Şimdi Ara

Netflix Varken HALA KORSAN FİLM İZLEMEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence günah. Kul hakkına giriyorsunuz. Netflix hem de ucuz.

• +1

Bir de VPN ile US içeriklerine de ulaşınca tadından yenmiyor. İnternetten film izlemek ameleliktir.
  • Korsan bedava ve korsanın getirdiği avantajlar var .

Önceden indirerek videonun takılmasını önlemesi ve görüntü kalitesi,

Ücretsiz olması,

Her dizinin filmin olması,

Yabancıya para kazandırmama(puhu ve blutv yi destekliyorum)
  • netflixte istediğim filmi bulabilecek miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes interneti öyle hızlı değil yüksek kalite izlemek için indirmemiz gerekiyor hem netflix bütün filmler var mı?
  • ben eski filmleri izliyorum yeni filmleri izlemiyorum
    eski filmlerde tvde çıktığı için bence korsan sayılmaz
  • internet hızım iyi fakat istenilen her şey yok. Ayrıca para ödemek de istemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox'ta Film İzlemek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • netflix de filmler çok kısıtlı.

• Zaten internete aylık 70 civarı bir ücret ödüyorum.Geri kalan durumlar için elimin altında senelerdir onlarca üye olduğum torrent siteleri mevcut ve arşiv yapan birisi olduğumdan bu daha makul geliyor.Ben zaten şunları hiç doğru bulmuyorum.

İnternete para,
    Netflix ve video uygulamalarına para,
    Fizy,Spotify v.s para,
    Cep telefonu interneti yada özel servislerine para
  • 70 lira internete ödüyorum bide netflix'e mi vericem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismety öz

herkes interneti öyle hızlı değil yüksek kalite izlemek için indirmemiz gerekiyor hem netflix bütün filmler var mı?

twd 7. sezon bütün bölümlerin torrent linki at o zaman bana indireyim
  • olur ama internetimin parasini sen verecen. yok diyorsan sana soruyorum, karsinda enayi mi var? git devletine dilen belki kapiya baglar.

• Netflix iyi ama film arşivi az maalesef adam 10 filmde oynamis netflixte 1 filmi var

• GANN1CUS kullanıcısına yanıt
    okul başladığından beri dizi izlemiyorum o yüzden torrenti de kaldırdım ama gecen yaz her şey vardı torrente hatta bizim me102 dersinin kitabı gelmemişti ilk hafta okulun kitap satış yerine onu bile buldum torrenten aramasını bilirsen her şey var torrente babanın tc no bile bulursun
  • Siz netflixi Full HD fln mi saniyosunuz ?

Media playerim 60 inch full hd tv m var torrentten inanilmaz goruntu kalitesinde indirip gerekli altyazi vs islemleri yapip atiyorum hardiske. Hobim bu benim film bulmak, fragmanlari izlemek uygun altyazi ayarlamak yada editlemek.

Romanyadayim 10GB lik film 3-4 dakika ya iniyor 1000 Mbps internetim var aylik 50 liradan az bide HD kanalli kablolu off super lan hayat.
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
  • Feysbuk kullanıcısına yanıt
    Korsan izlerken zaten zaten yabanci programları kullanmiyorsun demi. İşletim sistemin yabanci. Tarayıcın yabanci. Arama motorun yabanci. Ee daha ne destek vermiyeceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Kardes bu devirde torrent linki bulamiyosan ben napiym, ben aradigim herseyi buluyorum turk filmi fln olmadikca onlarida bir takim sitelerden indiriyorum. Senin dizinle ugrasamam bide herkese ayni cevabi vermissin trolluyomusun napiyosun ?
  • Netflix türkiye kadar leş bir platforma ayda 30 lira vermek ? Doğru düzgün film bile yok istediğim 10 filmden ancak 1'ini bulabiliyorum. 1 ay dolsun iptal ettireceğim
  • Royals11 kullanıcısına yanıt
    Ad hominem yapma. Onu mu diyor adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.