|
Netflix ve Disney+ gibi dijital platformlara yön veren kavram: Churning (2. sayfa)
-
-
Selamlar elimde vestel kampayasindan kazandığım 1 yıllık disneyplus üyeliği var isteyene uygun fiyata verebilirim,teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dolandırıcı
-
Pardon?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devasa bütçeli veya ımdb 9 ve üzeri yapımlar meşhur oyuncular falan beklemiyoruz zaten. Her ay 3-5 tane orta kalite izlenebilecek düzeyde en azından 1.30 veya 2 saat eğlenebileceğimiz görselliğin iyi olduğu ortalama avrupa veya abd filmi bekliyorum ben şahsen. Netflixe bunun için ödeme yapıyorum. Avrupa filmleri güzel oluyor norveç isveç vb gibi ülkelerde geçen 5-6 oyuncudan oluşan mini belgesel/film tarzında içerikleri izlemek hoş oluyor görsellik şahane. Onun dışında netflixin filmleri falan daha çok kiralaması gerek platformu biraz daha çeşitlendirmesi gerek. 2-3 aylığına kirala yeni veya eski seri filmleri oturup maraton yapıp izleyelim. Mesela korku kapanı serisi yok 1. filmi var sadece diğer tüm korku serileri gibi örneğin.
-
The Madness dizisi ve La palma dizisini izledim bu hafta güzeldi ikiside bence. Muhteşem ötesi değiller tabi lakin izlenebilir orta kalitede çerezlik diziler bakmanızı öneririm.
-
bugün hesap açmişsın dolandırıcısın sus
-
Arkadaşım almicaksan çekil lütfen kenara, elimde 7 adet ben playstation cafe işletmecisiyim.7 adet vestel tv alınca veriyorlar.
bedava almışşsın bedava ver o zaman, foruma bir faydan olsun, bir günlük kullanıcı.
-
Senin ney mesela forma katkın, anlatsana biraz artist kullanici?
İptv aldım bu sene görüntü çamur gibi.
Netflix 300 spartalı açtım görüntü idare eder ama beklediğim kalite değildi.
Stremio + real debrit aldım
30/40gb hdr10 yada dolby vision olarak açıyorum görüntü çok çok iyi. Takılma donma bekleme yok. Remux bazen açıyorum takılmalar olabiliyor oda İnternet hızım ile alakalı. 100mbit
Kısacası stremio + realdebrit tüm içeriklere ulaşılabiliyor. Korsan ile mücadele kapsamında real debrit Twit atmıştı, şimdilik sorun yok gibi ama ilerde ne olur bilinmez...
bende anlamadım, hanımla öyle boş ekrana bakar gibi zapping yapıyoruz
-
real debrit ücerti ne kadar ?
-
180 gün 16 eur. Diğer günler için sitelerinde fiyatlar var hocam.
Çoğuna adam akıllı bir şey çıkmıyor artık. İzleyecek bir şey bulamamanız normal.
Ben de paramount bekliyorum. En azından dönemlik alıp takılırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X