Şimdi Ara

Netflix ve Disney+ gibi dijital platformlara yön veren kavram: Churning (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haber içeriğinde de geçen; nicelikten ziyade nitelik konusuna katılıyorum. zaten Netflix son derece berbat durumda (bence.). Aylık 10 tane saçma sapan dizi olacağına, ayda 1-2 kaliteli diziye razıyım.

• Selamlar elimde vestel kampayasindan kazandığım 1 yıllık disneyplus üyeliği var isteyene uygun fiyata verebilirim,teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrcatak M kullanıcısına yanıt

dolandırıcı

• Zachilleus kullanıcısına yanıt
    Pardon?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Devasa bütçeli veya ımdb 9 ve üzeri yapımlar meşhur oyuncular falan beklemiyoruz zaten. Her ay 3-5 tane orta kalite izlenebilecek düzeyde en azından 1.30 veya 2 saat eğlenebileceğimiz görselliğin iyi olduğu ortalama avrupa veya abd filmi bekliyorum ben şahsen. Netflixe bunun için ödeme yapıyorum. Avrupa filmleri güzel oluyor norveç isveç vb gibi ülkelerde geçen 5-6 oyuncudan oluşan mini belgesel/film tarzında içerikleri izlemek hoş oluyor görsellik şahane. Onun dışında netflixin filmleri falan daha çok kiralaması gerek platformu biraz daha çeşitlendirmesi gerek. 2-3 aylığına kirala yeni veya eski seri filmleri oturup maraton yapıp izleyelim. Mesela korku kapanı serisi yok 1. filmi var sadece diğer tüm korku serileri gibi örneğin.

• BoRriZ kullanıcısına yanıt

The Madness dizisi ve La palma dizisini izledim bu hafta güzeldi ikiside bence. Muhteşem ötesi değiller tabi lakin izlenebilir orta kalitede çerezlik diziler bakmanızı öneririm.

bugün hesap açmişsın dolandırıcısın sus

Arkadaşım almicaksan çekil lütfen kenara, elimde 7 adet ben playstation cafe işletmecisiyim.7 adet vestel tv alınca veriyorlar.

bedava almışşsın bedava ver o zaman, foruma bir faydan olsun, bir günlük kullanıcı.

Senin ney mesela forma katkın, anlatsana biraz artist kullanici?

• İptv aldım bu sene görüntü çamur gibi.
    Netflix 300 spartalı açtım görüntü idare eder ama beklediğim kalite değildi.

Stremio + real debrit aldım
    30/40gb hdr10 yada dolby vision olarak açıyorum görüntü çok çok iyi. Takılma donma bekleme yok. Remux bazen açıyorum takılmalar olabiliyor oda İnternet hızım ile alakalı. 100mbit

Kısacası stremio + realdebrit tüm içeriklere ulaşılabiliyor. Korsan ile mücadele kapsamında real debrit Twit atmıştı, şimdilik sorun yok gibi ama ilerde ne olur bilinmez...

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

bende anlamadım, hanımla öyle boş ekrana bakar gibi zapping yapıyoruz  

• real debrit ücerti ne kadar ?

• sebtom kullanıcısına yanıt
    180 gün 16 eur. Diğer günler için sitelerinde fiyatlar var hocam.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Çoğuna adam akıllı bir şey çıkmıyor artık. İzleyecek bir şey bulamamanız normal.

Ben de paramount bekliyorum. En azından dönemlik alıp takılırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.