Bildirim
Netflix Yeni Tarifeler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konuyla ilgili mutlaka mail gelecektir, tabi değişiklik olursa. -
İmdb 3-4 puanlı filmleri doldurup böyle paralar istemek.. Neyin kafası çözemiyorum. Dizileri de bir zahmet kaliteli olsun. Dışırıdan aldıkları çoğu dizinin sezonları kayıp bu arada.. Netflix ben de 3 aydır var izleyecek film bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 7 Temmuz 2018; 20:1:38 > -
Aynen katılıyorum. Daha kaliteli filmler gelmesi lazım. Açıkçası ben çok nadir film izleyebildim. Genelde dizi izliyorumquote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
İmdb 3-4 puanlı filmleri doldurup böyle paralar istemek.. Neyin kafası çözemiyorum. Dizileri de bir zahmet kaliteli olsun. Dışırıdan aldıkları çoğu dizinin sezonları kayıp bu arada.. Netflix ben de 3 aydır var izleyecek film bulamıyorum. -
Türkiye'de marjinal ergen platformu oldular, reklamını yaptıkları dizilere bakıyorum hep o yaş grubunun hoşuna gidecek şeyler, üstüne var olan film ve dizileri kaldırıyorlar, breaking bad izliyorum bitsin üyeliğimi kapatacağım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X