Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugur2163 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.623
Cevap
48
Favori
36.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.

Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
    Referans Kodu : NTGE6FC780
    Başvuru için tıklayınız
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780

Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Comnet'ten NetGSM geçişi yaptım. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğinde bilgilendirme yapabilirim.

Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Referans No: NTGLTH8ZI8

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGLTH8ZI8

• 6 ay boyunca Netgsm internette aylık 40 TL indirim.

Referans Kod: NTG8B10W

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8B10W

Yeni abone oldum ve ilk faturamı ödedim.

• Haziran 2025 'e kadar sabit fiyat garantisi ve 6 ay süreli aylık 40 TL indirimden faydalanmak için referans numaramla abone olabilirsiniz.

İndirim kazanmak için her iki tarafın da faturalarını zamanında ödemesi gerekiyor. Benim fatura borcum bulunmuyor ve düzenli olarak öderim.

Referans Kodu: NTGTSWSMNM

Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTSWSMNM

Geçiş aşamaları:

1. Öncelikle başvuru yapıp gerekli bilgileri dolduruyorsunuz. sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTSWSMNM

2. Kimliğinizin ön ve arka yüzünün fotoğrafını çekin.

3. Online işlemlerden veya mobil uygulamadan (Netgsm İnternet) tek kullanımlık şifre ile giriş yapın.

4. Hesabım altındaki Belgelerim kısmından kimlik fotolarınızı yükleyin.

5. 0850 309 0 309 müşteri hizmetlerini arayıp 1 veya 2 yi tuşlayın ikisi de olur. Abone olmak istediğinizi gerekli bilgileri doldurduğunuzu söyleyin.

6. İnternet bankacılığı üzerinden e-devlete giriş yapın (onay için özellikle banka hesabınızdan e-devlet e giriş yapmanız gerekiyor).

7. btk onay diye aratın. İşletme/Sağlayıcı Tipi alanında "Haberleşme" yi sonra da alttaki işletme listesinden Netgsm'i seçip onay veriyorsunuz.

8. Telefonunuza sms ile gelen bağlantı bilgilerini modeme tanıtın. Kullandığınız web tarayıcıya modeme giriş için 192.168.1.1 yazıp giriş yapabilirsiniz.

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI

• 6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod : NTGGLG87F2

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.

*İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.

*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP

NTGHRN2VGP

*Herhangi bir soru / sorunuzunu tarafıma özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Referansımı kullanmanız halinde bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

• Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım.Hız ve performans olarak bir değişiklik yaşamadığım gibi daha uygun fiyata kullanıyorum bu sebeple sizlere de tavsiye edebilirim. (VDSL altyapıya sahibim)

Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz.

6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.

Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz.

Referans Kodu : NTGWZGQ947

Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947

NOT!!! : İndirimler karşılıklı faturalar ödendikçe her ay sırayla aktif oluyor. (Faturalarımı düzenli ödüyorum)

• Altı aydır NetGSM kullanıyorum. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.

Benim referans kodum: NTGIXI28D1

Telefon ile 08503090309 numarasını arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.

• Faturam ödendi, tereddüt etmeden referansımı kullanabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 TL indirim için:

Referans Kodu : NTGPT9CUW6

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPT9CUW6

Referansımı kullanmak isterseniz şimdiden Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NETGSM’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;

Referans Kodu: NTGE6ZNAAB

Abonelik aşamasında telefonda referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.

Siz de bu kod ile kayıt olursanız 6 ay boyunca her ay 40 TL, toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6ZNAAB

Arayarak başvuru yapmanızı öneririm, form doldurunca aramayabilirler yoğunluktan.

Çağrı Merkezi +90 850 303 0 303

Herhangi bir bilgi gerekirse PM den yada Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz her türlü sorunuz için.

Telegram

• Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Başvuru linki

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.

Faturalarımı düzenli ödüyorum.

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

• Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG3OS3W64 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3OS3W64

Fatura otomatik

• Türknet'ten forumdaki birinin kodunu kullanarak geçiş yaptım.Hız ve performans olarak bir değişiklik yaşamadığım gibi daha uygun fiyata kullanıyorum bu sebeple sizlere de tavsiye edebilirim. (VDSL altyapıya sahibim)

Ön başvuruyu tamamladıktan sonra işlemlerin daha hızlı ilerlemesi için 08503090309'u arayabilirsiniz.

6 ay boyunca 40TL toplam 240 TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.

Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz.

Referans Kodu : NTGWZGQ947

Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWZGQ947

NOT!!! : İndirimler karşılıklı faturalar ödendikçe her ay sırayla aktif oluyor. (Faturalarımı düzenli ödüyorum)

• 6 ay boyunca karşılıklı 40 tl. indirim için aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz.

Kod : NTGGLG87F2

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLG87F2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medcezir55 -- 2 Şubat 2025; 11:40:55 >
  • Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGDH2P5MQ

Başvuru için tıklayınız https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manet -- 2 Şubat 2025; 14:6:37 >
  • her ay duzenli ödenmektedir kullanırsanız kodum burada NTG8A34FLV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federal77 -- 2 Şubat 2025; 15:18:56 >
  • Faturalarımı aksatmadan düzenli şekilde ödüyorum, içiniz rahat olsun. 6 ay boyunca karşılıklı faturalarda 40 TL indirim için referans kodumla abone olabilirsiniz. Kodu siteye veya müşteri temsilcisine söylemeniz yeterli olur. Kodumu kullanan herkese teşekkür ederim.

REFERANS KODU: NTG49KCDJW

İsterseniz linkten doğrudan başvuruda yapabilirsiniz.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG49KCDJW

• Merhabalar,

Comnet'ten NetGSM geçişi yaptım. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğinde bilgilendirme yapabilirim.

Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Referans No: NTGLTH8ZI8
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGLTH8ZI8

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.