|
Netflix uygulamasına TikTok benzeri bir özellik geldi: Fast Laughs
-
-
Bir sonraki haber: e-devlete tiktok benzeri özellik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromer -- 4 Mart 2021; 17:3:6 > -
Evet hoş vs belki ama çok fazla durmamak lazım .Gençlik ne kadar bom boş bir alemde geziniyor, umarım herkes farkındadır. Şunlardan sıkılsak da çabuk kurtulsak bari.
Bana hep buralarda dolanılıyor gibi geliyor, sonra gerçek ciddi bişi yapmaya gelince uygulamalı veya dijital ortam öyle şaşa kalıyorlar veya ucundan tırtıklayıp bırakıyorlar.
Mesela şurdaki pod-castleri tam dinleyen varmı ki https://www.youtube.com/user/lexfridman
Ya dahttps://arxiv.org/ deki okuyan, makaleleri inceleyen, sonra benzerini yerli yapan.
ya da bende bir terslik var :D
-
Tiktok dan çok gain'e benzettim -
Ben sizin normal olduğunuzu düşünüyorum. Malesef sunulan çok ama çok boş içerik var. Ve ne hikmetse bomboş insanların bomboş konuşmalarını insanlar izliyor/dinliyor, takip ediyor, üzerine konuşuyor/tartışıyor.
Bilmiyorum bana da çok boş geliyor. -
Neyse ki iptal ettim bol sans netfiliz -
Benim beklediğim iki özellik var.
Birincisi ayarlardan isteğe bağlı eş cinsel sahnelerin otomatik atlaması. Hemen kızmayın ayarlardan isteyenler izleyebilecek.
İkincisinde Türkçe dublaj filtresi istiyorum -
Ulan oğlum yeter lan.
Bitmiyor ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne halta yarıyor bu. Netflix'e kazandıracağı ne? Saçmasapan uygulamalar.
Internet ben lise yıllarım da (insanlar artık daha akılcı ve mantıklı düşünen canlılar haline gelecek) diye pazarlanıyordu. Simdi ise o kadar çer çöp doldu ki....
Aslinda bireyin kendin de bu filtre ; MIT , khan academy , engineering lab vs vs gibi içerikler ile dandirik içerikleri ayirt edebilmek kişinin kendi isteğinde bitiyor.
Kolay tuketim = 0 değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan Murat Yıldırım -- 5 Mart 2021; 10:23:36 >
Çöp
-
Terslik yok hocam zaten herkes kaliteli yaşam sürecek diye birşey yok. İnsanlar internet yokken de böyleydi ama dijitale düşünce gözümüze girer oldu.
Siz yalnız değilsiniz ve internetin kocaman bir çöplüğe döndüğüne katılıyorum ancak sizin gibi insanlar için nimet olma özelliğini yitirmiyor.
Bu arada makale gibi spesifik değil de daha "genel" düşünürsek Ayhan Tarakçı, Barış Özcan, Flu TV bilim içerikleri, düşünce üzerine bazı kanalların vs. çok iyi hit aldığını görüyoruz. İzlenmeler elbette düşük olacak, dünyanın her çağında bilime ve öğrenmeye olan istek azdı.
-
TikTok yok olsun derken, herkes TikTok oluyor. -
aga o verdiğin site türkçe olsa okuyup anlamayacak bir sürü doçent var. bak doçent diyorum, lise öğrencisi cart curt değil. hayatında fibonacciyi duymamış öğretim görevlisi tanıdım ben . kadın ben hayatımda hiç öyle birşey duymadım diyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir sonraki haber: e-devlete tiktok benzeri özellik |
Neyse ki iptal ettim bol sans netfiliz
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X