Şimdi Ara

NetGalaksi Internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk önce firmadan gayet memnunum, hiç bir sorun yaşamadım ping değeri aylardır çok iyi kopma falan hiç yaşamadım yeni ISS ariyanlara gozu kapali tavsiye edebilirim herneyse konumuza gecelim tek sıkıntılı olan durum modem resleyince ip değişmiyor? Mail attım bana verdikleri cevap " Merhaba,

Kullandığınız ip dinamik bir ip, o anki yoğunluğa, sistemin bağlı bulunduğu algoritmaya göre ip’niz değişmiyor olabilir. Dilerseniz farklı bir ip için statik ip hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Statik Ip önermiş zaten Statik Ip kullaniyorum gibi hep ayni ip adresi değişmiyor:D tek sorunum bu diger yönden efsane ISS dir gerek musteri temsilcisi gerek fiyat gerek hiz ping degerleri en iyi firma bnce

sizce modem resleyince neden Ip deismiyor cok garip :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende kullanıyorum sıfır sıkıntı ping değerlerim gayet iyi
  • Teknik ekip hiçbir şey bilmiyor. Sorun yaşana kadar sıkıntı olmuyor. Sorun çıkınca boş boş cevaplar.
  • ttnette 50 mbit hızı 2 yıl boyunca %100 alabildim, sonrasında netgalaksiye geçtiğimde ilk ay 45 mbite düştü 2. ay 35 mbit ve hız sonuçlarında vpn siz 20 mbitleri zor görür oldum.
    Arayıp durumu bildirdim kayıt açıyorlar gelen giden yok hız iyice berbatlaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

ttnette 50 mbit hızı 2 yıl boyunca %100 alabildim, sonrasında netgalaksiye geçtiğimde ilk ay 45 mbite düştü 2. ay 35 mbit ve hız sonuçlarında vpn siz 20 mbitleri zor görür oldum.
    Arayıp durumu bildirdim kayıt açıyorlar gelen giden yok hız iyice berbatlaştı.
    Sorun aynı şekilde. 75 mbit aldım. ilk ay hız testlerinde 83 mbit civarı çıkıyordu çok iyi dedim. 2. ay 65-68 mbit oldu neyse dedim. Şimdi sabah saatleri 40mbit çıkıyor akşam 7 ile 10 arası 4 mbite kadar düşüyor Yaptıkları tek şey kayıt açtık demek. 10 gün içinde düzgün cevap vermezlerse iptal edicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BhdrBss

Sorun aynı şekilde. 75 mbit aldım. ilk ay hız testlerinde 83 mbit civarı çıkıyordu çok iyi dedim. 2. ay 65-68 mbit oldu neyse dedim. Şimdi sabah saatleri 40mbit çıkıyor akşam 7 ile 10 arası 4 mbite kadar düşüyor Yaptıkları tek şey kayıt açtık demek. 10 gün içinde düzgün cevap vermezlerse iptal edicem.

Alıntıları Göster
    Aynen benm altyapım 86 mbit görünmesine rağmen az önce 30 mbite düşürdüler.
    Yazdıklarımızı okuyup ipden tespit ediyolar gaiba :D

• 8 mbps hattım var daha fazla düşmüyor haliyle.kötü hat sahibi olmanın faydaları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    9 ay önce açıldı
    Tuknet IPTV erişim sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.