Şimdi Ara

Netflix Türkiye 30 günlük deneme süresini iptal etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
16.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir insan Netflix'e niçin para verir ki? Her şey internette var zaten. İşin daha garip yani Netflix'te her şey yok.

HBO dizilerini, farklı yapımcı dizilerini nasıl izleyeceğiz?

Çoğu film zaten yok.

Sırf filmi açmadan 3-5 reklamı atlamamak için sadece Netflix yapımlarına bağımlı olmak bana mantıklı gelmiyor.

• beleşe gecinip kendini hakli gormeye calisan dh öluculerin gozleri yasli bet reklami izlememek için ayda 4 arkadaş kisi basi 10 lira veriyoruz buna da MizmOx da hepsi var diyen insanlarin eleştirmesi ayri bir ironik o adamlar para kazanmasa izlediginiz diziler filmler vs. Hangi bütçe ile cekilecek acaba mİziMox dizi ceker size artık

• Kardesim nolur su kapitalist sirketi ovmeyin. Dizibox,dizilab'dan zaten izleyebiliyor insanlar. Ucretsiz kullansan bile netflix senin uzerinden kâra geciyor. Topladiklari veriler ile dizi ve filmleri sekillendiriyorlar.

• inşallah darisi spotify ve deezer da olur türke beleş gostermiceksin ayni arkadaşim beles netflix kullanmak için 4 tane bankadan kart çıkarttı

• Netflix de ülkemiz şartlarına ayak uydurmaya başladı. Bugüne kadar yine iyi bile dayandı

• Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    dizibox ve dizilab sanki babasinin hayrina size dizi izletiyor saniyorsunuz onlar para kazanmiyor üstünüzden degil mi ? Kepazeligin bini bir para olmuş memlekette 2 cigara az içinde 4 kişi 10ar lira verin kardeşim sacma sapan dizimox dan izleyene kadar, gerçe torrentle büyümüş ülkede bunu anlatinca mal durumuna düşüyorsun da neyse biz gene de anlatalım

• Netflix dizileri farklı platformlarda var ama Türkçe dublaj sevenler için sorun. Netflix'te çoğu içerik dublajlanmış.
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    reklam izlememek için, anında destek almak için bozuk player vs sorunlarla uğraşmamak için, işini yapan şirketin para kazanması gerektiğini yoksa beğenerek izledigimiz dizilerinin birçoğunun yapılamayacağını bildiği için ülkendeki dizi ve film sektörüne yatirim yapmaya devam etmesi için ayda 10 lira veriyor insanlar 10 lirayı çok görmeyin 1 sigara paketi bile en ucuzu 12 lira

• Çok doğru bir karar ama kalite ayarı gelmediği sürece yıllık beleş de verse kullanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix di, disney + di, blutv di bu işin sonu yok sürekli yeni yayıncılar ortaya çıkıyor, hangi birine para vereceğiz? The Mandalorian izlemek için rarbg ye yöneldim, böyle giderse Netflix' i de bırakıp komple kurtulacağım.

Edit: Bir de burada DH ölücülerine beter olun filan demişler, gerçek bir dh ölücüsü zaten bu saçma sapan üyelikle, sanal kartla uğraşmaz girer rarbg ye 1080p, 2k bluray artık neyse dizisini, filmini çeker işini halleder , forum bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 5 Şubat 2020; 13:4:7 >
  • Harika haber. Beter olsun tüm fakir ölücü DH tayfası.

• G6X3 G kullanıcısına yanıt
    Giriş paket 18 lira hocam, hd desteği de yok.

Anca 4 kişi birleşip alacağız ki işe yarasın ki yine de 15'e yakın dizi bitirmişimdir sadece 3'ü Netflix dizisi. Yine gidip netten izlemek zorunda kalacaktım diğerlerini.

İlerleyen zamanda alabilirim yine de dediğiniz sebeplerden dolayı, şu an için öğrenciyim ve 10 liram değerli.

Not: Sigara kullanmıyorum.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    Vallaha hocam bazi bankalar ile anlasmalari oluyor 40 liralik paketi 6 ay boyunca 20 tl aldik 4 kişi ben de bir öğrenci olarak 10 liranin degerini senin kadar iyi bilirim ama cebinde tomarla parasi olupta halen sacma sapan 10 tl vermemek için banka hesabi açan insanlari görüp onlarin gozunde mal durumuna dusmek anca bizim topluma yakisir herhalde

• Ölücüler için hüzünlü haber :)

• Yeterince içerik yok. Diziler o kadar çok kısa sürüyor ki, hiç bişey anlamıyorsun yeni sezon ne zaman başlayacak belli değil. Yeni filmlerin çoğu yok genelde eski filmleri izlemek zorunda kalıyorsun popüler kült olmuş Friends dizisi platformda yok. Fiyat bu kadar eksik yetersiz içerik için 40 tl fazla. Tek güzel yanı sunucuları takılma kasma olmuyor. 30 günlük demene süresini kullandım geçen sene, baktım yeterli içerik yok devam etmedim. Çünkü vikings dizisini izliyordum. 5. Sezon 10 bölüme kadar koymuşlar yayına. Geri kalan bölümleri internetten izlemek zorunda kaldım. Ne anladım ben bu işten. 1,2 dizi izlemek için 40 tl vermeye değmez ayrıca yayını hangi kalitede izlediğinizi bilmiyorsunuz 4K diye alıyorsunuz paketi ama dizi 4K çekilmiyor, neden çözünürlükte 2k seçeneği yok? Benim internetim 2k izlemeye imkan veriyor e bu yüzden neden 4K almak zorunda kalıyorum? Ya da 1080p kalitesinde izlemek zorunda bırakılıyorum? Kısaca 30 günlük süre olayı ters teper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 5 Şubat 2020; 13:24:4 >

• Bir paket sigara paracıları toplanmış hemen:))
    İlk ay ücretsiz olan deneme süresini bile kullanmadım yokluğunu da hissetmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HBO Türkiye olsa para verirdim ama Netflix'in içeriği zayıf. 6 ay kullanıp bıraktım.

• Darısı spotify ve diğer türevlerine teşekkürler bizim çok akıllı milletimize neyin ne olduğunu gösterdiğin için bi onlar akıllı tüm dünya salak zannediyorlardı iyi oldu

• iyi olmuş mokunu çıkarmışlardı her ay sanal kart ile üyelik açan ölücüler ve işi ticarete döküp 5 tl den 8 tl den 1 aylık netflix hesap satan işi ticarete döken çakallar avcunu yalasın artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.