Bildirim
Netflix Yeni Tarifeler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konuyla ilgili mutlaka mail gelecektir, tabi değişiklik olursa. -
İmdb 3-4 puanlı filmleri doldurup böyle paralar istemek.. Neyin kafası çözemiyorum. Dizileri de bir zahmet kaliteli olsun. Dışırıdan aldıkları çoğu dizinin sezonları kayıp bu arada.. Netflix ben de 3 aydır var izleyecek film bulamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 7 Temmuz 2018; 20:1:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen katılıyorum. Daha kaliteli filmler gelmesi lazım. Açıkçası ben çok nadir film izleyebildim. Genelde dizi izliyorumquote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
İmdb 3-4 puanlı filmleri doldurup böyle paralar istemek.. Neyin kafası çözemiyorum. Dizileri de bir zahmet kaliteli olsun. Dışırıdan aldıkları çoğu dizinin sezonları kayıp bu arada.. Netflix ben de 3 aydır var izleyecek film bulamıyorum. -
Türkiye'de marjinal ergen platformu oldular, reklamını yaptıkları dizilere bakıyorum hep o yaş grubunun hoşuna gidecek şeyler, üstüne var olan film ve dizileri kaldırıyorlar, breaking bad izliyorum bitsin üyeliğimi kapatacağım.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- netflix ses dengesizliği
- netflix sol üst köşe yazıları kapatma tv
- netflix tvq-pb-101 hatası çözümü
- kırmızı nokta filmi
- tv netflix desteklemiyor ne yapmalıyım
- en iyi netflix dizileri
- leonardo dicaprio"nun en iyi filmleri
- en romantik tutkulu aşk filmleri
- stephen king filmleri
- türk korku filmleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X