte Android böyle kaliteli bir platformdur.
iOS mu... kaç kaç kaç. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 15 Mayıs 2017; 12:47:39 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 15 Mayıs 2017; 14:45:15 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 15 Mayıs 2017; 16:36:15 > |
|