< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
NetGSM'e Ne Oldu ? (2. sayfa)
-
-
yalan olduquote:
Orijinalden alıntı: enza
Hakikaten bu NetGSM'e ne oldu? 0510 alan koduyla hizmete başlayacaklarını söylüyorlardı ama kaç sene geçti hala ses yok. -
Sıfırdan operatör kurmak milyor dolarlık masraf ister altyapısıydı, baz istasyonuydu falan filan kimse o kadar masrafa kalkışmaz -
Olsun bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: zaferq
yalan oldu
Alıntıları Göster -
Bireysel abonelik başlamış.
-
dakika ve sms nerede ?
-
Şaka gibi ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölü doğmuş bir proje.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunların bölge yöneticisi mi artık neyiyse 10 yıl önce üniversitedeki yaz okulunda ağ yapıları ve görsel programlama derlerine giriyordu. Ne atıp tutardı NetGSM hakkında, o zamanlar havacıva olacağını anlamıştım . Tabi el mahkum yaz okulundasın sustuk
O zamanlar kurumsal hizmet veriyorlardı , kendi altyapıları oluşturur diye bekledim ama yalan oldu
en son kendi altyapısıyla pazara girecek bir alman firma vardı o da 12 yıl önce bu sevdadan vazgeçmişti.
Kısacası bir halt olacak olsa 10-11 yıl önce oludu bundan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 7 Ekim 2022; 20:3:28 > -
Vay kardeşim sende baya ileri görüşlüsün
O zamandan koymuşuz teşhisi 😀
Kusura bakmasınlar da bu tarifelerle kimse almaz.
Şu tarifelere dakika sms verselerdi bugün annemin hattını taşırdım ama yok.
Yılların kurumsal firmasının sitesinde senli benli konuşması da ayrı bir olay.
Madem sadece internet veriyorsunuz bari biraz daha ucuz yapsaydınız. İnsanlar asıl numarasını en ucuz dakika+sms veren firmaya taşıyıp buradan da internet için yeni hat alırdı. (Gerçi bu daha da pahalı olabilirdi yeni hat vergileriyle ama. Bir ihtimal...)
Ek olarak 0510 numaranız olur gibi bir şey demişler de kimseyi arayamayacaksam sadece kimseler beni arayacaksa bunun çok da bir anlamı yok gibi. Hava cıva yapmak isteyenler numarayı alıp 3 ay sonra başka bir firmaya taşır büyük ihtimalle. Hatta sonu 34 34 gibi biten numaraları belki de çoktan kapmışlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 8 Ekim 2022; 14:11:21 > -
Hattı aldım 3 ay olmasını ve 510 lu numaraya whatsapp kuracağım günü bekliyorum..
-
WhatsApp kurulmuyor maalesef benim 3. Ayim haftaya doluyor tasiycam
özel numara alabildiniz mi peki ?
-
Ben konuştum şuanlık özel numara veremiyorlar
Nereden alınıyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X