Farkındayım ama şöyle düşünün, zaten zorluklarla kazandığınız parayla güzel rahat bir tatil yapmak varken neden maske ile zorlanarak tatil yapayım. Tatil mi olurmuş öyle? Üstelik kazara korona olsanız ekstra masraflar çıkacak hastane ücreti vs. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki ülkede zengin oranı çok yüksek ama insanlar netflix gibi "gereksiz" şeylere para harcıyor. Söylediklerinizi derinlemesine düşününce nereden bakarsanız bakın elde kalıyor. |
Netflix Türkiye üyelik paket fiyatlarına zam geldi: İşte yeni fiyatlar (4. sayfa)

-
-
demek ki Euro artacak, önlemimizi alalım.
-
Ben kaçak kullanıyorum -
Zam geldiği için bir artık çok bir işe yaramıyor. Mesela papara daki 10 tl iadeyle sd paket 10 tl ye geliyordu şimdi 16 TL oluyor. O paraya 2 ay Amazon prime alırsın. 2 ayda bedava veriyor 4 ay kullanırsın. Bu arada banabaktaki bein connect bitmiş dün vardı mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 4 Mart 2021; 12:16:57 > -
Zam tutarları enf. etc. falan haklısınız kesinlikle ancak;
Malum yarışmalardan ve diziler yüzünden tv den kaçıp netflix e sığındık. Netflix'in tvden daha fazla tv'ye dönüşüp nitelikleri göreceli yerli dizi ve yarışmalar yapması yetmiyormuş gibi, bunu agresif şekilde finanse etmemizi istemesi açıkcası benim canımı sıkıyor.
Valla memleketimde oyundur, böyle stream servislerinin etc. genele yayılmasını hiç istemiyorum. Kesin posası çıkıyor. Daha fazla para kazanmak için ya genele iş yapmaya başlar ve bunlar için senden acayip para isterler. Ya da acayip regülasyonlar falan gelir. Biliyorum bencilce ama sonu hep hüsran oluyor. Konsol fiyatlarına gelen ekstralar, Ali express'e gelen ekstralar ve Netflix. Netflix resmen asimile oldu coğrafyamda. Niş kalsın böyle şeyler.
-
Hocam hiç biri netflix kadar zengin değil ki ayrıca netflix de de banka kampanyaları var. Hatta üniversite öğrencisi iseniz akbank da %100 iade + 15 chip para kazanabiliyorsunuz.
Ayrıca qumbara gibi uygulamalardan d&r kodu ile de d&r mağazalarından netflix gift card alabilirsiniz -
Abonelik iptal. Zaten izleyecek bir şey bulamıyordum bahane oldu...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olabilir hocam ama ben netflix te izleyecek birşey bulamıyorum mesela bir tek belgeselleri güzel geliyor. Dizileri zaten hep yarım, çoğu bitmemiş. Bitenlerinde finali havada kalıyor. Gerçi Amazon prime filan da daha kullanmadım yüzüklerin efendisi çıkınca deneyeceğim. -
Hala hizmetin iyileşmesini bekliyoruz. Spartacus dizisini halen alt yazılı izliyoruz. Hala Türkçe seslendirmesi sunulmadı. Daha yüzlerce yapım seslendirme bekliyor. Ayrıca Türkiye'ye özel hiztten bahsederken neden hala Yeşilçam filmleri kütğphneye eklenmiyor ? Zam yaparken verilen vaatler yerine getirilmeli. -
Bu aslında nelerden hoşlandığınız ile alakalı ülkemizde bi hulu , hbo max , apple tv yok ama bir sürü seçenek var bende mesela blu tv , bein connect ve amazon prime da var ama bunlardan neredeyse toplasan 10 yapım izlemişimdir.
Tabi ki sizin zevkleriniz olduğundan benim burda söyleyecek bir sözüm yok sadece böyle kampanyalar var da demek istemiştim -
Netflix özel dizileri bir kaliteli çıkmadı ki o dediklerini de yapsınlar başlarda güzel diziler vardı şimdi 100 diziden 1 2 tanesi iyi oluyor onlar da sonradan yine bozuyor.
Yeşilçam olayı falan çok mantıklı da ne zaman yaparlar acaba. -
Netflixin sesi berbat.
Amazon prime dizilerinin sesleri bile çok daha detaylı.
Eğer amazon ve netflix filmlerinin torrent linklerine bakarsanız
Netflix 768 kbit sesin üstüne asla çıkmıyor.
Amazon kesinlikle daha iyi.
İkincisi netflix dizileri harbiden kalitesiz ve lgbti takıntısı var.
İlla bir top bir travesti bir lezbiyen bir obez olacak.
Usandık artık.
Belgeseller güzel zaten onlarıda bbc çekmiş.
Hollywood filmi fazla bu güzel ama sesi berbat.
Kısacası deve gibi platform her yeri eğri büğrü.. -
Asimile olmadı bizim ülkemizde tüm dünyaya yayıldığı için artık para basma makinesi gibi oldular para kazandıran ne varsa onu yapıyorlar genele hitap... -
Temel paket 3 standart 4.5 euro yükselmiş bu mu pahalı. Alışamadınız hala 1 euro nun 9 tl olmasına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Mart 2021; 12:34:25 >
TL durmadan değer kaybettiği için normal bir zam olmuş.
İyiki netflix kardeşliği varda uygun fiyata izleyebiliyoruz.
Yoksa tek hane 55 lira verilecek para değil.
Artık öyle bir noktaya geldik ki.
Neredeyse aylık 1.000 liraya yakın insanlar fatura ödemesi yapıyor.
Elektrik,su,doğalgaz,cep tel,internet,netflix,amazon vs. vs. şahsıma 750 liraya yakın ödüyorum bunlara
-
ülke koşulları felan hikaye bu kadar zam çok fazla.artık üyeliği kapatıp bir kaç arkadaş birlikte kullanırız.şimdi onlar düşünsün
-
Müşteri kaybeder, yeni müşteri kazanamaz, yaptığı zam kuşu ürkütmez yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKBULL -- 4 Mart 2021; 13:7:49 >
Pek mümkün değil artık herkes kendi platformunu kuruyor yakında sadece kendi ürettiği içerikleri yayınlayacak onun için Netflix gibi bir kütüphanesi olması pek mumkun değil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Prime'ı savunduğumdan değil ama Türkiye Netflix içeriği leş. Ben İngiltere Netflix'i de kullanıyorum, içerisi şampiyonlar ligi gibi. Bizdeki gibi öyle Imdb'si 2.7 olan filmlerle dolu değil :) Veya 5 sezonluk diziyi göstermelik 2 sezonunu ekleyip diğer sezonlarını eklemek için meletmiyorlar kullanıcıyı, çatır çatır ekleniyor her şey. Haftada 2-3 gece fırsat buldukça bişeyler bakcam diye 55 lira vermem ben bu hizmete, kişisel tercih tabii ki benim hiç bi firmaya/kullanıcıya top attığım yok.
Gider appletv'den film kiralarım, çok beğendiğim dizilere de bir sürü farklı platformdan ulaşırım olur biter. Benim için "olmazsa olmaz" bi durum yok netflix için.
-
Netflix in iğrenç içeriklerinden sonra amazon a geçtim şimdi onu da iptal edicem. Amazon u da hiç tavsiye etmem. Bu pandemi zaten çökmekte olan dizi ve film sektörünü yok etti. Bunun idrakine varamayanlarda yakında acı gerçeği anlayacaklar. Artık arayışlar nafile. Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X