Şimdi Ara

Netflix yayın platformu pazarındaki liderliğini kaybetti: İşte yeni kral (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
1
Favori
12.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kimse anlamadı ne demek istediğini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt
    Hdfilmcehennemi daha doğrusu

• romedon kullanıcısına yanıt
    adamın yazdığıyla senin ona verdiğin cevap arasında hiçbir alaka yok. adam diyor tencere dibin kara, sen diyorsun.......

• Kaliteli yapımları nete düşüyor zaten hd kalitede. telifli olanlar biraz sıkıntılı oda her zaman olmuyor. Hepsine ayrı ayrı üye olmak gereksiz bana göre Hdfilmcehennemi yeterde artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 18 Nisan 2023; 20:19:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dijital dunya cok hizli degisim gosteriyor..daha dun netflix tekel yanina bile yaklasan olmaz deniliyodu..cogu tv de netflix tusu vardi.bugun bakiyosun liderligi kaptirmis

• Ne alaka şimidi Amazonda yokmu aynı şey? HBO maxin dizilerinde hiçmi yok? Netflix kaliteyi kendi öldürdü içeriklerin hepsi boş.Amazonun dizileri çok daha kaliteli şu an.

• en geniş kitleye ulaşan tek lider Youtube dir ! :D

• Netflix= AHLAKSIZLIK
    Tam bir diziye başlıyorum sezonun 4 veya 5.bolumunde muhakkak lgbt unsuru çıkıyor lanet gelsin dedim üyeliğimi sildim

• Ne oldum deme ne olacağım de. Kendi topuğuna sıka sıka bu hale geldi, daha da beter olacak.

• Disney+'a yıllık ödeme yapmamış olsam çoktan kapatmıştım. Boş bir platfor oldu. 1900lerden içeriklerle dolu

• Gerçek bilgi değil bu. Justwatch sitesi üstündeki istatistiklere bakarak karar vermişler. Netflix üyelerinin kaçı siteye üye, prime üyelerinin kaçı üye veya bu 3 ayda bu sitenin çok tıklanan film dizileri amazon’da diye orası daha çok üyeye sahiptir diyemeyiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Netflix ahlakımızı bozuyor diyen dayılar konunun altına gelmiş.

• Netflix, her yapiminda birbirini gondikleyen erkekleri ve kızları göstermeye devam ederse daha çokk müşteri kaybeder.
    İsteyen istediğini gibi yaşar fakat her yapımda da eşcinsellik görmek zorunda değilim ben arkadaş! Netflix veya diğer platform sahipleri saygı duydukları için değil, tamamen pazarlama stratejisi olarak kullanıyorlar eşcinselliği, uyanın artık.

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi eşcinsel olmadığın için kendini ahlaklı da sanıyorsundur

• atisaca A kullanıcısına yanıt
    Vizyon

• myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Ama dışarıda Prime'da TV yayını da var, bazı ülkelerin liglerini falan da yayınlıyor. Müzik, kitap servisleri vs. ohoooooooo

• Yine saçmalamış millet, hem Amazon hem de Netflix var bende ama Amazonda 1 ayda her şeyi tükettim. Tamam Amazon ucuz falan ama Netflix ile kıyaslanamaz,yani yıllardır izliyorum Netflix ama hala içerik tükenmedi. Ben pek film ayırmam Her ülkeden beğenirsem izlerim. Bir de dublaj izlemeyi sevenler için Amazon çok kullanışsız, kendim dublaj sevmem ama annem ve yeğenlerim de izliyor. İçerisinde çok fazla erotik sahne olsa da CEO değiştiği için artık daha az bu tür filmler oluyor. Gerçi çok da umursamıyorum atlıyorum o sahneleri rahatsız olursam.

• tobepeople kullanıcısına yanıt

Prime video kütüphanesi bizde çok kısıtlı. Abd kütüphanesine bakın ne dediğimi anlarsınız. Bizimki 8₺ lik biraz.

• romedon kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir bu kadar utanç verici bir yorum okumamıştım, 80 like almış bi de.

• crashserkan kullanıcısına yanıt
    lgbt unsuru ahlaksızlık değildir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.